Home » Posts tagged 'slot indonesia'

Tag Archives: slot indonesia

Stakelogic ngajalankeun eusi kalawan Napoleon Olahraga & kasino

Stakelogic geus dibuka eusi na produk kalawan Napoleon Olahraga & kasinomerek kaulinan online populér di Bélgia dipiboga ku Grup Superbet. Website éta ayeuna bakal nampilkeun pilihan dadu sareng kaulinan slot anu dikembangkeun ku Stakelogic sareng netepkeun diri salaku judul favorit pamaén anu dihargaan.

Stakelogic duplikat eusi hébat di Bélgia

Partnership bakal empower Napoleon Olahraga & kasino sareng ngabantosan perusahaan gaduh aksés kana kontén anu meunang pangajén anu bakal ningkatkeun kasempetan ingetan sareng papacangan operator sorangan dina jangka panjang. Sababaraha kaulinan diulas salaku bagian tina portopolio pamawa pindah ka hareup dumasar kana Ujang SuperMega Ujang Superjeung Megaway Stakelogicsakabéh nu mékanika nu nangtukeun sakabéh kotak kaulinan disadiakeun ku Stakelogic.

Pamaén bakal ngarasakeun pilihan populér, kayaning Megaways Expendable jeung El Cowboy Megaways. Ngomentaran kasempetan kemitraan ieu, manajer penjualan Stakelogic Neil Tanti ceuk nu parusahaan pisan pleased kalawan ngembangkeun sarta ngabagéakeun kasempetan rék dilegakeun jangkauan parusahaan jeung banding kalawan BENELUX Palanggan, base pamuter, sarta operator. Tanti negeskeun yén perusahaan parantos nampi hasil anu saé:

Kami parantos ningali kasuksésan hébat di Bélgia sareng judul kaulinan slot anu paling populér, ogé kaulinan craps anu ogé kalebet dina deal Napoleonic, janten kuring yakin yén pamaén di Napoleon ogé bakal aub sareng aranjeunna.

manajer jualan stakelogic Neil Tanti

Napoleon Olahraga & kasino jeung manajer eusi kaulinan Melissa Deboelpaep duanana bungah ngeunaan kasempetan jeung eusi anyar ditambahkeun kana website. The Stakelogic game suite mangrupa hambalan penting maju pikeun parusahaan, Deboelpaep assures. manajer negeskeun yén Napoleon komitmen ka nyadiakeun pamaén kalawan kurban eusi paling pikabitaeun tur berharga.

“Pamaén kami parantos mendakan jalan nalika peluncuran lemes, kami ningali anu saé pisan,” saur anjeunna. Salian ti kaulinan anu parantos diulas ku pamekar, Stakelogic ngaharepkeun nambihan langkung seueur judul sacara rutin dina usaha pikeun nguatkeun ayana sorangan. Stakelogic parantos ngalegaan jangkauan eusi jeung portopolio gancang.

Anyar-anyar ieu, perusahaan negeskeun yén aranjeunna ngaluncurkeun sareng MrQ pikeun pasar Inggris. Stakelogic ogé ngenalkeun acara kaulinan langsung di Walanda awal bulan ieu dina partnership groundbreaking anu sanés. Panawaran Stakelogic boro fokus kana hiji aspék pangalaman iGaming, tinimbang nyoba nawiskeun tempoan holistik. Stakelogic geus tumuwuh gancang sakuliah dewan jeung néangan breakthroughs kana Éropa, Amérika Latin, pasar Afrika jeung Amérika Kalér jeung markisa sarua jeung tekad.

#Stakelogic #ngajalankeun #eusi #kalawan #Napoleon #Olahraga #kasino

1X2 Network duka kali Denmark kalawan RoyalCasino.dk

Jaringan 1X2 bakal mawa Pilihan kaulinan pikeun RoyalCasino.dkoperator kasino online Denmark, anu ayeuna bakal nguntungkeun tina rupa-rupa produk sadia ku supplier eusi UK iGaming.

Langkung eusi iGaming ku 1X2 Network di Dénmark

partnership Ieu datangna dina waktu penting pikeun RoyalCasino.dk sakumaha parusahaan terus ngaronjatkeun tapak suku na di nagara jeung ayeuna pilari rék dilegakeun perpustakaan judul na pikeun ngumpulkeun posisi na di pasar jeung gancang ngadegkeun sorangan salaku go-to iGaming Operator. nu bisa minuhan ekspektasi audiences lokal.

