Home » Posts tagged 'tohan'

Tag Archives: tohan

Agen Junket ngungkabkeun Anjeunna Ngajalankeun Sistem Tohan Sisi di Kamar VIP Suncity

Sidang ngalibetkeun operator junket Makau Suncity terus kalawan wahyu anyar ngeunaan prakték tohan samping. Cheong Chi Kin, anu deukeut jeung urut CEO Suncity Grup, Alvin Chau, ngaku geus nyetél sistem pikeun transaksi tohan samping.

21 Terdakwa, Kaasup Alvin Chau, Bales Sateuacan Sidang Makau

The 21 defendants sapanjang kalawan pangadeg Suncity Grup sarta urut CEO Alvin Chau geus dibawa ka sidang dina biaya ngalibetkeun operasi judi ilegal, laundering duit, panipuan jeung nyinggung séjén. Cheong Chi Kin, tilas pemegang saham Suncity Group sareng babaturan caket Alvin Chau, ogé diantarana.

Saatos pamariksaan éksténsif, agén junket Cheong tungtungna ngaku yén anjeunna ngatur tawaran alungan samping di kamar VIP Suncity Group di Makau ngalangkungan dua perusahaan anu diurus.

tohan samping, nu ogé mindeng disebut sahandapeun tohan méja, mangrupakeun prakték nu chip disimpen dina tabél ngagambarkeun ukur bagian leutik tina total alungan yén pamaén sarta kasino geus verbal sapuk. Biasana haram sareng dilakukeun pikeun nyegah mayar pajeg sareng biaya.

Cheong dibantuan ku tilas kapala IT Suncity Group Ali Celestino, anu ngabantosan anjeunna dina ngembangkeun sareng nyetél sistem anu disebut Opsman.

Sanajan kitu, sistem sorangan dijieun ku hiji pausahaan IT lokasina di daratan Cina sarta dijieun nurutkeun parentah Cheong na Celestino.

Sistem Opsman diideuan ku sistem Suncity Grup ngajalankeun internal di enggon parusahaan Makau disebut SunPeople, nu mantuan staf Suncity saling komunikasi.

Celestino nyatakeun yén anjeunna ngan ukur ngabantosan Cheong ngalangkungan komunikasi sareng perusahaan IT sareng saatos sistemna siap, anjeunna henteu deui aub.

Cheong ogé ngécéskeun yén anjeunna ngan ukur ngalakukeun bisnis salaku agén junket anu mawa palanggan anu beunghar ka kamar VIP Suncity Group. Anjeunna nyorot yén dua perusahaan anu dikelompokeun salaku taruhan samping mangrupikeun éntitas anu misah sareng teu aya hubunganana sareng Suncity Group.

Samping tohan Prakték Pamaréntah Makau $ 1BN

percobaan Suncity Grup geus ngungkabkeun yén bets samping anu nyebar di Makau leuwih ti 200 kamar VIP.

Numutkeun perkiraan, pikeun période 2013 ka 2021, nalika Chau tungtungna ditahan, operasi sapertos ngarugikeun Pamaréntah SAR Makau hiji diperkirakeun $ 1 milyar dina revenues pajeg, bari nyata ngaronjatkeun kauntungan pikeun kasino jeung operator junket.

Skandal Suncity jeung pangadilan saterusna hukum nyababkeun hiji crackdown masif on junkets ti otoritas Makau. Hasilna, kamar VIP di casinos Makau praktis ditutup, operasi junket parah diwatesan sarta konsési kasino disingget tina 20 jeung 10 taun, diantara ukuran séjén.

#Agen #Junket #ngungkabkeun #Anjeunna #Ngajalankeun #Sistem #Tohan #Sisi #Kamar #VIP #Suncity

MGCB: kaulinan internét, Olahraga tohan kuitansi kotor pencét $ 154,9M dina bulan Agustus

operator komérsial sarta tribal di Michigan dilaporkeun earnings kuat dina bulan Agustus, ditilik ku rinci panganyarna dikaluarkeun ku Board Control kaulinan Michigan (MGCB), regulator judi kaayaan.

judi Regulator di Michigan nembongkeun hasil pikeun Agustus

Regulator ceuk Salasa yén digabungkeun total sharing kaulinan internét kotor jeung tohan olahraga internét dina bulan Agustus ngahontal $ 154,9 jutaan. Lamun dibandingkeun jeung hasil dilaporkeun sabulan saméméhna, dina bulan Juli, nalika kuitansi sarua dieureunkeun dina $148.2 juta, 4,5% kanaékan katalungtik.

Sanaos dibandingkeun sareng Juli, hasil bulan kamari henteu nunjukkeun paningkatan anu signifikan, ieu sanés upami dibandingkeun taun-taun. Taun ka tukang dina bulan Agustus, operator Michigan dilaporkeun $ 113,1 juta dina kaulinan internét kotor sareng pendapatan tohan olahraga. Nalika hasil ieu dibandingkeun sareng $154.9 juta dilaporkeun taun ieu, dina bulan Agustus, paningkatan ampir 37% katalungtik.

