Home » Posts tagged 'Super'

Tag Archives: Super

Panghasilan Super Grup Turun 10% Ka € 320.8m, Q2, 2022

Perusahaan induk Betway sareng Spin, Supergroupleupaskeun eta hasil kauangan pikeun kuartal kadua 2022.

Panghasilan Super Grup Turun dina Q2

Hasilna nutupan tilu bulan réngsé 30 Juni 2022, sareng ngungkabkeun turunna pendapatan perusahaan. Dina Q2 taun ka tukang, pendapatan Super Grup éta € 355.2 juta ($ 367 juta), sedengkeun pikeun période sarua taun ieu, turun 10% ka € 320,8 jutaan ($331,6 juta). Pausahaan ngécéskeun yén 10% panurunan dina pendapatan téh hasilna turun panghasilan net tina kaulinan kasino online, kitu ogé panghasilan tina waragad lisénsi brand. Sanajan kitu, sanajan turunna di sharing, Super Grup ngaku yén hasil Q2 taun ieu offset sabagian berkat ngaronjat olahraga tohan sharing net.

The Super Grup outlined yén kauntungan sanggeus-pajeg pikeun kuartal kadua taun ngaronjat. Sedengkeun pikeun période anu sarua dina 2021, kauntungan sanggeus-pajeg macet dina € 63.9 juta ($ 66.1 juta), taun ieu, éta robah jadi €298,6 juta ($308,7 juta). kanaékan sejen dititénan dina EBITDA pikeun Q2 taun ieu € 319.3 juta ($330,1 juta). Kontras, pikeun Q2 taun ka tukang, EBITDA macet dina € 91.4 juta ($ 94.5 juta).

Super Grup Ngaleupaskeun Ngarecahna panghasilan dumasar Wewengkon

Rincian tambahan anu dikaluarkeun ku Super Group ngungkabkeun éta rata-rata palanggan bulanan ningkat dina Q2 Taun ayeuna. Perusahaan ngaku yén éta ngagaduhan 2,7 juta rata-rata palanggan bulanan dina Q2 taun ieu, nyirian paningkatan 3% upami dibandingkeun sareng 2.6 juta palanggan rata-rata bulanan pikeun période anu sami taun ka tukang.

Pikeun tilu bulan réngsé 30 Juni 2022, operasi Amérika Kalér Super Group ngalaporkeun pendapatan pangluhurna. Dina total, pausahaan Operasi Amérika Kalér ngalaporkeun € 142,1 juta ($ 147 juta) dina panghasilan, dituturkeun ku Wewengkon Asia-Pasifik kalayan € 77,4 juta ($80 juta) dina panghasilan. Bari éta hasil alus, aranjeunna tetep teu ngaleuwihan € 173 jutaan ($ 178,9 jutaan) jeung € 79,9 jutaan ($ 82,6 jutaan) dina panghasilan dilaporkeun pikeun période sarua dina 2021 pikeun Amérika Kalér jeung Asia-Pasifik.

Di sisi séjén, Super Grup panghasilan tina operasi Afrika jeung Wétan Tengah naek ti € 54,3 jutaan ($ 56,1 jutaan) taun ka tukang pikeun € 63,6 jutaan ($ 65,8 jutaan) taun ieu. Panghasilan ti perusahaan Operasi Éropa dina Q2 taun ieu € 30,5 juta ($31,5 juta), sedengkeun Operasi Amérika Kidul / Latin ngalaporkeun € 7,2 juta ($7,4 juta) dina panghasilan.

Pausahaan Tetep Fokus Dina Tumuwuh salajengna

Alinda van WykSuper Grup CFO, ceuk nu parusahaan nu nguntungkeun sarta bébas hutang. Dina waktos anu sasarengan, anjeunna nunjuk kaluar yén Grup Super konsistén nyieun duit sarta geus katempo paningkatan dina pamaké aktif bulanan, sanajan hiji serelek slight dina sharing.

Neal MenasheCEO Super Group, nambahan yén “lingkungan makro ayeuna tiasa nyababkeun angin-angin jangka pondok tapi Kasaimbangan Super Grup tetep kuat sareng bisnis urang tetep séhat dina dasarna. ” Anjeunna ngécéskeun yén parusahaan tetep fokus kana tumuwuh sarta pursuing kasempetan strategis ogé investasi dina bisnis global na.

#Panghasilan #Super #Grup #Turun #3208m