1X2 Network brings 1 × 2 kaulinan jeung Beusi Anjing Studio judul ka operator Denmark, nawarkeun judul populér kayaning Dewa Asgard Megaways jeung Wolf neunggeul Tahan jeung meunang, nu ayeuna bagian tina pangalaman dina RoyalCasino.dk. Operator sorangan cabang digital tina Royal kasino di Aarhus, sarta kawas kitu, eta mangrupakeun merk dipikawanoh tur ngaran dina séktor kaulinan Denmark.

1X2 Network oge pasangan berharga di pasar kaulinan Denmark sabab geus sadia pikeun pamaén lokal ngaliwatan merek sejen. 1X2 hirup di Denmark ngaliwatan partnership kalawan 888 ditandatanganan dina bulan Nopémber 2021. Sapertos kitu, supplier geus dilisensikeun tur otorisasi pikeun muka portopolio eusi pinuh na di salah sahiji yurisdiksi paling diatur.

Duanana Pausahaan Percaya Kasuksesan Partnership

Tapi kemitraan 888 ngan ukur léngkah anu munggaran, sabab perusahaan ogé narékahan pikeun ngagandakeun pasar Denmark, milarian modal pikeun kelestarian jangka panjang sareng standar anu luhur pikeun panangtayungan konsumen. 1X2 Manajemén akun jaringan sareng diréktur pamasaran Rory Kimber ngabagéakeun kasempetan pikeun hadir di Denmark:

Kami bungah tiasa ningkatkeun tapak suku urang di Denmark, khususna sareng merek anu bergengsi sapertos kitu. Sarta kami kasampak maju ka némbongkeun kaulinan urang ka audiences anyar ngaliwatan RoyalCasino.dk. Éta mangrupikeun pasar anu pikaresepeun sareng parantos ningkat unggal taun ti saprak mimitina dasawarsa ka tukang. Kami ngan reueus janten bagian tina eta.

1X2 Manajemén akun jaringan sareng diréktur pamasaran Rory Kimber

Kapala CRM sarta Royal kasino eusi Jonas Madsen ogé muji kasempetan partnership ieu sarta ngomong yén brand éta salah sahiji operator iGaming pangbadagna di nagara. Sapertos kitu, RoyalCasino.dk museurkeun kana prioritas kualitas, hubungan customer jeung tanggung jawab. Penambahan kaulinan 1X2 Network pasti bakal ngabantosan nyumbang kana tujuan perusahaan anu nyatakeun.

#1X2 #Network #duka #kali #Denmark #kalawan #RoyalCasino.dk

Wazdan Teams sareng ExeFeed, Diluncurkeun di Sérbia sareng Monténégro

Wazdan terus gancang dilegakeun tapak suku na di Balkan jeung pasar Éropa Wétan. Pausahaan ngumumkeun dina Jumaah isuk yén éta geus dimekarkeun posisi na di pasar Serbia sarta Montenegro ngaliwatan hiji perjangjian jeung ExeFeed, agrégator kalawan jangkauan di duanana nagara. Hatur nuhun kana integrasi sareng ExeFeed, Wazdan ayeuna tiasa nyayogikeun merek sapertos kitu bet jeung Lobét kalawan sajumlah kaulinan unggulan sorangan, nampilkeun 19 judul unggulan parusahaan.

Wazdan Ngalaksanakeun Léngkah Lain di Balkan sareng Pasar Éropa Wétan

Judul ieu kalebet sababaraha pamaén anu pangsaéna, sapertos 9 Coins, Power of God: Hades, sareng Magic Round. Pamaén Lobbet ogé bakal ngagaduhan aksés kana sababaraha elemen gamified anu saé sapertos Hold the Jackpot, Cash Infinity, sareng Collect to Infinity fitur anu dirancang pikeun ningkatkeun papacangan sareng ganjaran pamaén.

Wazdan geus pageuh cemented posisi na di pasar kaulinan global, ditinggalkeun euweuh kasempetan balik, sarta dua kali handap ékspansi di wewengkon mana éta bisa nangtukeun kasempetan tumuwuh. Pausahaan parantos langsung sareng StarCasinò Betsson di Italia, nyirian éntri anu penting ka daérah éta, sareng ngagandakeun komitmenna pikeun janten supplier unggulan kaulinan tingkat luhur.

