Home » Main » Tempat HHR pikeun Dibuka di Kentucky nalika Vertikal Tumuwuh

Tempat HHR pikeun Dibuka di Kentucky nalika Vertikal Tumuwuh

Balap Kuda bersejarah terus ngarasakeun loba popularitas di Kentucky. Ningali popularitas HHR di nagara éta, dua perusahaan parantos mutuskeun pikeun muka tempat HHR énggal.

Kentucky Bettors Cinta HHR Mesin

mesin HHR mangrupakeun mesin slot-kawas nu ngagunakeun data tina balap kuda pikeun nangtukeun hasil tina bets pamaén. mesin ieu cara pikaresep maén di Kentucky, nurutkeun data ti Kentucky Kuda Balap Komisi.

Komisi ngalaporkeun yén pamaén bet badag $ 6,8 jutaan di nagara 5.569 mesin salila taun fiskal saméméhna. Pakem béntang ieu ngahasilkeun panghasilan tina $592 pikeun operator kabinét HHR. Sajaba ti éta, mesin HHR nyumbang leuwih ti $102 juta pajeg lokal, nu suluh balap murni-lomba jeung dana umum Bluegrass Propinsi.

Dua Parlor HHR Anyar Bakal Dibuka

Hatur nuhun kana popularitas HHR di Kentucky, dua perusahaan parantos janji pikeun muka salon énggal sareng mesin HHR.

Tempat munggaran anu énggal bakal dioperasikeun ku Churchill Downs, perusahaan balap kuda anu unggul. Ruang tamu ieu lokasina di Turfway Park, jalur pacuan kuda anu kasohor caket Florence. Ieu bakal dilengkepan 800 mesin HHR sarta bakal kalibet konsumén lokal jeung eusi balap aranjeunna cinta. Salaku tambahan, dua réstoran bakal nyayogikeun tempat pikeun tuangeun tuangeun sareng sosialisasi.

Tempat kadua lokasina di Williamsburg sarta mangrupakeun joint venture antara Kentucky Downs na Keeneland. Ieu disebut Mint kaulinan Aula bakal pakarang jeung 450 HHR mesin mesin sarta ogé bakal boga réstoran jeung bar. Anu paling penting, éta bakal janten pusat balap kuda bersejarah anu munggaran di Wétan Kentucky. Ieu bakal ngawula ka salaku fasilitas satelit pikeun trek balap upcoming di Corbin.

HHR Terus Tumuwuh

Seueur ahli nganggap HHR mangrupikeun anugerah, kusabab artos aranjeunna nyumbang kana ékonomi lokal sareng ékosistem anu aranjeunna ciptakeun. Ayana mesin balap kuda bersejarah geus mawa leuwih duit kana sektor balap kuda, nu, kahareupna geus ngapopulérkeun olahraga sarta narik leuwih joki.

Dua tempat anyar bakal nambahan babarengan 1250 mesin anyar. Nanging, perusahaan Kentucky henteu ngarencanakeun eureun di dinya. Analis ngaduga yén ratusan, upami teu rébuan mesin bakal dipasang di sagala rupa lokasi di Kentucky dina sababaraha taun ka hareup.

Contona, Derby Kota Churchill Downs di Louisville baris geura-giru ngalaman $ 76 juta ékspansi nu bakal ningali tempat dilengkepan 200 mesin HHR sarta bakal ninggalkeun kamar pikeun 200 deui. Samentara éta, Churchill Downs ogé ngarencanakeun ngawangun ruang tamu HHR anyar $ 80 juta di Downtown Louisville. Balap Revolusioner, di sisi anu sanés, narékahan pikeun muka lagu kuda saparapat anyar $ 55 juta di Ashland. Pausahaan ngarencanakeun pikeun panangan enggon anyarna sareng 400 mesin HHR.

#Tempat #HHR #pikeun #Dibuka #Kentucky #nalika #Vertikal #Tumuwuh