Home » Main » Unifor ngahontal pasatujuan pikeun Pickering kasino jeung kasino AJAX

Unifor ngahontal pasatujuan pikeun Pickering kasino jeung kasino AJAX

Unifor, union ngalambangkeun pagawe kasino di dua Great Kanada kaulinan Corporation (GCGC) casinos di Ontario anu nuluykeun neunggeul, ngumumkeun neunggeul bakal mungkas pas.

Perjangjian saheulaanan Ditandatanganan

Karyawan di Pickering kasino Resort na kasino AJAX anu anggota Unifor Lokal 1090 neunggeul 29. Juli sanggeus pausahaan kasino gagal negotiate gajih anyar jeung union tapi union ngumumkeun Kemis yén perjangjian saheulaanan jeung GCGC geus ngahontal.

Lana Payne, Sekretaris Perbendaharaan Nasional di Unifor, ngucapkeun salamet ka sadaya anggota Unifor pikeun henteu nyerah sareng “nyandak pangusaha anu kuat pikeun berjuang pikeun anu leres.”

“Pagawe sektor kaulinan pantes kaadilan salila ieu kali ékonomi teu pasti,” ditambahkeun Corey Dalton, presiden Unifor Lokal 1090, ngécéskeun yén rundingan éta tangguh jeung sikap anggota ‘ka “kaayaan gawé hadé” éta supir utama balik perjangjian saheulaanan.

Unifor ceuk dina pengumuman nu rinci ngeunaan perjangjian saheulaanan ngahontal kalawan GCGC bakal dileupaskeun sanggeus sora ratification pikeun anggota dijadwalkeun lumangsung kiwari.

Pilari Gajih Leuwih alus, Mangpaat jeung mancén

Néangan ngaronjat gajih, kauntungan sarta mancén pikeun anggotana gawe dina casinos GCGC, Unifor ngayakeun pasamoan tabel Negotiating ngagabung di Toronto bulan panungtungan. Salaku bagian tina rundingan, Unifor ogé narékahan pikeun ngirangan katergantungan dunungan kana padamelan part-time anu bahaya.

Unifor rundingan sumping ka fruition 23. Juli, nalika negotiators ditandatanganan pasatujuan kalawan Great Blue Heron kasino GCGC, kasino Woodbine, Shorelines kasino pulo sarébu, Shorelines kasino Peterborough, elemen kasino Mohawk sarta elemen kasino Brantford. Dina waktos éta, perjangjian sareng anggota Unifor di Pickering Kasino Resort sareng Kasino Ajax teu tiasa dihontal.

Serikat swasta pangbadagna Kanada urang jeung 315.000 anggota, Unifor, ngagambarkeun kira 1.500 jalma anu dianggo dina Great Blue Heron kasino , kasino Woodbine, Pickering kasino Resort, kasino AJAX, Shorelines kasino Kapuloan sarébu, sarta Shorelines kasino Peterborough ngaliwatan cabangna Unifor Lokal 1090, ngajengkeun. pikeun hak-hakna bari berjuang pikeun kasaruaan sareng kaadilan sosial sareng nyobian nyiptakeun parobihan progresif pikeun masa depan anu langkung saé.

Pausahaan nu ngoperasikeun kasino, Great Canadian kaulinan Corporation, ngumumkeun kiwari yén éta geus robah ngaranna kana Great Canadian Hiburan pikeun hadé align kalawan strategi jangka panjang sarta posisi pasar di pasar kaulinan Kanada.

#Unifor #ngahontal #pasatujuan #pikeun #Pickering #kasino #jeung #kasino #AJAX