Home » Posts tagged 'Torrelodones'

Tag Archives: Torrelodones

Kabayang Legenda Zitro bakal ditambahkeun kana kasino Torrelodones di Madrid

Kabayang Legenda, produk multi-kaulinan Zitro urang, geus dibawa ka Grupo Gran Madrid kasino Torrelodones. ngembangkeun ieu sumping sanggeus ékspansi Zitro di Swiss, sakumaha Altius glare cabinets studio disadiakeun pikeun kasino Barrière.

Zitro Multi-Game disambut ku leungeun kabuka

Commenting on tambahan panganyarna pikeun Kasino Torrelodones Grupo Gran Madrid, kapala ritel produk sipat, Sergio Rupérez, dicatet yén kasino kasebut delighted bisa gawé bareng Zitro sarta nyadiakeun konsumén jeung “eusi kualitas luhur”.

Anjeunna nambahan yén kabayang kabayang Legenda sarta Altius glare kabinét nyadiakeun hiji pangalaman kaulinan immersive di Kasino Torrelodones sahingga, konsumén bakal meunang saréat hébat.

Jaime Aníbal-Álvarez, diréktur kasino Spanyol di Zitro, ogé dibagikeun sababaraha kecap ngeunaan partnership nu. Anjeunna nyatakeun yén dulur di Zitro yakin yén multi-game kabayang Legenda bakal janten tambahan hébat kana portopolio Kasino Gran Madrid.

Anjeunna ogé nambihan yén Zitro bersyukur yén Kasino Gran Madrid parantos masihan perusahaan kasempetan pikeun nyayogikeun produk anu pangsaéna sareng ngahontal hasil anu luar biasa dina tilu casinos anu dipiboga ku grup – Kasino Colón, Kasino Torrequebrada sareng Kasino Torrelodones.

Ngan sateuacan ékspansi Madrid, Zitro’s Wheel of Legenda ditambahkeun dina Kasino de Mallorca, sareng sababaraha produk sanésna ku perusahaan. The manajer di kasino de Mallorca éta pisan pleased jeung produk jeung nyatakeun yén panarimaan kabayang Legenda dina kasino éta overwhelming.

Zitro parantos dina misi ékspansi global anu ageung

Salian ti ékspansi di Spanyol, Zitro nembé museurkeun kana ngalegaan ayana di Éropa sareng dunya. Dina awal Agustus, pausahaan nandatanganan partnership kalawan Groupe Viking sahingga, ngaronjat tapak suku na di Perancis.

Hatur nuhun kana kerjasama sareng Groupe Viking, Zitro’s Wheel of Legends sareng 88 Link Multiplier terpadu di Bussang sareng Fréjus. Duanana casinos ieu milik Groupe Vikings. Diréktur umum Groupe Vikings Christian Huby nyatakeun dina waktos éta kaulinan Zitro kabuktian janten pamaen anu kuat dina seueur pasar sareng anjeunna ngarepkeun kerjasama ieu “awal kolaborasi jangka panjang.”

Deui dina Juni, tapak suku Zitro di LatAm ieu ogé boosted ngaliwatan partnership dimekarkeun kalawan Grup Boldt. Sarat awal perjanjian ditandatanganan dina Méi 2022 sareng aranjeunna ningali Zitro masang 130 liang di tilu perusahaan kasino di Buenos Aires – Casino de Tandil, Casino Trilenium, sareng Casino del Mar.

Hatur nuhun kana ékspansi ieu, kurban Zitro ogé ngawengku Kasino Melincué Santa Fe jeung Kasino Santa.

#Kabayang #Legenda #Zitro #bakal #ditambahkeun #kana #kasino #Torrelodones #Madrid