Home » Posts tagged 'Walanda'

Tag Archives: Walanda

Walanda: Pendaptaran Pangaluaran Diri Samentawis Ditunda

Sistem pangaluaran diri nasional di Walanda samentawis ngeureunkeun sababaraha operasi naWalanda judi regulator, Kansspelautoriteit (KSA), wangsit.

Cruks Ngareureuhkeun Pendaptaran Anyar Kusabab Kasalahan DigiD

KSA ngaluarkeun pernyataan dina Senén, 26 Séptémber 2022, ngabéjaan yén Central Register of Uitsluiting Kansspelen (Cruks), sistem pangaluaran diri nagara, samentawis ngeureunkeun sababaraha operasina. Alatan ngarecahna dina téhnologi nu facilitates idéntifikasi online di nagara disebut DigiDCruks bari eureun narima registrations anyar.

“Tanggal paling telat pikeun breakdowns kalawan DigiD, ayeuna teu mungkin pikeun ngadaptar on Cruks, konsultasi pendaptaran Anjeun atawa ngarobah pendaptaran anjeun,

maca pernyataan dikaluarkeun ku KSA

Salian pendaptaran pangguna anyar, masalah téknis ogé mangaruhan parobahan pendaptaran atanapi konsultasi. Nalika gangguan téknis ngagaduhan dampak kana pendaptaran énggal, KSA ngajelaskeun éta operator judi di nagara bisa neruskeun pariksa ngaliwatan Cruks.

Tapi, panyadia kaulinan tiasa ngalakukeun cék Cruks,

ngajelaskeun KSA

Numutkeun kana KSA, anu nyababkeun karusakan parantos diidentifikasi. The régulator reiterated yén ayeuna digawé pikeun manggihan solusi sarta nuluykeun kamungkinan pikeun pamaké pikeun ngadaptar kalawan Cruks. Masalah téknis nyaéta diperkirakeun réngsé Rebo 28. September 11:00nurutkeun hiji pernyataan dikaluarkeun ku KSA.

Program timer pangaluaran nasional dipaké ku gamblers anu keukeuh ngaluarkeun diri, tapi ogé dipaké ku operator Walanda dilisensikeun. hukum judi ayeuna merlukeun operator di Walanda mariksa lamun pamaké maranéhanana geus ngadaptarkeun Cruks. sarat ieu nyiar ngaleungitkeun kamungkinan ngabogaan exempted bets individu jeung operator dilisensikeun.

Jumlah Pamaké anu Dikaluarkeun Terus Tumuwuh

Cruks ‘nasional judi daptar pangaluaran diri balik kana pangaruh taun ka tukang 1. Oktober. Peluncuran sistem timer pangaluaran coincided jeung Jauh judi Act diwanohkeun ka ngatur kaulinan online légal kasempetan pikeun pamaké Walanda. Baheula usum panas ieu, Cruks pencét momen tonggak ku ngahontal 20,000 pangguna anu kadaptar.

Ngadaptar kalawan Cruks ngamungkinkeun gamblers ka pangaluaran diri ti Walanda judi situssaalus bata-na-mortir kasino. pamaké didaptarkeun bisa milih periode pangaluaran diri sahenteuna 6 bulan, sedengkeun periode pangaluaran diri maksimum tiasa diatur salami 99 taun. Bari timer pangaluaran bisa jadi hiji pilihan merenah pikeun sababaraha gamblers, jalma kapangaruhan ku judi meureun butuh rojongan salajengna. Ieu alesan utama naha Cruks nawarkeun ogé kapaksa pangaluaran tina judi. Jalma kapangaruhan ku judi bisa didaptarkeun involuntarily ku salah sahiji pasangan maranéhanana, anggota kulawarga, dunungan atawa babaturan. Pangecualian teu kahaja ogé tiasa dipénta ku operator judi online anu dilisensikeun.

#Walanda #Pendaptaran #Pangaluaran #Diri #Samentawis #Ditunda

Stakelogic na Unibet ngajalankeun Live Game Tembongkeun di Walanda

Stakelogic geus dimekarkeun ayana di Walanda ngaliwatan judul acara kaulinan live anyar. “Runner8Runner“mangrupa usaha babarengan antara Live Stakelogic jeung Unibet jeung kaulinan dumasar kana Runner6Runner, hiji slot online dikembangkeun ku Stakelogic.

Runner8Runner Bakal Nyadiakeun Pangalaman Unik Pikeun Pamaén Walanda

Bari ngobrol ngeunaan release anyar, CEO Stakelogic Live, Stephan van den Oetelaar, Nyebutkeun yén Runner8Runner mangrupakeun pintonan kaulinan live hebat anu ngawangun dina popularitas Palasik liang . Hatur nuhun kana kanyataan éta, judul éta tiasa masihan pangalaman anu unik pikeun pamaén Walanda.

Anjeunna nambahan yén éta seru ngaluncurkeun Runner8Runner sareng Unibet sareng nguatkeun hubungan sareng operator.

Pimpinan eusi ekslusif Unibet, Pierluigi Rinaldi, nyatakeun yén Stakelogic Live mangrupikeun mitra penting pikeun operator di pasar Walanda. Rinaldi ngaku kanyataan yén kalayan bantosan Stakelogic Live, Unibet tiasa “muncul salaku merek judi pilihan” pikeun peminat kaulinan kasino online sareng khususna pendukung kaulinan langsung.

Runner8Runner nampilkeun host Walanda Money Wheel sareng latar tukang mesin buah. Nalika tilu atawa leuwih lambang inten darat on payline nu, fitur Super stake diaktipkeun.

