Home » Posts tagged 'Sydney'

Tag Archives: Sydney

The Star Sydney Announces Rencana Pembaharuan Simpen kasino Lisensi

Salaku poé sanggeus Laporan Bell terus lulus, jalma mimiti heran kumaha Star bakal meta. Eta geus dituduh keur sombong nu geus kaliwat, tapi Ben Heap – ayeuna porsi salaku lulugu interim – nyieun pengumuman ASX nunjukkeun yen parusahaan ngaku kasalahan sarta jangji baris ngalakukeun hadé dina mangsa nu bakal datang. Tapi, patarosan tetep naha éta tiasa dilakukeun salami Star masih gaduh lisénsi NSW.

Plan Update Star

Ben Heap, anu ayeuna jadi pupuhu interim The Star Entertainment Group, ngaluarkeun pengumuman ka para pemegang saham Star dina Kemis, sareng catetan éta dibagikeun sareng Bursa Sekuritas Australia (ASX), sareng ogé sayogi dina situs wéb Star. Dina éta, Mr. Numpuk outlines sababaraha titik konci dina Star urang pondok- sarta rencana jangka panjang pikeun alamat hasil tina Bell Panalungtikan, reflected dina Bell Laporan, nu dianjurkeun yén Star éta teu layak pikeun lisénsi di NSW.

Strategi pikeun meunangkeun deui “kapercayaan tina NSW bebas kasino Komisi, sarta tangtu sakabéh régulator kami”, kitu ogé konsumén na, disebut “Renewal Plan” parusahaan. Éta mangrupikeun nami koléktif pikeun peta jalan Star pikeun ningkatkeun kontrol sareng pamaréntahan dina perusahaan, sareng anu paling penting – budayana. Numutkeun Mr. Numpuk, jalan ka hareup ngawengku teu ngan “ngalereskeun masalah diangkat dina Laporan” tapi ogé “tackling akar ngabalukarkeun”.

Ngeunaan jadwal, Mr. Heap ogé netelakeun yén tinangtu lebar Laporan, ieu bakal janten “rencana multi-taun, pikeun pinuh alamat na embed parobahan fundamental diperlukeun dina sagala aspek” operasi The Star urang. Sanajan kitu, anjeunna ogé nunjuk kaluar yén parusahaan siap meta sooner, tinimbang engké, nyebutkeun yen parusahaan ngakuan yén éta moal “dinilai ku kecap urang, tapi ku lampah urang”, sarta ogé babagi “prioritas saharita”.

The Future Nyepeng Loba Proyék

Ku kituna, Renewal Plan ngan bagian tina eta, sanajan badag, sarta sakabéh, Star masih kudu nyieun hiji pernyataan formal jeung NSW bebas kasino Komisi (NICC) dina respon kana Bell Laporan resmi. Leres, peryogi dua dinten sapinuhna pikeun ngaréspon kana kritik keras Kapala Komisaris Philip Crawford, tapi volume suratna nunjukkeun yén éta mangrupikeun dokumén anu didamel sacara saksama.

Dina éta, Mr. Heap pinuh ngaku sadaya cacad Star, bahkan anu paling damn, nyatakeun yén perusahaan “henteu nyumponan ekspektasi” dina mimitina, anu sigana rada ngahina. Nanging, pengumuman éta langkung léngkah, dimimitian ku ngakuan yén perusahaan peryogi “langkung transparansi, pamaréntahan anu langkung kuat, sareng akuntabilitas anu langkung ageung,” sareng dugi ka ngaku janten “sombong sareng ditutup kana kritik”, mastikeun yén “henteu bade. kajadian di nagara.” kahareup.”