Wazdan kapala penjualan sareng pamekaran bisnis Balkan & CIS Radka Bacheva ceuk parusahaan tetep fokus kana tumuwuh daya tarik régional sarta integrasi jeung ExeFeed mangrupa kasempetan seru pikeun ngasupkeun kana strategi éta. Anjeunna nambahan:

BetOle sareng Lobbet sajarahna nyandak pendekatan anu sami pikeun inovasi sareng nyetir pangalaman kaulinan sapertos anu urang lakukeun di Wazdan, ku kituna urang ngarepkeun hubungan anu kuat babarengan.

Balkan & CIS Radka Bacheva

Pertumbuhan Daérah anu Kuat sareng Kapamingpinan Anu Teu Disangka

manajer kasino ExeFeed Milica Popovic ngabagéakeun kasempetan sarta ngomong yén judul Wazdan ieu jadi beuki penting pikeun operator iGaming di wewengkon. Anjeunna boga pamadegan yén integrasi ieu bakal ngabantu kauntungan sakabeh pausahaan aub dina partnership nu, ti suppliers sorangan ka operator anu bakal nganteurkeun unggulan undakan hiji kaulinan pikeun konsumén maranéhna.

Baheula minggu ieu, Wazdan ngumumkeun yén éta ngagaduhan lisénsi pikeun diluncurkeun sareng operator lokal di pasar Bulgaria tatangga. Di tempat sanés, perusahaan parantos tiasa ngaluncurkeun sareng SkillOnNet di pasar iGaming Ontario.

Pausahaan ogé parantos aya di Amérika Serikat langkung ti sataun sareng parantos kéngingkeun hasil anu padet di pasar. GamblingNews bakal nyebarkeun artikel minggu hareup outlining sababaraha prestasi parusahaan di pasar éta.

#Wazdan #Teams #sareng #ExeFeed #Diluncurkeun #Sérbia #sareng #Monténégro

Benua 8 Kéngingkeun Persetujuan MGCB pikeun Peluncuran Cloud Gaming

8 Téhnologi Benua geus dibere lampu héjo ku Board Control kaulinan Michigan (MGCB) pikeun ngaluncurkeun sahamna Kaulinan Awan sarta nyadiakeun solusi ka suppliers sarta operator dina kaayaan Great Lakes.

Benua 8 Terus Nambahkeun Langkung Awan Kaulinan

Buana8 Kaulinan Awan parantos suksés diluncurkeun di tempat sanés di pasar Amérika Kalér sareng di sababaraha pasar iGaming panggedéna di Amérika Serikat, nyaéta New Jersey jeung pennsylvania.

Solusina hadir sareng platform IaaS multi-tenant, scalable sareng kuat anu nyertakeun kabutuhan bisnis sareng ngabantosan nyiptakeun. bisa dipercaya jeung infrastruktur kuat, data, jasa ujung jaringanjeung sajabana.

Benua 8 geus cooperated kalawan régulator di Amérika Kalér pasar nawarkeun rentang lengkep solusi sareng mastikeun yén produk anu ditawarkeun leres-leres cocog. Ieu parantos masihan kakuatan pikeun usaha perusahaan pikeun milih produk anu dipercaya sareng pinuh diuji anu siap dianggo, masihan aranjeunna kauntungan anu penting nalika aranjeunna ngaluncurkeun peraturan anyar.

buana 8 lisénsi ku MGCB teh surat wasiat panganyarna pikeun infrastruktur software well-dimekarkeun parusahaan jeung kaayaan-of-nu-seni solusi eta tiasa nawiskeun ka dinamis sarta tumuwuh gancang sektor judi nagara urang. buana 8 Awan Umumnajan ukur bagian tina jaringan nu aya dikokolakeun parusahaan di Great Lakes Amérika.

Benua 8 parantos ngagaduhan konektipitas jaringan, pusat data, sareng jasa cybersecurity di nagara éta. Pausahaan nyiar rék dilegakeun gancang dina kaayaan sanggeus Januari 2021 nalika MGCB méré lampu héjo pikeun tohan olahraga sarta jasa kasino online di nagara. Commenting on prestasi ieu, CPO parusahaan Justin Cosnett ceuk:

Ngahontal persetujuan ti Dewan Kontrol kaulinan Michigan pikeun Awan Komunitas Kaulinan urang mangrupikeun pamekaran strategis anu penting pikeun Benua 8, sabab paménta solusi awan anu aman sareng patuh terus ningkat.

