Home » Posts tagged 'Studio'

Tag Archives: Studio

Pragmatic Play Ngalegaan Ayana EU, muka Studio di Bulgaria

panyadia eusi industri iGaming ngarah, Kaulinan pragmatisngumumkeun yén éta bakal ngalegaan ayana di Éropa ku muka studio anyar.

Pragmatic Play muka Studio Anyar di Bulgaria

Dinten Senén, perusahaan ngaluncurkeunana dibuka studio live kasino anyar lokasina di Sofiaibukota ti Bulgaria. Lokasi Live Kasino anyar bakal nawiskeun perusahaan Live Kasino produk utama. Ngamangpaatkeun kaméra 4K digabungkeun jeung téhnologi audio kontemporer, studio ieu bakal nyadiakeun pangalaman kasino immersive premium. Numutkeun kana Pragmatic Play, studio anyar anu canggih ieu bakal nyiptakeun leuwih ti 2.000 tempat gawé dina ahir taun hareup.

Kami bungah ngumumkeun bubuka lokasi anyar urang di Bulgaria, katuhu di jantung ibukota, Sofia.

Irina Cornides, lulugu perwira operasi di Pragmatic Play

Irina CornidesKapala Operating Officer Pragmatic Play urang, dibagikeun pikagumbiraeun na ku nyebutkeun yen parusahaan bagja pikeun muka studio kaayaan-of-nu-seni anyar di Sofia, Bulgaria. Anjeunna nambahan yén studio anyar bakal mawa jalma-jalma berbakat anu bakal ngabantosan rencana perusahaan salajengna dilegakeun na Live kasino operasi. Dina kacindekan, Cornides nyarios yén Pragmatic Play bangga kana kasuksésan dugi ka ayeuna sareng tetep fokus kana kamekaran salajengna.

Ieu mangrupikeun léngkah anu penting pikeun urang sabab urang hoyong ngalegaan kapasitas operasi Kasino Live sareng badé damel sareng bakat hebat di Bulgaria,

ditambahkeun Cornides

Studio Anyar Ngabéréskeun Ékspansi Perusahaan anu lumangsung

Gerakan panganyarna ngalengkepan ékspansi global Pragmatic Play. Salian ti ngalegaan tapak sukuna, studio anyar di Bulgaria bakal ngabantosan perusahaan nyumponan paménta anu terus ningkat pikeun jasa na. Naon deui, ékspansi ka Bulgaria negeskeun deui ayana Pragmatic di Éropa saatos perusahaan nyiptakeunana studio munggaran di Bukares, ogé hub perusahaan anu aya di Gibraltar sareng Sérbia. Salajengna strengthening tapak suku anak, pausahaan ogé anyar dilegakeun fasilitas kantor na dumasar di Malta.

Ayeuna, Pragmatic Play ngahasilkeun nepi ka tujuh kaulinan slot anyar unggal bulan. Dina waktu nu sarua, portopolio multi-produk parusahaan fitur bingo sarta hirup kasino kaulinan. konsumén brand ogé bisa ngarasakeun sportsbooks sarta eusi olahraga virtual. Hatur nuhun kana téhnologi ngarah Pragmatic urang, integrasi produk sadia via API tunggal.

#Pragmatic #Play #Ngalegaan #Ayana #muka #Studio #Bulgaria

OnAir Entertainment ngenalkeun Studio Spanyol Khusus di 2023

OnAir Hiburansupplier kaulinan kasino live canggih, ngumumkeun rencana pikeun ngawanohkeun studio canggih di Spanyol mimiti 2023. Pausahaan bakal ngagunakeun kasempetan datang Barcelona SBC Summit minggu hareup pikeun showcase sababaraha produk na ogé kaulinan sarta fitur upcoming na.

OnAir Bagja Nyangking Produk Utamana ka Studio

Taun hareup, OnAir ogé kudu Standar Roulette na Otomatis Roulette di studio Spanyol karek diadegkeun na. judul sejenna, kayaning kaulinan Nexus Roulette upcoming, ogé bakal diulas sarta disiarkeun ti studio Spanyol-diomongkeun mawa anjeun ngaliwatan hiji pangalaman dina kaulinan anu merlukeun dealer live. Kapala Operasi OnAir Hiburan Mathijs Beugelink ceuk:

Salaku bagian tina rencana ékspansi global urang, Spanyol salawasna dina rencana urang pikeun ngajalankeun pangalaman kaulinan immersive tur ngaropéa kami, sarta naon produk hadé ti kalayan rentang lega kami tabel roulette.

Kapala Operasi OnAir Hiburan Mathijs Beugelink

OnAir bakal difokuskeun ngawangun studio anu dirarancang sacara saksama sareng diadaptasi kana kabutuhan pasar Spanyol sareng dina ngalakukeunana, nyayogikeun konsumén ku rupa-rupa pangalaman anu bakal ngajantenkeun aranjeunna nyaman. Pausahaan ogé ngarencanakeun pikeun nyieun terobosan dina Itali jeung Romania mimiti taun hareup, nyieun push gancang sakuliah Éropa.