Ngabéréskeun sababaraha masalah pamaréntahan sareng akuntabilitas, Mr. Heap ngajelaskeun sababaraha tindakan anu dilakukeun ku perusahaan, sapertos “ngawanohkeun kadali anu langkung kuat”, ningkatkeun “fungsi patuh pangaturan sareng pelatihan”, misahkeun Résiko sareng Hukum, nyewa Kapala Perwira Risk énggal, sareng sacara sukarela nunjuk “Monitor Independen” pikeun ngalacak kamajuan. .perusahaan. Salaku bagian tina langkung transparan, Mr. Heap ogé jangji yén perusahaan bakal ngabagi kamajuanana sareng “laporan saparapat” ti Monitor, sareng ogé ngantepkeun alamat email pikeun ngahubungi anjeunna langsung.

Nuju tungtung surat, Mr. Heap ogé ngaku yén “seueur anu kedah dilakukeun”, sareng nyatakeun kahayangna pikeun ngalakukeunana ku “gawé sacara konstruktif sareng transparan sareng Komisi Kasino Bebas NSW” sareng sadaya régulator anu sanés. Ieu, tangtosna, ogé merlukeun gawé babarengan dina bagian tina NICC, nu – salaku agénsi pangaturan pamaréntah – kamungkinan rék nyadiakeun eta, salaku bagian tina operasi biasa na.

Gemblengna, surat anu panjangna jelas katingali saolah-olah perusahaan tungtungna nyandak kritik sacara serius, sareng yén Laporan éta leres-leres ngahontal tujuanana. Teu jelas naha salah sahiji kamajuan ieu bisa dilakukeun bari The Star Sydney nyaeta operasional, sakumaha malah sanggeus ngaluarkeun respon formal ka badan pangaturan euweuh jaminan yén Star bisa atawa bakal nahan lisénsi NSW na. Surat ieu pasti nunjukkeun yén Star hoyong lisénsina sareng daék kerja keras pikeun ngajaga éta. Urang ngan kudu antosan tur tingal lamun éta cukup, atawa lamun éta saeutik telat.

#Star #Sydney #Announces #Rencana #Pembaharuan #Simpen #kasino #Lisensi

Mark McWhinnie Resmi Ditunjuk salaku CEO Anyar Crown Sydney

Crown Resorts, nu ieu nembe dibeuli ku Blackstone, geus ngumumkeun yén éta geus diangkat Mark McWhinnie salaku CEO anyar Crown Sydney. McWhinnie mawa leuwih 4 dekade pangalaman gawé di Australia, Asia jeung Pasifik jeung janjian na tunduk kana persetujuan pangaturan.

McWhinnie Gabung Crown Sydney Ti Sands Cina

Sateuacan diangkat janten CEO Crown Sydney, McWhinnie nyéépkeun langkung ti 13 taun dina posisi kapamimpinan senior di Sands China. Anjeunna tanggung jawab pikeun ngawas operasi 8 hotél. Kasuksésanna nampi anjeunna sertifikasi pérak LEED (prakték sustainable dina desain sareng konstruksi).

McWhinnie bakal ngagantikeun Simon McGrath, anu bakal ninggalkeun di ahir September. McGrath dipikanyaho pikeun overseeing bubuka munggaran Australia urang VIP-hijina kasino .

Ngabagikeun pikiranana ngeunaan janjian éta, McWhinnie muji Crown Sydney sareng Crown Resorts. Anjeunna nyatakeun yén Crown Sydney mangrupikeun “Resort terpadu kelas dunya.” Anjeunna nambahan yén Crown Resorts boga reputasi salaku pamimpin industri sarta anjeunna ngaharepkeun ngawangun on reputasi na maénkeun bagian na dina ngamajukeun jawab judi .

McWhinnie nganggap Sydney salaku “gerbang ka Australia” sareng éta naha Crown Sydney ngagaduhan peran anu ageung pikeun ngagantian dina sektor pariwisata sareng silaturahmi.

Ciarán Carruthers, CEO Crown Resorts, ogé ngagaduhan sababaraha kecap ngeunaan janjian McWhinnie. Anjeunna nyatakeun yén McWhinnie mangrupikeun eksekutif anu kasohor sacara global kalayan pangaweruh anu éksténsif dina silaturahmi sareng kaulinan. Anjeunna nambahan yén anjeunna delighted ngabagéakeun anjeunna on dewan jeung janjian nya éta hiji surat wasiat kana “kamampuhan Resort pikeun narik bakat kuat”.

