Home » Posts tagged 'Wynn'

Tag Archives: Wynn

Pausahaan nu patali ngawangun kasino kalawan Wynn Resorts pa Hudson yard

Pausahaan patali, raksasa real estate, geus ngumumkeun yén maranéhna bakal pursuing hiji lisénsi kasino dina joint venture kalawan Wynn Resorts. The kasino lisénsi nu duanana pihak anu néangan keur kasino kuloneun Hudson yard.

Ngembangkeun West Point of the Yard ogé Prioritas Gubernur

Titik kulon kompleks Hudson Yards ayeuna mangrupikeun buruan karéta anu sunken sareng Related sanés ngan ukur anu hoyong ngarobih daérah éta. Gubernur Kathy Hochul, panerus Andrew Cuomo, ogé museurkeun kana muka halaman.

Mun kompléks kasino badag dibere lampu héjo, eta bakal lokasina di sakuriling Jacob Javits Konvénsi Center. Komisi judi kaayaan boga nepi ka Oktober pikeun ngabentuk dewan anu bakal tasked kalawan ngatur prosés lisénsi. Lisénsi disetel pikeun ngamimitian 90 dinten saatos komisi dibentuk.

Hudson Yards mangrupikeun pamekaran perumahan swasta multiguna panggedéna dina sajarah AS sareng kapentingan Perusahaan Associated di daérah éta sanés énggal.

Nyatana, pejabat perusahaan parantos nyobian ngadamel rencana pikeun tungtung kulon Hudson Yard mangtaun-taun.

Numutkeun kasapukan awal, Related sakuduna ngawangun genep gedong padumukan, sakola sareng taman dina taun 2025. Gedong padumukan éta sakuduna ngagaduhan 265 unit, sadayana hargana sahandapeun standar pasar.

Sababaraha pesaing Related narékahan pikeun ngajalin kerjasama sareng Sands sareng Hard Rock, tapi Related mangrupikeun anu pangheulana ngadamel deal sareng operator utama. Nurutkeun kana NY Post, pamekar séjén anu kabetot dina ngawangun kasino nyaéta Thor Equities, Vornado Realty Trust, sareng SL Green.

Baheula taun ieu, nagara New York otorisasi tilu lisensi kasino tingkat handap. Walikota Eric Adams naroskeun dua di antarana di New York City.

Jeff Blau, CEO Related, nyatakeun yén Western yard éta tempat sampurna pikeun Resort anu bakal “nyegerkeun” ékonomi wisata sarta ngahasilkeun milyaran dollar dina pajeg keur kaayaan jeung kota.

Sanajan Manhattan dianggap ku loba nu salah sahiji pasar judi kacekel panungtungan, bakal sagala bidders loba kasusah nungkulan. iGaming oge topik anu mindeng dibahas. A laporan panganyarna ku VIXIO judi minuhan sarta commissioned ku Light & Wonder ngungkabkeun yén New Yorkers bisa earn leuwih ti $ 400 juta di pajeg taunan ti online judi .

#Pausahaan #patali #ngawangun #kasino #kalawan #Wynn #Resorts #Hudson #yard

Wynn Makau ngirimkeun Lisensi Re-Tender Tawaran

Wynn Makau, panangan Cina Wynn Resorts, ngumumkeun yén éta geus dilarapkeun pikeun konsési kaulinan anyar. Hal ieu ngajadikeun pausahaan kahiji tina genep concessionaires pikeun mastikeun gabung dina lomba konsési.

Wynn Makau ngirimkeun tawaran konsési

Wynn Makau tendered pikeun konsési 10 taun anyar dina ngaran Wynn Resorts (Makau). Ieu dicatet yén Wynn Resorts (Makau), nu mangrupakeun cabangna pinuh milik Wynn, Filed aplikasi na 13. September. Upami perusahaan disatujuan pikeun konsési, éta bakal diidinan ngoperasikeun kaulinan kasino di daérah administrasi khusus pikeun sapuluh taun ka hareup. Tanggal mimiti konsési énggal nyaéta 1 Januari taun payun.

Hasilna, Wynn janten wadah konsési munggaran di Makau pikeun mastikeun tawaran a. Tawaran pikeun konsési énggal énjing ditutup, nyésakeun perusahaan sakedik waktos pikeun ngalebetkeun aplikasina. Sanajan sakabeh genep concessionaires ceuk maranéhna bakal ilubiung dina ulang tender, taya lima pausahaan séjén dikonfirmasi tawaran maranéhanana.