Kalawan fitur Super stake, pamaén bisa nempatkeun bets samping nu ganda patok maranéhanana. Ku kituna, hiji fitur tambahan, nu méré payout tinggi sakali dina unggal 35 spins dipicu. Dina basa sejen, fitur Super stake ngaronjatkeun Chances pamaén meunang hadiah badag.

Stakelogic Live sareng Unibet ngaluncurkeun Studio Branded di Walanda

Peluncuran Runner8Runner mangrupikeun pamekaran panganyarna dina naon anu ayeuna kajantenan janten hubungan anu suksés antara Stakelogic sareng Unibet.

Dina awal Agustus, dua sisi nandatanganan perjanjian pikeun ngaluncurkeun studio kaulinan langsung. Studio branded Stakelogic Live nampilkeun mikropon canggih, téknologi siaran sareng kaméra, sadayana dirancang pikeun masihan pangalaman unik pikeun pamaén Walanda.

Salian ti judul kasino live anu dipidangkeun di studio, Unibet ogé ngagaduhan seueur produk ti perusahaan induk Stakelogic Live, Stakelogic. Sababaraha produk anu diulas kalebet Rambo, Flappers, Great Wars, Fruit Spinner, Valley of Secrets, Legend Rising, Double Gem, sareng King Bam Bam.

Diréktur casinos sarta kaulinan di Kindred Grup, boga Unibet, David Roberston, nyatakeun dina waktos anu casinos hirup junun ngahasilkeun “traction signifikan kalawan pamaén di Walanda” jeung ieu naha launching studio branded Stakelogic Live éta logis. léngkah pikeun Unibet.

Oetelaar nyatakeun yén partnership dimekarkeun éta hiji hambalan logis maju antara dua kaulinan Stakelogic baku anu dipigawé kacida alusna.

#Stakelogic #Unibet #ngajalankeun #Live #Game #Tembongkeun #Walanda

Greentube Ink nguruskeun sirkus, ngaronjatkeun Walanda, ayana Belgian

tube héjoDivisi kaulinan sareng hiburan digital NOVOMATIC, ngumumkeun dinten ayeuna yén éta ngembangkeun ayana di pasar anu diatur dina Bélgia jeung Walanda ngaliwatan partnership anyar handapeun merek B2C Gaming1. Sirkus.

Sirkus jeung Greentube Ink Kandungan Partnership

Hatur nuhun kana partnership eusi anyar, Greentube kaulinan portopolio ayeuna hirup pikeun konsumén sirkus konsumén di pasar diatur Belgian jeung Walanda. Eusi kalebet judul-judul klasik anu kasohor sapertos Random Runner, Club 2000 Kasino sareng Grand Slam Kasino. Salaku tambahan, palanggan sirkus ogé tiasa ngaraosan judul NOVOMATIC sapertos Book of Ra, Salawasna Hot sareng Lucky Lady’s Charm sareng kaulinan anu langkung populér. Peluncuran eusi anyar ieu facilitated ngaliwatan Integrasi portopolio Greentube kana platform Gaming1.

Greentube nawarkeun kasaimbangan sampurna antara judul tradisional jeung anyar, nyadiakeun sagalana pamaén di Walanda jeung Bélgia bisa hayang.

David Carrion, COO Interactive di Gaming1

COO Interaktif tina Gaming1, David Carrion, outlined yén tujuan pamungkas parusahaan mangrupa nawarkeun pamaké na hiji ngalakonan, pangalaman kaulinan aman tur inovatif. Anjeunna diprediksi yén judul tradisional jeung anyar Greentube bakal ditampi ogé di Bélgia ogé di Walanda. Dina nutup, Carrion ngomong yén partnership anyar ieu nandaan awal kolaborasi anu bakal mawa loba mangpaat.

Éta deui dina Maret nalika Gaming1 asup ka pasar Walanda online diatur. Dina waktos éta, pausahaan ngumumkeun partnership joint venture kalawan Kasino Gran, jaringan dumasar darat anu bergengsi. Sanggeus éta, dina Méi, Gaming1 strengthened ayana di Bélgia ngaliwatan deal sareng panyadia software dumasar di Malta Kota Unlimited.

Greentube Neruskeun Ékspansi Global Na

Andy Duschek, Penjualan utama sareng manajer akun Greentube pikeun Walanda, nambihan yén perusahaan parantos ningali paningkatan minat eusina di pasar Walanda. Nurutkeun manéhna, ieu naha ayeuna Greentube hayang tumuwuh salajengna. Duschek nunjukkeun yén kolaborasi anyar sareng Circus bakal ngalegaan ayana perusahaan di Bélgia sareng Walanda.

Ieu deal jeung sirkus, ngaronjatkeun ayana kami di Walanda sarta Bélgia, méré urang kasempetan pikeun nawiskeun leuwih pamaén ti kantos sateuacan kasempetan pikeun ilubiung dina pangalaman kaulinan diasah kana preferensi lokal maranéhna.

Andy Duschek, penjualan poko sareng manajer akun pikeun Walanda di Greentube

Awal bulan ieu, Greentube ngalegaan ayana di Amérika Kalér ku kéngingkeun lisénsi di Ontario. Prestasi ieu masihan perusahaan kamungkinan pikeun nawiskeun produkna di pasar anu diatur di propinsi pangpadetna di Kanada. Ngan sateuacan éta, dina ahir Juli, Greentube nguatkeun ayana di Bélgia jeung Walanda ngaliwatan kolaborasi jeung Carousel.be na 711.nl. Hasilna, para palanggan duanana situs wéb nampi aksés kana portopolio kontén utama perusahaan.

#Greentube #Ink #nguruskeun #sirkus #ngaronjatkeun #Walanda #ayana #Belgian