Home » Main » The Star Sydney Announces Rencana Pembaharuan Simpen kasino Lisensi

The Star Sydney Announces Rencana Pembaharuan Simpen kasino Lisensi

Salaku poé sanggeus Laporan Bell terus lulus, jalma mimiti heran kumaha Star bakal meta. Eta geus dituduh keur sombong nu geus kaliwat, tapi Ben Heap – ayeuna porsi salaku lulugu interim – nyieun pengumuman ASX nunjukkeun yen parusahaan ngaku kasalahan sarta jangji baris ngalakukeun hadé dina mangsa nu bakal datang. Tapi, patarosan tetep naha éta tiasa dilakukeun salami Star masih gaduh lisénsi NSW.

Plan Update Star

Ben Heap, anu ayeuna jadi pupuhu interim The Star Entertainment Group, ngaluarkeun pengumuman ka para pemegang saham Star dina Kemis, sareng catetan éta dibagikeun sareng Bursa Sekuritas Australia (ASX), sareng ogé sayogi dina situs wéb Star. Dina éta, Mr. Numpuk outlines sababaraha titik konci dina Star urang pondok- sarta rencana jangka panjang pikeun alamat hasil tina Bell Panalungtikan, reflected dina Bell Laporan, nu dianjurkeun yén Star éta teu layak pikeun lisénsi di NSW.

Strategi pikeun meunangkeun deui “kapercayaan tina NSW bebas kasino Komisi, sarta tangtu sakabéh régulator kami”, kitu ogé konsumén na, disebut “Renewal Plan” parusahaan. Éta mangrupikeun nami koléktif pikeun peta jalan Star pikeun ningkatkeun kontrol sareng pamaréntahan dina perusahaan, sareng anu paling penting – budayana. Numutkeun Mr. Numpuk, jalan ka hareup ngawengku teu ngan “ngalereskeun masalah diangkat dina Laporan” tapi ogé “tackling akar ngabalukarkeun”.

Ngeunaan jadwal, Mr. Heap ogé netelakeun yén tinangtu lebar Laporan, ieu bakal janten “rencana multi-taun, pikeun pinuh alamat na embed parobahan fundamental diperlukeun dina sagala aspek” operasi The Star urang. Sanajan kitu, anjeunna ogé nunjuk kaluar yén parusahaan siap meta sooner, tinimbang engké, nyebutkeun yen parusahaan ngakuan yén éta moal “dinilai ku kecap urang, tapi ku lampah urang”, sarta ogé babagi “prioritas saharita”.

The Future Nyepeng Loba Proyék

Ku kituna, Renewal Plan ngan bagian tina eta, sanajan badag, sarta sakabéh, Star masih kudu nyieun hiji pernyataan formal jeung NSW bebas kasino Komisi (NICC) dina respon kana Bell Laporan resmi. Leres, peryogi dua dinten sapinuhna pikeun ngaréspon kana kritik keras Kapala Komisaris Philip Crawford, tapi volume suratna nunjukkeun yén éta mangrupikeun dokumén anu didamel sacara saksama.

Dina éta, Mr. Heap pinuh ngaku sadaya cacad Star, bahkan anu paling damn, nyatakeun yén perusahaan “henteu nyumponan ekspektasi” dina mimitina, anu sigana rada ngahina. Nanging, pengumuman éta langkung léngkah, dimimitian ku ngakuan yén perusahaan peryogi “langkung transparansi, pamaréntahan anu langkung kuat, sareng akuntabilitas anu langkung ageung,” sareng dugi ka ngaku janten “sombong sareng ditutup kana kritik”, mastikeun yén “henteu bade. kajadian di nagara.” kahareup.”

Ngabéréskeun sababaraha masalah pamaréntahan sareng akuntabilitas, Mr. Heap ngajelaskeun sababaraha tindakan anu dilakukeun ku perusahaan, sapertos “ngawanohkeun kadali anu langkung kuat”, ningkatkeun “fungsi patuh pangaturan sareng pelatihan”, misahkeun Résiko sareng Hukum, nyewa Kapala Perwira Risk énggal, sareng sacara sukarela nunjuk “Monitor Independen” pikeun ngalacak kamajuan. .perusahaan. Salaku bagian tina langkung transparan, Mr. Heap ogé jangji yén perusahaan bakal ngabagi kamajuanana sareng “laporan saparapat” ti Monitor, sareng ogé ngantepkeun alamat email pikeun ngahubungi anjeunna langsung.

Nuju tungtung surat, Mr. Heap ogé ngaku yén “seueur anu kedah dilakukeun”, sareng nyatakeun kahayangna pikeun ngalakukeunana ku “gawé sacara konstruktif sareng transparan sareng Komisi Kasino Bebas NSW” sareng sadaya régulator anu sanés. Ieu, tangtosna, ogé merlukeun gawé babarengan dina bagian tina NICC, nu – salaku agénsi pangaturan pamaréntah – kamungkinan rék nyadiakeun eta, salaku bagian tina operasi biasa na.

Gemblengna, surat anu panjangna jelas katingali saolah-olah perusahaan tungtungna nyandak kritik sacara serius, sareng yén Laporan éta leres-leres ngahontal tujuanana. Teu jelas naha salah sahiji kamajuan ieu bisa dilakukeun bari The Star Sydney nyaeta operasional, sakumaha malah sanggeus ngaluarkeun respon formal ka badan pangaturan euweuh jaminan yén Star bisa atawa bakal nahan lisénsi NSW na. Surat ieu pasti nunjukkeun yén Star hoyong lisénsina sareng daék kerja keras pikeun ngajaga éta. Urang ngan kudu antosan tur tingal lamun éta cukup, atawa lamun éta saeutik telat.

#Star #Sydney #Announces #Rencana #Pembaharuan #Simpen #kasino #Lisensi