Home » Posts tagged 'Suncity'

Tag Archives: Suncity

Agen Junket ngungkabkeun Anjeunna Ngajalankeun Sistem Tohan Sisi di Kamar VIP Suncity

Sidang ngalibetkeun operator junket Makau Suncity terus kalawan wahyu anyar ngeunaan prakték tohan samping. Cheong Chi Kin, anu deukeut jeung urut CEO Suncity Grup, Alvin Chau, ngaku geus nyetél sistem pikeun transaksi tohan samping.

21 Terdakwa, Kaasup Alvin Chau, Bales Sateuacan Sidang Makau

The 21 defendants sapanjang kalawan pangadeg Suncity Grup sarta urut CEO Alvin Chau geus dibawa ka sidang dina biaya ngalibetkeun operasi judi ilegal, laundering duit, panipuan jeung nyinggung séjén. Cheong Chi Kin, tilas pemegang saham Suncity Group sareng babaturan caket Alvin Chau, ogé diantarana.

Saatos pamariksaan éksténsif, agén junket Cheong tungtungna ngaku yén anjeunna ngatur tawaran alungan samping di kamar VIP Suncity Group di Makau ngalangkungan dua perusahaan anu diurus.

tohan samping, nu ogé mindeng disebut sahandapeun tohan méja, mangrupakeun prakték nu chip disimpen dina tabél ngagambarkeun ukur bagian leutik tina total alungan yén pamaén sarta kasino geus verbal sapuk. Biasana haram sareng dilakukeun pikeun nyegah mayar pajeg sareng biaya.

Cheong dibantuan ku tilas kapala IT Suncity Group Ali Celestino, anu ngabantosan anjeunna dina ngembangkeun sareng nyetél sistem anu disebut Opsman.

Sanajan kitu, sistem sorangan dijieun ku hiji pausahaan IT lokasina di daratan Cina sarta dijieun nurutkeun parentah Cheong na Celestino.

Sistem Opsman diideuan ku sistem Suncity Grup ngajalankeun internal di enggon parusahaan Makau disebut SunPeople, nu mantuan staf Suncity saling komunikasi.

Celestino nyatakeun yén anjeunna ngan ukur ngabantosan Cheong ngalangkungan komunikasi sareng perusahaan IT sareng saatos sistemna siap, anjeunna henteu deui aub.

Cheong ogé ngécéskeun yén anjeunna ngan ukur ngalakukeun bisnis salaku agén junket anu mawa palanggan anu beunghar ka kamar VIP Suncity Group. Anjeunna nyorot yén dua perusahaan anu dikelompokeun salaku taruhan samping mangrupikeun éntitas anu misah sareng teu aya hubunganana sareng Suncity Group.

Samping tohan Prakték Pamaréntah Makau $ 1BN

percobaan Suncity Grup geus ngungkabkeun yén bets samping anu nyebar di Makau leuwih ti 200 kamar VIP.

Numutkeun perkiraan, pikeun période 2013 ka 2021, nalika Chau tungtungna ditahan, operasi sapertos ngarugikeun Pamaréntah SAR Makau hiji diperkirakeun $ 1 milyar dina revenues pajeg, bari nyata ngaronjatkeun kauntungan pikeun kasino jeung operator junket.

Skandal Suncity jeung pangadilan saterusna hukum nyababkeun hiji crackdown masif on junkets ti otoritas Makau. Hasilna, kamar VIP di casinos Makau praktis ditutup, operasi junket parah diwatesan sarta konsési kasino disingget tina 20 jeung 10 taun, diantara ukuran séjén.

#Agen #Junket #ngungkabkeun #Anjeunna #Ngajalankeun #Sistem #Tohan #Sisi #Kamar #VIP #Suncity