Benua 8 CPO Justin Cosnett

Anjeunna nambahan yén parusahaan understands pentingna munggaran-mover, bayar-sakumaha-anjeun-balik kauntungan nu usaha nyangka manggihan ngaliwatan Benua 8 di sababaraha pasar iGaming paling kalapa sarta tohan di Amérika Serikat.

Benua 8 Terus Ngalegaan di Amérika Serikat

Diréktur inovasi Benua 8 Téhnologi David Brace ditambahkeun yén parusahaan ditangtukeun pikeun jadi panyadia munggaran tur pangalusna solusi Komunitas Awan di Michigan. Anjeunna nuluykeun:

Dina hal infrastruktur, awan nawiskeun éntri pasar anu gancang, khususna pikeun anu gaduh lisénsi énggal, ogé kamampuan cadangan atanapi migrasi pikeun anu parantos investasi di nagara sareng hoyong ngajauhan investasi hardware anu mahal dina waktos tantangan ranté pasokan.

Diréktur inovasi Benua 8 Téhnologi David Brace

Samentara éta, Benua 8 parantos beroperasi di 24 nagara bagian AS sareng nawiskeun sajumlah jasa anu diijinkeun ku régulator lokal.

#Benua #Kéngingkeun #Persetujuan #MGCB #pikeun #Peluncuran #Cloud #Gaming

MGCB: kaulinan internét, Olahraga tohan kuitansi kotor pencét $ 154,9M dina bulan Agustus

operator komérsial sarta tribal di Michigan dilaporkeun earnings kuat dina bulan Agustus, ditilik ku rinci panganyarna dikaluarkeun ku Board Control kaulinan Michigan (MGCB), regulator judi kaayaan.

judi Regulator di Michigan nembongkeun hasil pikeun Agustus

Regulator ceuk Salasa yén digabungkeun total sharing kaulinan internét kotor jeung tohan olahraga internét dina bulan Agustus ngahontal $ 154,9 jutaan. Lamun dibandingkeun jeung hasil dilaporkeun sabulan saméméhna, dina bulan Juli, nalika kuitansi sarua dieureunkeun dina $148.2 juta, 4,5% kanaékan katalungtik.

Sanaos dibandingkeun sareng Juli, hasil bulan kamari henteu nunjukkeun paningkatan anu signifikan, ieu sanés upami dibandingkeun taun-taun. Taun ka tukang dina bulan Agustus, operator Michigan dilaporkeun $ 113,1 juta dina kaulinan internét kotor sareng pendapatan tohan olahraga. Nalika hasil ieu dibandingkeun sareng $154.9 juta dilaporkeun taun ieu, dina bulan Agustus, paningkatan ampir 37% katalungtik.

Nanganan Olahraga tohan naek Bulan kamari

Numutkeun kana MGCB, $154,9 juta kuitansi kotor gabungan pikeun Agustus direcah jadi $ 130,9 juta di sharing kaulinan internét kotor jeung $ 24 juta di sharing olahraga tohan kotor. Dibandingkeun jeung Juli, kuitansi kotor game net $ 130,9 juta anu meager ngaronjat 3,4%.. Sanajan kitu, $ 24 juta dina resi tohan olahraga kotor ngagambarkeun 11% kanaékanlamun dibandingkeun Juli taun ieu.

Régulator ngungkabkeun yén gabungan total kuitansi kaulinan online kotor anu disaluyukeun sareng kuitansi kotor tohan olahraga anu disaluyukeun. bulan panungtungan ngahontal $ 133,6 jutaan. Jumlah ieu direcah jadi $ 16,1 juta kuitansi olahraga internét tohan sareng $ 117,5 juta dina pendapatan kaulinan internét.

Bulan kamari, total olahraga internét tohan cecekelan ngahontal $ 218,8 jutaan. Lamun dibandingkeun $ 206,1 juta tohan cecekelan, dilaporkeun sabulan saméméhna, jeung paningkatan 6,2% dititénan.

Operator Suku sareng Komérsial nyumbang kana Pajeg

régulator judi nyadiakeun rinci dina pajeg sarta pangmayaran Michigan dikumpulkeun dina bulan Agustus. Gemblengna, kaulinan internét pajeg jeung waragad ngahontal $24,3 jutasedengkeun pajeg jeung waragad pikeun olahraga internét tohan pikeun periode éta $ 989.621.

