Home » Posts tagged 'Taruhan'

Tag Archives: Taruhan

Chau Nyaho Skéma Taruhan Multiplier tapi Henteu Ilubiung

Poé mimiti sidang ngalawan Alvin Chau di Makau Mimiti Instance Pangadilan nempo urut boss jeung pangadeg Suncity Grup mungkir sangkaan ilubiung dina skéma tohan multiplier di casinos di Makau.

Skéma Tipe Gunung És pikeun Nyumputkeun GGR, Ngahindarkeun Pajak

Sidang Chau sareng 20 anu sanés asalna dijadwalkeun pikeun 2 Séptémber tapi kedah ditunda dugi ka 19 Séptémber saatos langkung ti satengah anu dituduh henteu muncul.

Jaksa ngamimitian sidang ku fokus kana paguneman disadap ku pulisi disangka némbongkeun partisipasi Chau dina skéma tohan handapeun tabel pikeun pajabat tinggi-ranking. Dina naon anu disebut alungan multiplier, bet nyata a nu maen judi diitung ku cara ngalikeun alungan resmi dijieun dina tabél ku angka anu ngamungkinkeun operator kasino ngurangan jumlah sharing kaulinan kotor (GGR) jeung ulah mayar Makau 39% laju pajeg éféktif. dina GGR.

Numutkeun jaksa penuntut, Chau oge dalang balik pamanggih hiji entitas jawab nanganan skéma tohan multiplier ku ngondang sababaraha individu pikeun ngabentuk éntitas ieu, ngaronjatkeun modal operasi sarta diversifying resiko.

Chau nampik tuduhan ilubiung dina skéma tohan multiplier, ngécéskeun yén paguneman némbongkeun anjeunna kaayaan masalah sabudeureun kiridit pamaén sarta ngawaskeun résiko.

“Kuring henteu nyandak bagian dina kapentingan anu aya hubunganana sareng kagiatan multiplier,” saur Chau.

Kantor Penuntut Umum Makau ngadakwa Chau sareng terdakwa sanésna ngajalankeun sindikat kriminal anu ngurus kaulinan ilegal, pergaulan kriminal, panipuan sareng pencucian artos, kusabab disangka nipu pamaréntahan Makau HK $ 8,26 milyar ($ 1,05 milyar) dina pendapatan pajak ti 2013 ka 2021. nurutkeun dakwaan resmi dicutat ku GGRAsia.

Numutkeun putusan Pengadilan Institusi Pertama dina dinten Jumaah, 16 Séptémber, prosiding sipil ngalawan Chau sareng terdakwa sanésna bakal dianggap dina kasus anu misah.

A siaran pers dikaluarkeun saméméhna dina bulan Séptember ku pangadilan ngungkabkeun yén sababaraha concessionaires Makau, kaasup Wynn Makau, Sands Cina, sarta SJM Holdings, didaptarkeun salaku claimants sarta bakal neangan cageur Karuksakan HK $ 2,28 milyar dina GGR.

Dina respon kana patarosan diangkat ku ahli hukum ngalambangkeun Wynn Makau ngeunaan tanggal mimiti operasi sahiji éntitas dituduh nanganan multiplier bets, Chau ngawaler yen aranjeunna geus “aya sakabeh waktu” tapi anjeunna teu aub dina eta.

Nalika ditaros upami anjeunna pribadi terang salah sahiji terdakwa anu kalibet dina skéma éta, Chau nyarankeun yén Cheong Chi Kin mangrupikeun salah sahijina tapi anjeunna henteu aya dina gaji Suncity.

Chau geus nampik tuduhan yén anjeunna pledged hutang kaulinan pamaén ‘ditanggung ngaliwatan skéma tohan multiplier ngagunakeun aset atawa akuisisi proyék di daratan Cina, kitu ogé mibanda pangaweruh ngeunaan parusahaan na aub dina soliciting kagiatan pikeun bets proxy di Makau saprak ieu dipindahkeun ka Filipina. di 2015. Chau ogé nampik ilubiung dina bisnis junket na promosi judi di daratan Cina.

Sidang bakal diteruskeun dinten Salasa, 20 Séptémber.

#Chau #Nyaho #Skéma #Taruhan #Multiplier #tapi #Henteu #Ilubiung