Home » Main » TRAL Ngadalikeun deui Kontrol Okada Tasikmalaya Saatos Pesenan PAGCOR

TRAL Ngadalikeun deui Kontrol Okada Tasikmalaya Saatos Pesenan PAGCOR

Dina 2 Séptémber, Philippine Amusement and Gaming Corporation (PAGCOR) maréntahkeun grup anu dipingpin ku billionaire Jepang Kazuo Okada pikeun nyerahkeun Okada Manila Casino Resort deui ka The Tiger Resort Asia Limited (TRAL), nu boga hukum operator kasino Tiger Resort, Leisure. jeung Hiburan Inc (TRLEI).

TRAL Regains Control Leuwih Okada Tasikmalaya

Handap pesenan ti PAGCOR, dewan direksi TRLEI, dirojong ku TRAL, geus meunang deui kadali Okada Tasikmalaya kasino Resort jeung Byron Yip geus reappointed salaku Presiden sarta CEO TRLEI.

Carita ngeunaan kontrol Okada Manila Casino Resort parantos lumangsung saprak akhir bulan Méi nalika sakelompok wawakil pangadeg Resort, Kazuo Okada, asup ka tempat éta sareng sacara fisik ngambil alih kalayan bantosan langkung ti 50 perwira pulisi, penjaga pribadi. jeung pajabat nagara.

Panyandakan Alih ieu dirojong ku pesenan status quo ante ti Mahkamah Agung Filipina, disangka mulangkeun dewan TRLEI kana komposisi na dimimitian dina 2017. Hasilna, dewan sah TRLEI dihapus sarta Okada jeung wawakil na nunjuk sorangan executives pausahaan. .

Carita diteruskeun ku TRAL, anu mangrupikeun pamilik sah TRLEI sareng gaduh 99% saham perusahaan, ngajukeun mosi klarifikasi ngalawan Okada sareng kelompokna.

Sengketa lumangsung ogé ngajurung CEO Universal Entertainment Corp (UEC) Jun Fujimoto naroskeun ka Mahkamah Agung pikeun ngabalikeun status quo Ante sabab TRAL mangrupikeun milik UEC.

TRLEI Nyiapkeun Pikeun Rapat Dewan Direksi

Saatos kamajuan panganyarna tina pesenan PAGCOR, TRLEI parantos ngumumkeun daptar khusus anggota dewan anu bakal diidinan ilubiung dina rapat direksi perusahaan anu bakal datang, dijadwalkeun 7 Séptémber.

Di antarana, tangtosna présidén sareng CEO anu dibalikkeun deui Byron Yip sareng tilas pamajikan Kazuo Okada Tokako Okada tapi ogé nami sapertos Kenshi Asano, Hajime Tokuda sareng Hans Van Der Sande.

Numutkeun pesenan PAGCOR, Kazuo Okada ogé bakal tetep janten anggota dewan direksi TRLEI.

Dina waktos anu sami, TRLEI sacara khusus nyatakeun yén anggota kelompok Okada sanés, kalebet Antonio O. Cojuangco, Dindo A. Espeleta, Maximo Modesto Joel C. Flores, Tetsuya Yokota sareng Hiroshi Kawamura, henteu layak pikeun ilubiung dina rapat dewan TRLEI. .

Pangangkatan deui dewan TRLEI parantos ngabagéakeun normalisasi operasi bisnis di Okada Manila sareng parantos ngondang Kazuo Okada ka rapat dewan direksi dina 7 Séptémber.

#TRAL #Ngadalikeun #deui #Kontrol #Okada #Tasikmalaya #Saatos #Pesenan #PAGCOR