Home » Posts tagged 'taunan'

Tag Archives: taunan

New York bisa meunang $ 400M di Pajeg taunan ti iGaming, laporan

Laporan anu nembe dikaluarkeun ngira-ngira éta New York State tiasa nyandak kauntungan tina sakitar $ 400 juta sharing pajeg taunan lamun lawmakers mutuskeun pikeun legalize internét judi .

New York Lost Pajeg Pajeg tanpa Legalized Kagiatan iGaming

kertas bodas commissioned ku Cahaya & Kaajaiban tapi disusun ku panyadia pangaturan kecerdasan pangaturan pikeun industri judi sareng pamayaran, VIXIO judi minuhan. laporan outlines yén ngaliwatan legalisasi online judi , nagara bagian AS bisa earn jutaan di revenues pajeg unggal taun.

Numutkeun hiji whitepaper panganyarna, hiji pasar nu nyepeng poténsi signifikan nyaéta hiji di New York. Ayeuna, nagara nawiskeun kagiatan tohan olahraga ritel. Anyar, New York ngaluncurkeun pasar tohan olahraga online ogé. Kusabab relaunching dina Januari, pasar geus kabuktian kasuksésan tremendous sarta geus surpassed catetan pikeun tohan handles diatur ku nagara bagian AS séjén anu geus ditawarkeun aktivitas leuwih taun.

Kagiatan iGaming Bisa Nyangking Pajeg Pajeg Luhur Ti Taruhan Olahraga

Ayeuna, genep nagara bagian AS nawiskeun kagiatan iGaming legalized. Nagara-nagara nyaéta New Jersey, Pennsylvania, Michigan, Delaware, Virginia Kulon, sareng Connecticut. Nevada nawarkeun ogé iGaming légal tapi aktivitas dugi ka online poker. Numutkeun hiji kertas bodas panganyarna, sharing pajeg kaulinan internét dihasilkeun ku maranéhanana nagara kira-kira $ 970 juta taun ka tukang.

A kertas bodas panganyarna dibandingkeun sharing pajeg dihasilkeun ku iGaming kalawan sharing pajeg ti tohan olahraga. Dumasar inohong dirilis dina laporan, sanajan tohan olahraga éta sadia di 30 nagara bagian AS, taun ka tukang, éta ngan dihasilkeun $560 juta di pajeg. Babandingan ieu sakali deui confirms potensi legalisasi jeung perpajakan of iGaming.

Legalisasi judi online di sadaya nagara tiasa ngahasilkeun milyaran pajeg unggal taun

Ieu mah sakadar Nagara New York nu bisa kauntungan tina legalizing internét judi . Floridanagara kalawan 17,5 juta jiwa bisa earn ngeunaan $487,8 juta di pajeg taunan tina kagiatan, nurutkeun kertas bodas. Sakumaha ogé, California kalawan na 31 juta pangeusi malah bisa earn ampir ganda pajeg iGaming. Kertas bodas ngaramal sharing pajeg iGaming di California ngahasilkeun $ 853,1 jutaan unggal taun.

Fokus dina gambar anu langkung ageung, laporan prédiksi milyaran panghasilan pajeg taunan lamun iGaming ieu legalized di leuwih nagara bagian AS. Husus, kertas bodas ngira-ngira yén pajeg ti internét judi , lamun kabeh 42 nagara bagian nu boga casinos dumasar tanah-légal legalize aktivitas. bakal ngahontal $6.35 milyar per taun. inohong ieu deui nganggap laju pajeg pikeun aktivitas iGaming 20%.

#York #bisa #meunang #400M #Pajeg #taunan #iGaming #laporan