Nanganan Olahraga tohan naek Bulan kamari

Numutkeun kana MGCB, $154,9 juta kuitansi kotor gabungan pikeun Agustus direcah jadi $ 130,9 juta di sharing kaulinan internét kotor jeung $ 24 juta di sharing olahraga tohan kotor. Dibandingkeun jeung Juli, kuitansi kotor game net $ 130,9 juta anu meager ngaronjat 3,4%.. Sanajan kitu, $ 24 juta dina resi tohan olahraga kotor ngagambarkeun 11% kanaékanlamun dibandingkeun Juli taun ieu.

Régulator ngungkabkeun yén gabungan total kuitansi kaulinan online kotor anu disaluyukeun sareng kuitansi kotor tohan olahraga anu disaluyukeun. bulan panungtungan ngahontal $ 133,6 jutaan. Jumlah ieu direcah jadi $ 16,1 juta kuitansi olahraga internét tohan sareng $ 117,5 juta dina pendapatan kaulinan internét.

Bulan kamari, total olahraga internét tohan cecekelan ngahontal $ 218,8 jutaan. Lamun dibandingkeun $ 206,1 juta tohan cecekelan, dilaporkeun sabulan saméméhna, jeung paningkatan 6,2% dititénan.

Operator Suku sareng Komérsial nyumbang kana Pajeg

régulator judi nyadiakeun rinci dina pajeg sarta pangmayaran Michigan dikumpulkeun dina bulan Agustus. Gemblengna, kaulinan internét pajeg jeung waragad ngahontal $24,3 jutasedengkeun pajeg jeung waragad pikeun olahraga internét tohan pikeun periode éta $ 989.621.

Dina bulan Agustus taun ieu, operator tribal dilaporkeun mayar $ 2,9 jutaan dina pangmayaran ka instansi nagara relevan. Salian ti éta, $ 6,7 jutaan dina pajeg tohan jeung waragad kota dibayar ku tilu casinos Detroit ka Detroit Kota. Jumlah ieu direcah jadi $ 6,3 juta dina pajeg internét jeung waragad, sarta $ 360,923 dina olahraga internét tohan pajeg jeung waragad.

#MGCB #kaulinan #internét #Olahraga #tohan #kuitansi #kotor #pencét #1549M #dina #bulan #Agustus

Saingan Lebetkeun Kasino Kaulinan, Ngawanohkeun tohan on Aviator

Perusahaan esports sareng olahraga tohan Rivalry Corp ngumumkeun perluasan penawaran produk na kana bagean kasino ngaliwatan tohan dina kaulinan online populér Aviator.

Perluasan kontinyu tina Panawaran Produk

Diluncurkeun dina pasar online dimana Rivalry beroperasi dina lisénsi Pulo Man na, tohan dina kaulinan tina kategori “kacilakaan” Rivalry diperkirakeun ogé sayogi pikeun pamaén di Ontario dina sasih bulan.

Ngomentaran ngeunaan peluncuran produk anyar, Rivalry ko-pangadeg sarta lulugu perwira eksekutif Steven Salz outlined strategi parusahaan diwangun sabudeureun perluasan kontinyu panawaran produk na, ngandelkeun bringing eusi seger ka pamaén na konsisten kalayan brand Rivalry.

“Kalayan yayasan kuat dina tohan esports sarta bisnis olahraga tradisional thriving,”Salajengna Salz, emphasizing peluncuran dina bagean kasino “dina cara sabenerna Saingan” salaku lengkah saterusna pikeun bisnis, sarta emphasizing credential munggaran – pihak-katilu. kaulinan kasino “basajan, gampang pikeun neuleuman, sarta ngabogaan unsur obrolan hirup nu aligns” kalawan fokus Rivalry on komunitas.

Nampilkeun multiplier alungan anu terus-terusan ningkat dugi ka buruan éta, kaulinan Aviator ngamungkinkeun pamaén kas kaluar upami aranjeunna henteu ngantosan panjang teuing sareng saé dina mobile sareng desktop.

Panawaran sési gancang sareng antarbeungeut pangguna anu saderhana dilengkepan ku kasempetan pikeun berinteraksi sareng pamaén sanés liwat obrolan langsung sareng nyangking aspék sosial kana kaulinan, ngabantosan ngabédakeunana tina liang online tradisional sareng kaulinan kasino anu sigana kirang pikaresepeun pikeun demografi anu langkung ngora. kana pangalaman kaulinan tunggal.

