Home » Main » Wynn Senior Mindahkeun Ti Makau ka UAE Pikeun Resort Integrated upcoming

Wynn Senior Mindahkeun Ti Makau ka UAE Pikeun Resort Integrated upcoming

Saatos dalapan taun naék tangga perusahaan di anak perusahaan Wynn’s Macau, Derek Sands bakal janten wakil presiden eksekutif pikeun Resort terpadu anu bakal datang di Ras Al Khaimah.

Pangalaman Présidén Pasar Asia Geus Pindah ka UAE

Derek Sands geus ngeusian salah sahiji posisi munggaran pikeun Resort terpadu upcoming Wynn Resorts di Uni Émirat Arab (UAE) sarta diangkat wakil presiden eksekutif sipat Ras Al Khaimah. Sands geus dipindahkeun ka UAE, nurutkeun profil LinkedIn na, sarta geus presiden divisi Asia saprak 2017. Sanajan kitu, carita karirna di cabangna Wynn Desain & Pangwangunan balik deui, nalika Sands dimimitian salaku diréktur jasa wangunan. dina September 2014, di Makau, sarta anjeunna geus climbing tangga kantos saprak.

Mindahkeun ieu masuk akal dina bacaan munggaran, sabab Wynn Design & Development janten hub kreatif perusahaan, ngurus manajemén proyék, desain interior, sareng seueur deui. Salaku batur geus luhur di parusahaan jeung kalawan pangalaman katuhu, ngajadikeun Sands calon perdana pikeun mingpin hiji kolaborasi upcoming antara parusahaan induk jeung bisnis lokal Ras Al Khaimah.

Resort Terpadu anu bakal datang – Terobosan

Sareng éta mangrupikeun proyék ageung, ayana di Pulo Al Marjan buatan manusa di Ras Al Khaimah. The “milyar dollar Resort terpadu” bakal produk tina kolaborasi antara Marjan Pasipatan – pamekar sipat lokal – sarta RAK silaturahmi nyekel LLC, grup silaturahmi nu ngoperasikeun hotél sarta usaha luang séjén, nu bakal gawé bareng Wynn pikeun nyieun jobs. di wewengkon, ngembangna pariwisata sarta tumuwuh sektor silaturahmi di Émirat.

Resort terpadu bakal imah leuwih ti 1.000 kamar hotél kalawan puseur spa pikeun datang na, kitu ogé sababaraha réstoran, mall jeung, tangtosna, hiji “daérah kaulinan” sarta diperkirakeun nawarkeun sababaraha pintonan hébat Arab. teluk. Ieu mangrupikeun Resort pantai munggaran Wynn sareng kalebet “daérah kaulinan” henteu masihan ide kumaha poténsial kasino tiasa ngahijikeun sareng pandangan Islam ngeunaan judi. Ieu parantos dipikanyaho ti Januari 2022, sareng masih aya sababaraha detil anu berharga ngeunaan éta.

Sanajan kitu, ieu sabenerna proyék pangbadagna dina sektor silaturahmi UAE nalika eta diumumkeun tur mangrupakeun kalakuan badag, utamana tempo euweuh ngaran maturan judi légal dina sakabéh Émirat, sakumaha judi henteu ngan lega favored, éta sagemblengna ilegal. . Tapi, aya kamajuan di payuneun éta, kalayan Otoritas Pengembangan Pariwisata Ras Al Khaimah (RAKTDA) nyiptakeun divisi anu énggal, khususna pikeun ngatur IR di emirat. IR sapertos ngadegna Wynn di ibukota Ras Al Khaimah, anu diperkirakeun réngsé dina 2026 anu caket.

RAKTDA tiasa dianggap terobosan, sabab laporan ngeunaan éta sadayana nunjukkeun yén Departemen Hiburan sareng Peraturan Kaulinan (DEGR) anyar bakal difokuskeun kana pangaturan pamandangan kaulinan anu bakal muncul sareng bakal ditugaskeun kana pangaturan judi, perpajakan sareng kaamanan. . , dina yurisdiksi na.

Bari ieu bisa muka panto anyar pikeun industri kaulinan, halangan budaya masih bisa ngabuktikeun jadi halangan utama, sakumaha Dubai sagemblengna rejects légal judi , sanajan deukeutna Resort terpadu Wynn di emirat tatangga. Panginten Dubai bakal calik di luar babak kahiji ieu sareng ngantosan sareng ningali kumaha usaha anyar mekar di emirat tatanggana atanapi sigana bakal ngalangkungan tren sadayana, atanapi sahenteuna nyobian. Henteu aya anu konkrit sareng ngan ukur waktos anu tiasa nyarios.

#Wynn #Senior #Mindahkeun #Makau #UAE #Pikeun #Resort #Integrated #upcoming