Dina bulan Agustus taun ieu, operator tribal dilaporkeun mayar $ 2,9 jutaan dina pangmayaran ka instansi nagara relevan. Salian ti éta, $ 6,7 jutaan dina pajeg tohan jeung waragad kota dibayar ku tilu casinos Detroit ka Detroit Kota. Jumlah ieu direcah jadi $ 6,3 juta dina pajeg internét jeung waragad, sarta $ 360,923 dina olahraga internét tohan pajeg jeung waragad.

#MGCB #kaulinan #internét #Olahraga #tohan #kuitansi #kotor #pencét #1549M #dina #bulan #Agustus

Relax Gaming Breaks LatAm Ground sareng peluncuran MegaApuestas di Kolombia

Kaulinan kasualiGaming agrégator sarta pamekar eusi ngarah, geus nandatanganan partnership eusi anyar kalawan MegaApuestasterobosan di Kolombia pasar iGaming, sahingga conto munggaran nalika parusahaan geus bisa ngajalankeun produk na di nagara Amérika Latin sarta wewengkon sakabéhna.

MegApuestas ngabagéakeun eusi proprietary Relax Gaming

Hatur nuhun kana tautanna, Relax Gaming bakal nawiskeun MegaApuestas aksés pamaén ka kaulinan-unggul pangajén sarta portopolio impressive tina kaulinan dipilih. MegaApuestas bakal nguntungkeun tina sababaraha kaulinan anu ngadegkeun Relax Gaming, kalebet Kuil Ragrag, Kota cau, Karéta Duit 2sareng seueur deui.

Ieu nandaan hiji milestone penting pikeun pamekar eusi iGaming-unggul pangajén sabab ngamungkinkeun eta rék dilegakeun ka wewengkon géografis anyar dijieun ku mitra lokal dipercaya jeung terhormat. Ieu Géografi Amérika Kidul dibuka kasempetan countless pikeun aggregations Bersantai jeung solusi kaulinan ekslusif jeung Kolombia hususna geus ngalaman pertumbuhan gancang dina iGaming nangtung.

Relax Gaming bakal tiasa nganggo entri pasar ieu salaku springboard pikeun nguatkeun peluncuran kahareup na di Amérika Latin sarta salajengna afield sakumaha minat ngatur iGaming tumuwuh.

Langkung seueur operator mitra diperkirakeun diumumkeun ku Relax Gaming di hareup. Commenting on kasempetan ieu, lulugu perwira pangaturan pausahaan Alexia Smilovic Ronde ngabagéakeun lebetna Kolombia sareng nyarios yén perusahaan éta gumbira pikeun pertama kalina asup ka daérah Amérika Latin, nyatakeun yén éta saluyu sareng ambisi Relax Gaming:

Laju ékspansi gancang urang sacara global ngadorong, khususna sareng yurisdiksi énggal ieu kalayan profil pangaturan anu luhur.

Bersantai kaulinan lulugu perwira regulator Alexia Smilovic Ronde

Pikeun ngajantenkeun peluncuran ieu suksés, Rønde nyarios yén perusahaan ngamangpaatkeun pangalamanna sareng peluncuran di pasar sanés, ngajantenkeun perusahaan langkung gampang pikeun nganapigasi kamajuan penting di Amérika Latin. Rønde negeskeun yén perusahaan bakal tetep waspada sareng up-to-date sareng peraturan lokal sabab narékahan pikeun nganapigasi sareng ngartos daérah sareng kasempetan komérsial anu bakal datang.

Bersantai Gaming Yakin ngeunaan Masa Depan Pertumbuhan LatAm

Bersantai CCO Nadiya Attard ngabagéakeun kemitraan sareng pentingna pikeun perusahaan. Kolombia mangrupakeun pasar strategis penting sabab éta ogé salah sahiji pangheulana ngatur kurban iGaming di wewengkon sarta jadi panutan.

“Kami ngarepkeun ngaluncurkeun kontén ekslusif kami di Kolombia kalayan judul anu unggul, sareng pertumbuhan bisnis anu bakal datang,” saur Attard dina pernyataan pers, yakin kana poténsi pasar anu bakal datang sareng Bersantai di jerona.

MegaApuesta lulugu CRM Daniela Asaftei ogé ngabagéakeun kasempetan pikeun ngawanohkeun eusi Relax Gaming ka pamaén lokal. Asaftei nyarios yén perusahaan bakal nyayogikeun pamaén lokal tingkat hiburan anu énggal sareng MegaApuesta ngaharepkeun ningali kumaha produk ieu disambut ku pamaén lokal.

