Home » Main » Wynn pagawe ditumbuk di Makau, Pickering kasino pagawe pencét ku mobil

Wynn pagawe ditumbuk di Makau, Pickering kasino pagawe pencét ku mobil

Sumber Gambar: Shutterstock.com

Kacilakaan anu lumangsung di Wynn’s Palace Hotel di Taipa ngabalukarkeun hasil fatal pikeun salah sahiji pagawe di situs. Lalaki maot.

worker Wynn tatu serius

Outlet warta Inside Asian Gaming nutupan kajadian tragis di Wynn’s Palace Hotel di Taipa kalayan laporan lokal anu ngajelaskeun yén trauma tangkorak mangrupikeun akibat tina kacilakaan nalika pangropéa lift rutin. Almarhum dilaporkeun saurang lalaki Filipina 51 taun anu maot di rumah sakit tina tatu sirahna.

Dimsumdaily nyadiakeun rinci salajengna dina kajadian, ngécéskeun yén pagawe ieu mariksa naha salah sahiji mékanisme lift éta faulty sarta komunikasi sareng batur sapagawean dina tingkat handap, anu dieureunkeun mékanisme sanggeus ngadéngé noise aneh. Kusabab ieu kacilakaan anu aya hubunganana sareng padamelan, Biro Urusan Buruh lokal dibéjaan. ASGAM ngalaporkeun yén Biro Buruh nyatakeun Wynn “dibéjakeun” sareng perusahaan dilaporkeun ngaku kajadian éta.

Biro Buruh dilaporkeun geus disebut adegan sanggeus pulisi jeung patugas pemadam kebakaran anjog gancang handap sinyal ti batur sapagawean sahiji pagawe almarhum ka atasan na. Numutkeun laporan, Biro ceuk eta bakal “neruskeun nalungtik cukang lantaranana kacilakaan” sanggeus ngatur Wynn “ngeureunkeun sagala pagawean” dina loka. Salian ti ngucapkeun belasungkawa, teu aya inpormasi resmi sanés anu dikaluarkeun ku otoritas lokal atanapi Wynn.

Pickering kasino pagawe pencét ku mobil salila neunggeul

Pagawe kasino di Pickering na AJAX, Kanada neunggeul dina bulan Juli, nyoba ngasahkeun deal anyar kalawan gaji hadé jeung kaayaan gawé, sarupa jeung counterparts maranéhanana di Atlantik Kota, anu réngsé ogé meunang kanaékan gaji hadé tur kauntungan. Sanajan kitu, dina malem 31 Juli, salah sahiji karyawan ngahalangan ieu katabrak mobil, kalawan sababaraha laporan nunjukkeun yén éta teu kacilakaan. Jalma anu henteu namina dikabarkan mangrupikeun karyawan Pickering, anu mangrupikeun bagian tina Unifor Lokal 1090 – serikat tukangeun tukang neunggeul kasino. Numutkeun laporan, Unifor naroskeun ka Great Canadian Gaming Corporation pikeun ngahukum naon anu ditingali salaku serangan ka karyawan sareng anggota serikat pekerja sacara damai sareng sah.

#Wynn #pagawe #ditumbuk #Makau #Pickering #kasino #pagawe #pencét #mobil