Home » Posts tagged 'tungtungna'

Tag Archives: tungtungna

makuta Sydney VIP kasino tungtungna Opens in a new window

Saatos seueur kasusah sareng parobahan perusahaan utama dina 8 Agustus, Crown Resorts tungtungna dibuka kasino VIP di Crown Sydney AUD 2,2 milyar ($ 1,6 milyar) Resort kasino terpadu, anu dibuka sareng diteruskeun operasi dina Désémber 2020. Pausahaan nyanghareup telat dina dibuka kasino teu. sahenteuna kusabab panyelidikan anu aya di sababaraha nagara bagian di Australia.

VIP munggaran Australia kasino

kasino méwah ieu dua kamar VIP – Kristal Room jeung Mahoni Room, kumaha oge, ngan Kristal Room bakal dibuka dina 8. Agustus, bari Mahoni Room bakal mimiti nampa VIP gamblers dina engké, acan diumumkeun, tanggal. Ciri utama casinos anu méwah jeung elegance. Ieu ciri desain kamar unik, nu utilizes lampu alam anu dina gilirannana highlights pintonan waterfront ti kasino di. Dua kamar teu hijina tempat dina kasino dimana sémah bakal ngarasakeun 160 kaulinan tabel sarta 70 kaulinan éléktronik. Aya ogé 12 salon anu sumebar di dua tingkat, nawiskeun privasi sareng eksklusivitas para nasabah.

Simon McGrath, CEO Crown Sydney, reueus laud kualitas sarta standar luhur kasino nawarkeun teu ukur dina hal parabotan tapi ogé dina watesan pangalaman customer jeung desain sakabéh.

Alesan keur nyangsang Bubuka of Crown Sydney kasino

Crown Sydney dibuka operasi non-kaulinan di jangkung na di Barangaroo 18 sababaraha bulan kapengker. Sanajan kitu, éta kasino VIP ekslusif éta teu bisa nampa konsumén salaku Resorts Crown dianggap pantes nyekel hiji lisénsi kasino di New South Wales.

Ngan méméh bubuka AUD 2,2 milyar ($ 1,6 milyar) Resort, kapanggih New South Wales Independent Likur & Otoritas kaulinan (ILGA) masalah serius jeung kontrol laundering duit parusahaan jeung hubungan jeung Asia. Hiji panalungtikan éksténsif salajengna dituturkeun, nu réngsé dina laporan utama ti urut hakim Mahkamah Agung Patricia Bergin, anu swindled panalungtikan Bergin urang. Panalungtikan ditalungtik masalah sabudeureun basis Makau Melco Resorts & Hiburan urang 19,99% stake di Crown Resorts.

Ogé highlights masalah utama jeung kadali dina hubungan laundering duit Crown Resorts ‘. Hasilna, parusahaan bisa euweuh nyekel lisénsi kasino di New South Wales. Sanajan kitu, ILGA nyadiakeun sagala rupa bongbolongan ka Crown Resorts on kumaha parusahaan bisa meunangkeun deui lisénsi na. Saatos seueur padamelan sareng perobahan perusahaan utama, tungtungna Crown Resorts nampi lisénsi samentawis sareng diidinan muka kasino VIP na. Lisensi permanén bakal nuturkeun saatos periode 18 dugi ka 24 sasih salami ILGA ngabutuhkeun perusahaan pikeun ngalaksanakeun pamariksaan anu ati-ati.

#makuta #Sydney #VIP #kasino #tungtungna #Opens #window