Home » Posts tagged 'Solusi'

Tag Archives: Solusi

EQL Kaulinan nyebarkeun Solusi iLottery mun Michigan lotre

Michigan Lottery disetel ka dilegakeun jangkauan na ngaliwatan partnership anyar kalawan EQL Kaulinan, studio eusi digital sarta supplier. Hatur nuhun kana aliansi ieu, EQL Games bakal tiasa ngaluncurkeun produk anu dipesen dina platform iLottery, nguatkeun pamaén pikeun ngalaman bentuk hiburan anyar nalika online deui.

EQL Nyebarkeun Mitra Kaulinan kalawan Michigan lotre

partnership ieu mimitina bakal difokuskeun Bawa Kreatif, pamekar kaulinan pihak-katilu, tapi ogé bakal ngidinan EQL ngajalankeun kaulinan signature sorangan dina mangsa nu bakal datang. Ieu pertama kalina EQL sareng Present Creative ngaléngkah kana usaha anyar salaku unit saatos aranjeunna ngungkabkeun kemitraan sorangan awal bulan ieu.

Michigan Lottery disebut-sebut salaku lotre pangpanjangna di Amérika Serikat sareng Amérika Kalér sacara gembleng. EQL bakal nyebarkeun server kaulinan jauh na, ngamungkinkeun lotre ngamangpaatkeun rentang pinuh eusi Present Creative anu bakal sadia pikeun pamaén lokal tanpa traction nanaon.

Kemitraan ieu disambut ku CEO EQL Brad Cummings anu cenah mikaresep gawé bareng Michigan lotre dina spasi digital. Eksekutif ditambahkeun:

Kalayan perjangjian ieu, kami ngarepkeun nyayogikeun kontén anyar anu pikaresepeun pikeun Michigan Lottery salami sababaraha taun ka hareup sareng ngabantosan aranjeunna ngajaga status pamimpin pasar.

CEO EQL Brad Cummings

Cummings nyatakeun yén perusahaan aya di tukangeun Present Creative sareng tim sareng portopolio na. Kemitraan anyar ieu pikaresepeun pikeun sadaya pamilon sabab ngamungkinkeun kaulinan Hadir diluncurkeun ku platform iLottery anu disayogikeun ku Michigan Lottery sareng ngamungkinkeun perusahaan asup kana pasar kaulinan anu kompetitif pisan.

EQL sareng AS Lotre Go Digital

Solusi iLottery janten populer di Amérika Serikat sareng iGaming sareng legalisasi tohan olahraga. lotteries sapertos geus dilisensikeun di paling nagara sakuliah AS, tapi konsép lotteries digital ayeuna ngumpul moméntum sarta dipikaresep bakal terus tumuwuh dina popularitas.

EQL Kaulinan sorangan pamimpin di pasar inovasi lotre AS, nyadiakeun lotteries lokal kalawan eusi-tingkat salajengna jeung téhnologi. Kakuatan perusahaan aya dina ngamungkinkeun integrasi tunggal sareng panyebaran sababaraha kaulinan anu inovatif sacara téknologi. EQL Games gaduh catetan lagu anu mapan pikeun nyayogikeun sweepstakes, kaulinan lotre tradisional sareng instan, sareng kaulinan eInstant.

#EQL #Kaulinan #nyebarkeun #Solusi #iLottery #mun #Michigan #lotre