Sababaraha dinten kapengker, Wilfred WongPrésidén Las Vegas Sands leungeun baju cina, Pasir Cina, ceuk pausahaan kudu ngiluan kompetisi. Nanging, dina waktos pengumumanna, perusahaan éta henteu acan siap sareng tawaran na. Sanajan kitu, Wong jangji Sands Cina bakal tiasa ngalebetkeun lamaran na saméméh deadline.

judi Makau teu pulih

Pamaréntah Makau ngabéréskeun aturan konsési énggal dina Juni, saatos ngalegaan kontrak konsési anu parantos aya sababaraha bulan. Wewengkon administratif khusus negeskeun yén éta bakal masihan konsési ka perusahaan anu sanggup ningkatkeun pariwisata sareng narik sémah asing. Perusahaan sapertos kitu bakal nampi potongan pajak salaku cara pikeun naekeun bisnisna.

Ngaronjatkeun pariwisata aya dina luhureun daptar prioritas Makau urang. Wewengkon administratif khusus dirusak ku wabah COVID-19 anyar sareng épék négatip tina kabijakan nol-COVID Cina. Hasilna, GGR Makau turun sareng industri berjuang pikeun adaptasi.

Wynn Makau, contona, kapaksa neangan $ 500 juta injeuman ti parusahaan induk na. Pausahaan bakal ngagunakeun duit pikeun nguatkeun bisnis sarta cageur tina karuksakan.

Di sisi anu terang, Makau nembe ngangkat larangan perjalanan internasionalna, anu ngamungkinkeun para sémah sakali deui nganjang ka daérah éta. Nanging, sémah tetep kedah patuh kana période karantina saminggu, naha éta spesialis Bernstein tetep skeptis ngeunaan pamulihan Makau.

#Wynn #Makau #ngirimkeun #Lisensi #ReTender #Tawaran

Wynn pagawe ditumbuk di Makau, Pickering kasino pagawe pencét ku mobil

Sumber Gambar: Shutterstock.com

Kacilakaan anu lumangsung di Wynn’s Palace Hotel di Taipa ngabalukarkeun hasil fatal pikeun salah sahiji pagawe di situs. Lalaki maot.

worker Wynn tatu serius

Outlet warta Inside Asian Gaming nutupan kajadian tragis di Wynn’s Palace Hotel di Taipa kalayan laporan lokal anu ngajelaskeun yén trauma tangkorak mangrupikeun akibat tina kacilakaan nalika pangropéa lift rutin. Almarhum dilaporkeun saurang lalaki Filipina 51 taun anu maot di rumah sakit tina tatu sirahna.

Dimsumdaily nyadiakeun rinci salajengna dina kajadian, ngécéskeun yén pagawe ieu mariksa naha salah sahiji mékanisme lift éta faulty sarta komunikasi sareng batur sapagawean dina tingkat handap, anu dieureunkeun mékanisme sanggeus ngadéngé noise aneh. Kusabab ieu kacilakaan anu aya hubunganana sareng padamelan, Biro Urusan Buruh lokal dibéjaan. ASGAM ngalaporkeun yén Biro Buruh nyatakeun Wynn “dibéjakeun” sareng perusahaan dilaporkeun ngaku kajadian éta.

Biro Buruh dilaporkeun geus disebut adegan sanggeus pulisi jeung patugas pemadam kebakaran anjog gancang handap sinyal ti batur sapagawean sahiji pagawe almarhum ka atasan na. Numutkeun laporan, Biro ceuk eta bakal “neruskeun nalungtik cukang lantaranana kacilakaan” sanggeus ngatur Wynn “ngeureunkeun sagala pagawean” dina loka. Salian ti ngucapkeun belasungkawa, teu aya inpormasi resmi sanés anu dikaluarkeun ku otoritas lokal atanapi Wynn.

Pickering kasino pagawe pencét ku mobil salila neunggeul

Pagawe kasino di Pickering na AJAX, Kanada neunggeul dina bulan Juli, nyoba ngasahkeun deal anyar kalawan gaji hadé jeung kaayaan gawé, sarupa jeung counterparts maranéhanana di Atlantik Kota, anu réngsé ogé meunang kanaékan gaji hadé tur kauntungan. Sanajan kitu, dina malem 31 Juli, salah sahiji karyawan ngahalangan ieu katabrak mobil, kalawan sababaraha laporan nunjukkeun yén éta teu kacilakaan. Jalma anu henteu namina dikabarkan mangrupikeun karyawan Pickering, anu mangrupikeun bagian tina Unifor Lokal 1090 – serikat tukangeun tukang neunggeul kasino. Numutkeun laporan, Unifor naroskeun ka Great Canadian Gaming Corporation pikeun ngahukum naon anu ditingali salaku serangan ka karyawan sareng anggota serikat pekerja sacara damai sareng sah.

