Home » Posts tagged 'Yggdrasil'

Tag Archives: Yggdrasil

Yggdrasil Ngaluncurkeun Eusi Sacara Global sareng GGPoker

GGPoker janten serius sareng operasi iGaming na sareng kamar poker panggedéna di dunya ayeuna nambihan kontén seger ti Yggdrasil, panyadia produk sareng solusi kasino online. partnership nu kiwari nyertakeun domain global GGPoker sarta bakal ningali kaulinan Yggdrasil diulas dina sakabéh jurisdictions katutupan ku lisénsi wajib.

Judul Yggdrasil parantos diluncurkeun sareng GGPoker

Pausahaan geus negotiating pikeun peluncuran rupa-rupa kaulinan Yggdrasil, kaasup Game Akad Nikah mékanika, nu diperkirakeun mangrupa drive minat tawaran iGaming bespoke GGPoker urang. Ieu mangrupa tuluyan tina platform usaha pikeun terus dilegakeun portopolio miboga judul kasino online, nu ayeuna bakal nampa hiji dorongan signifikan ti suppliers anyar. Commenting on kasempetan ieu, Yggdrasil CCO Andrew Pegler ceuk:

Kami bungah pikeun ngaluncurkeun kaulinan kami sareng GGPoker, khususna dina séri turnamén WSOP Online 2022, acara anu ningali paningkatan lalu lintas kana situs éta. GGPoker terus dilegakeun bagean kasino online tur urang ngarepkeun janten bagian penting tina tumuwuhna éta.

Yggdrasil CCO Andrew Pegler

GGPoker geus pencét pikeun mastikeun yén kaulinan anyar anjog dina waktu keur Dunya Series of Poker Online 2022 runtuyan turnamén, nu diperkirakeun ningali lalulintas masif bade ramatloka, nu berpotensi bisa narjamahkeun kana aktivitas gede dina casinos online. Yggdrasil ogé pedah tina partnership ieu salaku parusahaan bakal tiasa rarata jalan ku basa customer anyar jeung nambahkeun kana kasempetan tumuwuhna.

Yggdrasil ogé sumebar TEKEN solusi, parabot Dursasana canggih dirancang pikeun ngaronjatkeun Dursasana jeung pamaén anyar jeung aya na audiences. Integrasi sareng GGPoker parantos kajantenan, sareng duanana perusahaan senang sareng hasil ahir sareng ngarepkeun pikeun nguatkeun hasil na.

GGPoker Bingah sareng Game ku Yggdrasil

sirah PR GGPoker Paul Burke ceuk Yggdrasil “fits tagihanana”, sarta yén usaha gabungan dua pausahaan bakal ngahasilkeun hasil nu dipikahoyong. Kaulinan anu langkung pikaresepeun sareng pikaresepeun ti Yggdrasil bakal ditambah kana portopolio GGPoker, saur Burke dina waktosna. Yggdrasil parantos ngaluncurkeun senar kaulinan slot anu unggul dina sasih bulan, kalebet RagingPop, Pets Prized, Monsters vs Gigablox, sareng seueur deui.

#Yggdrasil #Ngaluncurkeun #Eusi #Sacara #Global #sareng #GGPoker