#Relax #Gaming #Breaks #LatAm #Ground #sareng #peluncuran #MegaApuestas #Kolombia

Livespins Teams Up sareng Relax Gaming pikeun Eusi Kasino Anyar

Livespins terus ngawangun dina portopolio impressive na suppliers sarta panyadia eusi pikeun cara unik parusahaan ngawanohkeun eusi anyar pikeun fans kasino.

Livespins Diluncurkeun sareng Platform Pelor Pérak ku Relax

Livespins, anu museurkeun kana live streaming slot kasino ka panongton badag on Twitch, geus diasupkeun kana partnership anyar kalawan Relax Gaming, anu bakal masihan parusahaan jeung streamers aksés ka leuwih ti 70 studio terpadu salaku bagian tina platform Silver Bullet dijalankeun ku. Reureuhan.

Kerjasama ieu ageung pikeun Relax Gaming, mitra na, sareng Livespins, sadayana bakal nguntungkeun tina gaduh aksés kana kaulinan slot pangsaéna di dunya. Kaulinan ieu kalebet Temple Tumble, Banana Town, sareng Money Train 2, pikeun nami sababaraha paporit kipas sadaya waktos anu gancang ngadegkeun ayana dina séktor iGaming.

Cinta tambahan anu bakal ditingalikeun ku Livespins streamer pasti moal cilaka. Livespins museurkeun kana campuran pangalaman inovatif dimana pamaén tiasa bet sareng streamer karesepna ku ngabagi taruhan sareng résiko sareng sasama pemirsa. Livespins geus ngawangun alat gamification jeung Dursasana kuat anu geus ngarasakeun hasil hébat sarta geus jadi salah sahiji innovators sabenerna industri iGaming.

Livespins CCO Michael Pedroson ngabagéakeun kasempetan ieu sarta ngomong yén Relax kaulinan mangrupa salah sahiji pausahaan paling signifikan lamun datang ka aggregating eusi iGaming, sarta slot hususna. Anjeunna ngajelaskeun naha eusi hébat penting sareng nambihan:

Eusi kualitas mangrupikeun komponén konci pikeun aliran anu suksés sareng ku ngagabungkeun slot tina Relax Gaming sareng mitra studiona sareng platform inovatif sareng streamer superstar, kami gaduh faktor pikeun nganteurkeun pangalaman pamuter anu ngahibur sareng pikasieuneun.

Livespins CCO Michael Pedroson

Bersantai sareng Livespins Senang sareng Partnership

Pedersen negeskeun yén Livespins aya di pasar pikeun mastikeun yén pamaén disayogikeun pangalaman anu pangsaéna sareng salah sahiji cara pikeun ngajantenkeun éta nyaéta ku gawé bareng sareng supplier anu leres sareng fasilitator kontén sapertos Relax Gaming.

Kasual kaulinan CCO Nadiya Attard duanana bungah boga kasempetan pikeun digawekeun ku Livespins. Cenah ngalirkeun jadi salah sahiji saluran paling signifikan pikeun pamaén ngarasakeun pangalaman kasino online, sarta Livespins geus mingpin jalan di bagean inovatif ieu ti mimiti.

Hatur nuhun kana Silver Bullet, pamaén ayeuna bakal boga kasempetan pikeun ngakses leuwih kaulinan sarta kasempetan.

#Livespins #Teams #sareng #Relax #Gaming #pikeun #Eusi #Kasino #Anyar

Massachusetts Casinos GGR dina Agustus Hits $ 92M, Sarua jeung 2021

Ieu Komisi kaulinan Massachusetts (MGC), regulator judi kaayaan, ngumumkeun yén sharing kaulinan dilaporkeun ku operator dilisensikeun panungtungan bulan ngahontal $92 juta.

GGR pikeun Tilu Massachusetts judi grounds ngahontal $ 92M

Dinten Kemis, MGC ngarilis laporan panganyarna na outlining kinerja finansial tilu casinos dilisensikeun nagara urang, Plainridge Park kasino , MGM Springfield og Encore Boston Harbour dina bulan Agustus. Ditilik ku hasil panganyarna, sharing kaulinan kotor (GGR) pikeun tilu casinos teu ngaleuwihan sharing dilaporkeun pikeun période sarua taun ka tukang. Kanyataanna, $92 juta nyaéta GGR dilaporkeun dina Agustus taun ieu, ogé Agustus 2021.