#Wynn #pagawe #ditumbuk #Makau #Pickering #kasino #pagawe #pencét #mobil

Wynn Senior Mindahkeun Ti Makau ka UAE Pikeun Resort Integrated upcoming

Saatos dalapan taun naék tangga perusahaan di anak perusahaan Wynn’s Macau, Derek Sands bakal janten wakil presiden eksekutif pikeun Resort terpadu anu bakal datang di Ras Al Khaimah.

Pangalaman Présidén Pasar Asia Geus Pindah ka UAE

Derek Sands geus ngeusian salah sahiji posisi munggaran pikeun Resort terpadu upcoming Wynn Resorts di Uni Émirat Arab (UAE) sarta diangkat wakil presiden eksekutif sipat Ras Al Khaimah. Sands geus dipindahkeun ka UAE, nurutkeun profil LinkedIn na, sarta geus presiden divisi Asia saprak 2017. Sanajan kitu, carita karirna di cabangna Wynn Desain & Pangwangunan balik deui, nalika Sands dimimitian salaku diréktur jasa wangunan. dina September 2014, di Makau, sarta anjeunna geus climbing tangga kantos saprak.

Mindahkeun ieu masuk akal dina bacaan munggaran, sabab Wynn Design & Development janten hub kreatif perusahaan, ngurus manajemén proyék, desain interior, sareng seueur deui. Salaku batur geus luhur di parusahaan jeung kalawan pangalaman katuhu, ngajadikeun Sands calon perdana pikeun mingpin hiji kolaborasi upcoming antara parusahaan induk jeung bisnis lokal Ras Al Khaimah.

Resort Terpadu anu bakal datang – Terobosan

Sareng éta mangrupikeun proyék ageung, ayana di Pulo Al Marjan buatan manusa di Ras Al Khaimah. The “milyar dollar Resort terpadu” bakal produk tina kolaborasi antara Marjan Pasipatan – pamekar sipat lokal – sarta RAK silaturahmi nyekel LLC, grup silaturahmi nu ngoperasikeun hotél sarta usaha luang séjén, nu bakal gawé bareng Wynn pikeun nyieun jobs. di wewengkon, ngembangna pariwisata sarta tumuwuh sektor silaturahmi di Émirat.

Resort terpadu bakal imah leuwih ti 1.000 kamar hotél kalawan puseur spa pikeun datang na, kitu ogé sababaraha réstoran, mall jeung, tangtosna, hiji “daérah kaulinan” sarta diperkirakeun nawarkeun sababaraha pintonan hébat Arab. teluk. Ieu mangrupikeun Resort pantai munggaran Wynn sareng kalebet “daérah kaulinan” henteu masihan ide kumaha poténsial kasino tiasa ngahijikeun sareng pandangan Islam ngeunaan judi. Ieu parantos dipikanyaho ti Januari 2022, sareng masih aya sababaraha detil anu berharga ngeunaan éta.

Sanajan kitu, ieu sabenerna proyék pangbadagna dina sektor silaturahmi UAE nalika eta diumumkeun tur mangrupakeun kalakuan badag, utamana tempo euweuh ngaran maturan judi légal dina sakabéh Émirat, sakumaha judi henteu ngan lega favored, éta sagemblengna ilegal. . Tapi, aya kamajuan di payuneun éta, kalayan Otoritas Pengembangan Pariwisata Ras Al Khaimah (RAKTDA) nyiptakeun divisi anu énggal, khususna pikeun ngatur IR di emirat. IR sapertos ngadegna Wynn di ibukota Ras Al Khaimah, anu diperkirakeun réngsé dina 2026 anu caket.

RAKTDA tiasa dianggap terobosan, sabab laporan ngeunaan éta sadayana nunjukkeun yén Departemen Hiburan sareng Peraturan Kaulinan (DEGR) anyar bakal difokuskeun kana pangaturan pamandangan kaulinan anu bakal muncul sareng bakal ditugaskeun kana pangaturan judi, perpajakan sareng kaamanan. . , dina yurisdiksi na.

Bari ieu bisa muka panto anyar pikeun industri kaulinan, halangan budaya masih bisa ngabuktikeun jadi halangan utama, sakumaha Dubai sagemblengna rejects légal judi , sanajan deukeutna Resort terpadu Wynn di emirat tatangga. Panginten Dubai bakal calik di luar babak kahiji ieu sareng ngantosan sareng ningali kumaha usaha anyar mekar di emirat tatanggana atanapi sigana bakal ngalangkungan tren sadayana, atanapi sahenteuna nyobian. Henteu aya anu konkrit sareng ngan ukur waktos anu tiasa nyarios.

#Wynn #Senior #Mindahkeun #Makau #UAE #Pikeun #Resort #Integrated #upcoming