Crown Sydney muka VIP na kasino Saatos Kéngingkeun Lisensi Saratna

Sanggeus sataun pinuh panalungtikan, Crown Sydney dibéré lisénsi kondisional deui dina Juni. Kasino dianggap teu pantes pikeun nyekel lisénsi sareng anu saratna bakal kadaluwarsa dina 31 Désémber 2023.

Saatos muka panto na, Crown Sydney dibuka VIP kasino na dina awal Agustus. Pamaén VIP tiasa milih antara Kamar Mahoni sareng Kamar Kristal. Tapi, Kamar Mahoni masih dina konstruksi sareng bakal dibuka dina Oktober.

Dua belas Salon Langit swasta ogé diulas di 28th jeung 29th tingkat. Nalika nyarios ka 9 News, McGrath nyatakeun yén lantai kaulinan VIP mangrupikeun hiji-hijina di Australia sareng sadaya tamu anu hoyong janten anggota klub kedah ngajalanan pamariksaan anu lengkep.

Salaku tambahan, unggal nganjang kedah janten anggota program Crown atanapi “anggota tamu,” sakumaha anu ditunjuk ku McGrath. Salaku catetan nutup, McGrath nyatet yén minat kaanggotaan geus ngaleuwihan ekspektasi bisnis.

#Mark #McWhinnie #Resmi #Ditunjuk #salaku #CEO #Anyar #Crown #Sydney

ILGA nunjuk Supervisor bebas ngawas Star Sydney

Carita jeung The Star Sydney dituluykeun kalawan janjian hiji éntitas ngawaskeun bebas, nu bakal ngawasan operasi kasino bari New South Wales bebas kasino komisi (NICC) nyokot alih ayeuna bebas Likur & Otoritas kaulinan (ILGA) 5. September.

NICC bakal nampi laporan Adam Bell SC saatos ngalaksanakeun tugasna

ILGA nampi laporan ti ulasan bebas Adam Bell SC ngeunaan operasi The Star Sydney. Salaku regulator anyar, NICC bakal nyandak alih pangawasan industri kasino nu laporan bakal dikintunkeun ka dinya.

Samentara éta, Wexted Advisors geus hired salaku ahli ngawaskeun bebas. Ieu bakal ngabantosan NICC ningali kaayaan anu langkung saé, nganalisa gagal naon waé, sareng nyandak pendirian dina laporan Bell. Tungtungna, sakali regulator NSW anyar geus nyokot léngkah diperlukeun pikeun nyieun kaputusan tangtu ngeunaan convictions The Star Sydney urang, review Adam Bell SC bakal dileupaskeun ka umum.

Star Entertainment ngungkabkeun ngan sababaraha minggu ka tukang yén éta nyéwa Allen & Overy Consulting salaku ahli mandiri. Konsultan bakal ngabantu Star ngawasan program reformasi na, nu boga tujuan pikeun nyieun parobahan diperlukeun pikeun mawa Star Sydney kana patuh kana sarat pangaturan.

The Star Sydney Troubles Parantos Mangtaun-taun

The Star Sydney troubles dimimitian nalika ILGA dimimitian Adam Bell SC Review deui dina bulan Séptember 2021. Tinjauan sumping sanggeus pamanggihan ngeunaan discrepancies di The Crown Sydney wangsit dina Bergin Inquiry.

Saatos 26 pamariksaan ku ILGA, seueur kagagalan muncul anu nyababkeun The Star Sydney henteu dianggap layak pikeun nyekel lisénsina di New South Wales.

Ieu wangsit nu sarupa jeung Crown Resorts kasino , The Star Sydney ogé ngajalankeun skéma jeung kartu Cina UnionPay, nu dipaké pikeun transaksi judi nyamar salaku accommodations hotél.

Tétéla éta The Star Sydney ogé diwenangkeun operator junket Makau ngajalankeun dipager sorangan dina kasino di, hal ilegal, nurutkeun judi peraturan.