MMOGG na kasino Kaulinan pelengkap silih

Penambahan eusi kasino pihak katilu ngagambarkeun kasempetan pertumbuhan poténsi signifikan pikeun parusahaan strengthening ayana dina tohan esports, tohan olahraga tradisional jeung inovatif Massively Multiplayer Online judi Kaulinan (MMOGG) kategori jadi jauh.

Nawiskeun tingkat konsistén luhur balik customer ti sportsbooks tur euweuh usum, bagean kasino ogé bakal nyadiakeun operator jeung stabilitas sapanjang taun kalénder acara olahraga, sarta Bursa Saham Toronto (TSX) parusahaan Venture Exchange-didaptarkeun keur néangan pikeun ngungkit kapercayaan. tina basis palanggan esports tohan satia ka ngadegkeun ayana dina spasi kaulinan kasino online.

Diumumkeun kalayan peluncuran Rushlane taun ka tukang, kategori MMOGG sareng kaulinan kasino anyar silih ngalengkepan “salaku bagian tina strategi cohesive pikeun nganteurkeun pangalaman anu pikaresepeun” sareng Rivalry ngarencanakeun pikeun nambihan kaulinan kasino anyar dina kuartal anu bakal datang.

Bulan kamari, Rivalry ngungkabkeun prestasi kuartal kadua anu pikaresepeun ku ngeposkeun pertumbuhan pendapatan anu ngarekor.

#Saingan #Lebetkeun #Kasino #Kaulinan #Ngawanohkeun #tohan #Aviator

GNOG Nawarkeun Olahraga tohan pa Boot Hill kasino

Emas Nugget Game Online (GNOG), hiji kasino online tur operator tohan olahraga, geus nandatanganan deal anyar kalawan Perusahaan Butler Nasional jeung eta Boot Hill kasino & Resort tim. perjangjian bakal mantuan siga emas Nugget ngajalankeun na tawaran tohan olahraga di nagara bagian Kansas.

GNOG tanda nungkulan Boot Hill kasino

anak perusahaan kasino Butler Nasional bakal mempermudah foray GNOG sportsbook kana Sunflower Nagara. Numutkeun undang-undang judi Kansas, merek judi Butler Nasional diidinan asup kana perjanjian sareng tilu operator tohan olahraga sareng nawiskeun produkna di Boot Hill Kasino. Sanajan kitu, peluncuran eusi tohan olahraga GNOG di tempat basis Kota Dodge masih tunduk kana persetujuan ti régulator kaayaan.

Kansas nyiapkeun peluncuran pasar tohan olahraga sorangan di 1 Séptémber, pas keur usum Liga Maén Bal Nasional salajengna. Nalika diluncurkeun, sadaya sawawa non-dibebaskeun bakal tiasa nempatkeun tajongan dina olahraga sareng aksés operator tohan olahraga anu dilisensikeun.

Butler Nasional Corporation nampi lisénsi pikeun nawiskeun tohan olahraga saminggu ka tukang. Kansas lotre ngamungkinkeun parusahaan Boot Hill kasino tanda perjangjian jeung buku olahraga sarta nawiskeun produk maranéhanana di lokasina.

CEO Butler Nasional bungah Jeung peluncuran

Numutkeun pernyataan Butler Nasional, GNOG bakal nawiskeun produk tohan olahraga anu pasti bakal pikaresepeun pikeun peminat olahraga. Butler Nasional ngajelaskeun pasangan anyar na salaku panyadia tohan olahraga dipikawanoh tur ngadegkeun. Ku alatan éta, parusahaan éta saméméhna gumbira ngeunaan kasempetan pikeun digawekeun ku Golden Nugget sarta kasampak maju ka peluncuran tohan olahraga di Sunflower State.

Clark StewardPresiden Butler Nasional Corporation sarta lulugu eksekutif, pleased katingal Kansas legalize tohan olahraga.

Kami delighted pikeun Golden Nugget Online kaulinan bisa mawa Kansans a mulus, aman tur premium pangalaman olahraga tohan ngaliwatan Golden Nugget Online kaulinan branded sportsbook, tunduk kana narima approvals pangaturan perlu.

Clark Steward, CEO, Butler Nasional Corporation

Steward ditambahkeun yén anjeunna yakin legalisasi tina olahraga tohan nangtung bakal naekeun ékonomi lokal sarta narik wisatawan ka Dodge Kota tur Kansas sakabéhna.

Salaku Kansas Nyiapkeun pikeun peluncuran tohan olahraga, beuki loba pausahaan anu miharep pikeun ngajalankeun kurban maranéhanana di nagara. Sababaraha dinten kapengker, Catena Media, perusahaan kontén anu terkenal sareng afiliasi, nampi persetujuan pikeun diluncurkeun di nagara éta.

Samentara éta, Kantor Jaksa Agung urang disagreed kalawan sababaraha aturan judi diusulkeun sarta dikirim deui pikeun koreksi.

#GNOG #Nawarkeun #Olahraga #tohan #Boot #Hill #kasino