Home » Main » Travelers International ngalaporkeun Pertumbuhan Kuartal Kadua Stabil

Travelers International ngalaporkeun Pertumbuhan Kuartal Kadua Stabil

Travelers International Hotel Grup Nyaritaéntitas tukangeun Resorts Dunya Tasikmalayanembe gentos namina janten Resort Dunya Newport, nembongkeun hasil finansial kuartal kadua. Metrik kinerja operator kaasup kana panggero earnings ku salah sahiji shareholders na, pausahaan induk Global Alliance Grup Nyarita. (AGI). Hasil Travelers International sacara umum positip, neraskeun pamulihan tina pandémik COVID-19.

AGI Percaya kana Kasuksesan Dunya Newport

Numutkeun daptar AGI, pausahaan Resort terpadu nyetél catetan impressive Naék 143% sataun ka taun dina panghasilan kaulinan kotor, ngahontal $263 juta (Rp 14,7 milyar). Jumlahna ogé ningkatna 25% dibandingkeun sareng Q1 2022, nunjukkeun pertumbuhan sareng prospek anu stabil.

Alliance Global sigana ngabagikeun sentimen ieu, sabab ningkatkeun stake na di Travelers International ka 60%, naék sapuluh persentase poin dina awal taun. Investasi hiburan sareng luang AGI tanggung jawab kana kauntungan perusahaan.

Kinerja interim anu kuat nunjukkeun paningkatan kuartal dina kagiatan ékonomi, dibantuan ku belanja konsumen anu kaampeuh nalika mobilitas terus ningkat.

Kevin L. Tan, CEO AGI

Numutkeun siaran pers panganyarna, AGI yakin bisa ngajaga pertumbuhanana. Harta perusahaan terus nyanghareupan tangtangan anu aya hubunganana sareng ningkatkeun instability global. CEO Kevin Tan nyatakeun yén Alliance Global boga strategi kuat, kurban jeung posisi pasar neruskeun recovery na.

Watesan COVID Ngabantosan Ngaronjatkeun Pangunjung

Tumuwuhna anu pikaresepeun tina Travelers International tiasa dikaitkeun kana kapercayaan para pemegang saham. Baheula taun ieu, AGI nyatakeun yén éta bakal investasi $75 juta mun Resorts Dunya Newport, ku fokus kana sababaraha proyék ékspansi.

usaha ieu sigana hiji mayar kaluar, sakumaha sharing kaulinan net kahontal $172 juta (Php9,6 milyar) pikeun satengah mimiti taun, nyirian 87% ngaronjat dibandingkeun H1 2021 jeung a nepi 44% dibandingkeun Q1 taun ieu.

Ngagampangkeun ukuran anti-pandémik ku pamaréntah mangrupikeun faktor penting dina kamekaran perusahaan, sabab mobilitas anu langkung longgar sareng larangan perjalanan nyababkeun paningkatan anu ageung dina lalu lintas suku sareng kadatangan turis asing. Kusabab 1 Maret, otoritas nempatkeun Metro Manila dina “Level 1 Waspada”, ngamungkinkeun usaha pikeun beroperasi dina kapasitasna. Tingkat occupancy hotél ngaronjat ku approx. 10% dibandingkeun 2021, ngaronjat sharing non-kaulinan ku 25% ka $41 jutaan (Rp 2,3 milyar).

Alliance Global ngakuan tanda positif sarta ngaronjatkeun perks promosi jeung 83% dibandingkeun taun ka tukang. investasi terus sapertos bakal kritis pikeun Resort terpadu badag, nu imah tujuh hotél sarta 323.000 méter pasagi kamar kaulinan sarta gumantung kana ngajaga jumlah signifikan nganjang.

#Travelers #International #ngalaporkeun #Pertumbuhan #Kuartal #Kadua #Stabil