ékspansi kuat di Éropa Live kasino pasar

OnAir ogé bakal resep pendak sareng jalma-jalma dina situs di Barcelona minggu payun sareng ngenalkeun pertandingan, ogé ngabahas gerakan anu bakal datang sareng saha waé anu dipikaresep. Sajauh ieu, OnAir parantos aya dina sapuluh pasar salami sapuluh bulan kapengker.

Pausahaan ogé gancang kaala lisénsi ti sababaraha pasar iGaming paling nuntut kaluar aya, kaasup Ontario, Dénmark, Swédia, Walanda, Malta, Inggris, Latvia, Yunani, jeung teu saeutik, Pulo Man.

Beugelink ditambahkeun yén parusahaan ditangtukeun pikeun jadi panyadia eusi kasino live ngarah dina industri iGaming.

#OnAir #Entertainment #ngenalkeun #Studio #Spanyol #Khusus

Ezugi ngajalankeun Royal poker , Kaulinan Live Streamed Ti Studio Company

Ezugi, salah sahiji panyadia kaulinan kasino live pangalusna di dunya, geus ngarilis Royal poker . Kaulinan poker live anyarna dialirkeun ti studio perusahaan sareng di-host ku dealer anu dilatih. Éta ogé nawiskeun seueur kasempetan pikeun pamaén sareng ngamungkinkeun aranjeunna nyandak sababaraha kaputusan.

Royal poker Maén Ngalawan House

Numutkeun Ezugi, anu nembe nandatanganan partnership eusi kalawan NuxGame, Royal Poker mikaresep popularitas gede pisan di Éropa Wétan sarta Tengah. Kaulinan dimaénkeun ngalawan dealer jeung aturan poker baku diterapkeun.

Tujuan tina kaulinan téh ngéléhkeun lima kartu leungeun dealer urang ku kombinasi hadé. Dina watesan kasempetan tambahan pikeun pamaén, Royal poker ngamungkinkeun pamaén pikeun tukeur kartu pikeun kasempetan pikeun nampa leungeun kuat atawa meuli kartu tambahan pikeun dealer pikeun mantuan aranjeunna cocog.

Pang Goh, diréktur ngembangkeun bisnis di Ezugi, dibagikeun sababaraha pikiran dina kaulinan anyar, nu bakal dilegakeun studio urang poker kurban. Goh dicatet yén pamaén sok dina lookout pikeun hal anyar jeung éta naon Royal poker brings.

Hatur nuhun kana kanyataan yén pamuter nu ngalawan imah, ngaronjat pikagumbiraeun sakabéh sahingga pamaén bisa “pangalaman spin anyar dina variasi Palasik.” Pamaén bakal nyanghareupan sababaraha pilihan sapanjang buruan sareng éta nambihan lapisan tantangan sareng pajeulitna.

Goh ogé ngobrol ngeunaan sajarah Royal Poker nyebutkeun yén akar na asalna ti Éropa Wétan tapi euweuh ragu yén varian ieu jadi beuki loba populér di bagian séjén dunya.

Ezugi Dedicated ka Ngahontal Pasar Anyar

Kusabab Ezugi janten bagian tina kulawarga Evolution Gaming di 2018, Ezugi parantos fokus kana ngalegaan ka sababaraha pasar. Éropa mangrupikeun salah sahiji udagan utama sareng studio nembé ngagandakeun tujuanana ku gawé bareng OlyBet di daérah EU sareng Baltik.

OlyBet mangrupakeun salah sahiji platform hiburan ngarah di sababaraha nagara Éropa, kaasup Lituania, Latvia jeung Éstonia. Hatur nuhun kana partnership ieu, Ezugi bakal nyadiakeun kaulinan online tur tohan merek kalawan kaulinan hirup na tur mantuan platform nyadiakeun pamaén kalawan pangalaman kaulinan leuwih unik.

Kapala perwira kinerja di OlyBet, Tomas Graham, babagi kecap-Na ngeunaan partnership nu. Cenah éta penting pikeun operator pikeun terus ngaronjatkeun portopolio kaulinan sarta éta tempat Ezugi bisa mantuan.

Goh nambahan, kalayan gawé bareng ieu, Ezugi bakal ngala sababaraha kauntungan. Henteu ngan bakal nyadiakeun pamaén di Baltik jeung Uni Éropa kalawan pangalaman anyar, tapi ogé bakal nguatkeun posisi maranéhanana di Lituania, Éstonia jeung Latvia.

Dedikasi Ezugi pikeun nyiptakeun portofolio anu langkung beragam ogé ditingalikeun dina April 2022, nalika studio ngaluncurkeun Ultimate Sic Bo. Kaulinan ieu tiasa ningkatkeun sensasi anu dialaman ku pamaén kusabab fitur multiplier dugi ka 1.000x. Bagian anu pangsaéna nyaéta Ultimate Sic Bo gaduh midangkeun anu saderhana pisan.

#Ezugi #ngajalankeun #Royal #poker #Kaulinan #Live #Streamed #Studio #Company