Wahyu sejen ngeunaan transaksi curiga $ 1,3 miliar ti Huang Xiangmo, a billionaire Cina dubious, anu teu pernah ditalungtik ku The Star Sydney pikeun manggihan dimana earnings na asalna.

Sanajan loba kagagalan dina hal kadali laundering duit, transaksi ilegal jeung palanggaran séjén tina peraturan judi, The Star Sydney teu permanén de-lisénsi di New South Wales. Ieu ditawarkeun rencana pikeun jalur ka conformity.

#ILGA #nunjuk #Supervisor #bebas #ngawas #Star #Sydney

makuta Sydney VIP kasino tungtungna Opens in a new window

Saatos seueur kasusah sareng parobahan perusahaan utama dina 8 Agustus, Crown Resorts tungtungna dibuka kasino VIP di Crown Sydney AUD 2,2 milyar ($ 1,6 milyar) Resort kasino terpadu, anu dibuka sareng diteruskeun operasi dina Désémber 2020. Pausahaan nyanghareup telat dina dibuka kasino teu. sahenteuna kusabab panyelidikan anu aya di sababaraha nagara bagian di Australia.

VIP munggaran Australia kasino

kasino méwah ieu dua kamar VIP – Kristal Room jeung Mahoni Room, kumaha oge, ngan Kristal Room bakal dibuka dina 8. Agustus, bari Mahoni Room bakal mimiti nampa VIP gamblers dina engké, acan diumumkeun, tanggal. Ciri utama casinos anu méwah jeung elegance. Ieu ciri desain kamar unik, nu utilizes lampu alam anu dina gilirannana highlights pintonan waterfront ti kasino di. Dua kamar teu hijina tempat dina kasino dimana sémah bakal ngarasakeun 160 kaulinan tabel sarta 70 kaulinan éléktronik. Aya ogé 12 salon anu sumebar di dua tingkat, nawiskeun privasi sareng eksklusivitas para nasabah.

Simon McGrath, CEO Crown Sydney, reueus laud kualitas sarta standar luhur kasino nawarkeun teu ukur dina hal parabotan tapi ogé dina watesan pangalaman customer jeung desain sakabéh.

Alesan keur nyangsang Bubuka of Crown Sydney kasino

Crown Sydney dibuka operasi non-kaulinan di jangkung na di Barangaroo 18 sababaraha bulan kapengker. Sanajan kitu, éta kasino VIP ekslusif éta teu bisa nampa konsumén salaku Resorts Crown dianggap pantes nyekel hiji lisénsi kasino di New South Wales.

Ngan méméh bubuka AUD 2,2 milyar ($ 1,6 milyar) Resort, kapanggih New South Wales Independent Likur & Otoritas kaulinan (ILGA) masalah serius jeung kontrol laundering duit parusahaan jeung hubungan jeung Asia. Hiji panalungtikan éksténsif salajengna dituturkeun, nu réngsé dina laporan utama ti urut hakim Mahkamah Agung Patricia Bergin, anu swindled panalungtikan Bergin urang. Panalungtikan ditalungtik masalah sabudeureun basis Makau Melco Resorts & Hiburan urang 19,99% stake di Crown Resorts.

Ogé highlights masalah utama jeung kadali dina hubungan laundering duit Crown Resorts ‘. Hasilna, parusahaan bisa euweuh nyekel lisénsi kasino di New South Wales. Sanajan kitu, ILGA nyadiakeun sagala rupa bongbolongan ka Crown Resorts on kumaha parusahaan bisa meunangkeun deui lisénsi na. Saatos seueur padamelan sareng perobahan perusahaan utama, tungtungna Crown Resorts nampi lisénsi samentawis sareng diidinan muka kasino VIP na. Lisensi permanén bakal nuturkeun saatos periode 18 dugi ka 24 sasih salami ILGA ngabutuhkeun perusahaan pikeun ngalaksanakeun pamariksaan anu ati-ati.

#makuta #Sydney #VIP #kasino #tungtungna #Opens #window