GGR bulan panungtungan teu ngaleuwihan hasil taun ka tukang sarta ogé ulah naekeun pajeg pikeun nagara. Dina total, tilu operator di Massachusetts mayar $ 25,9 juta dina pajeg. Angka ieu henteu ngaleuwihan hasil anu dilaporkeun dina Agustus 2021, nalika nagara ngumpulkeun pajeg $26.2 juta.

Rinci disadiakeun ku MGC nembongkeun yen Encore Boston Harbour mayar pajeg $ 14,5 jutaan. judi tempat anu poko keur 25% pajeg. Di sisi séjén, slot-hijina Plainridge Park kasino , nu taxed 49%, dilaporkeun pajeg payout kadua pangluhurna na bulan panungtungan. Dina total, tempat mayar ampir $5,9 juta. Panungtungan tapi teu saeutik, MGM Springfield, tunduk kana 25% pajeg, mayar 5,5 juta pajeg bulan panungtungan.

Encore Boston Harbour ngalaporkeun panghasilan pangluhurna

Bulan kamari, GGR pangluhurna dilaporkeun ku Boston Harbour Encore. Dina total, tempat dilaporkeun $ 58,1 juta di GGR, nyirian kanaékan saeutik lamun dibandingkeun jeung $57.9 juta dilaporkeun pikeun période sarua taun ka tukang. Numutkeun MGC, Encore Boston Harbour geus katempo $ 22,7 juta dina kaulinan tabel GGRsedengkeun tempat slot GGR panungtungan éta $ 35,4 jutaan.

GGR pangluhurna kadua bulan panungtungan dilaporkeun ku MGM Springfield. tempatna GGR dina bulan Agustus ngahontal $22 jutarada naék tina $21.8 juta dilaporkeun pikeun bulan anu sami dina 2021. $22 juta di GGR dirobih janten $ 4,5 juta di sharing kaulinan tabel sarta $ 17,5 jutaan di sharing liang.

Bulan kamari, Plainridge Park kasino dilaporkeun GGR panghandapna. Tempat husus tina slot geus katempo total $12 juta di GGR. Upami dibandingkeun sareng $12.7 juta dilaporkeun dina Agustus 2021, ieu mangrupikeun turunna 5.5%.

#Massachusetts #Casinos #GGR #dina #Agustus #Hits #92M #Sarua #jeung

OnAir Entertainment ngenalkeun Studio Spanyol Khusus di 2023

OnAir Hiburansupplier kaulinan kasino live canggih, ngumumkeun rencana pikeun ngawanohkeun studio canggih di Spanyol mimiti 2023. Pausahaan bakal ngagunakeun kasempetan datang Barcelona SBC Summit minggu hareup pikeun showcase sababaraha produk na ogé kaulinan sarta fitur upcoming na.

OnAir Bagja Nyangking Produk Utamana ka Studio

Taun hareup, OnAir ogé kudu Standar Roulette na Otomatis Roulette di studio Spanyol karek diadegkeun na. judul sejenna, kayaning kaulinan Nexus Roulette upcoming, ogé bakal diulas sarta disiarkeun ti studio Spanyol-diomongkeun mawa anjeun ngaliwatan hiji pangalaman dina kaulinan anu merlukeun dealer live. Kapala Operasi OnAir Hiburan Mathijs Beugelink ceuk:

Salaku bagian tina rencana ékspansi global urang, Spanyol salawasna dina rencana urang pikeun ngajalankeun pangalaman kaulinan immersive tur ngaropéa kami, sarta naon produk hadé ti kalayan rentang lega kami tabel roulette.

Kapala Operasi OnAir Hiburan Mathijs Beugelink

OnAir bakal difokuskeun ngawangun studio anu dirarancang sacara saksama sareng diadaptasi kana kabutuhan pasar Spanyol sareng dina ngalakukeunana, nyayogikeun konsumén ku rupa-rupa pangalaman anu bakal ngajantenkeun aranjeunna nyaman. Pausahaan ogé ngarencanakeun pikeun nyieun terobosan dina Itali jeung Romania mimiti taun hareup, nyieun push gancang sakuliah Éropa.

ékspansi kuat di Éropa Live kasino pasar

OnAir ogé bakal resep pendak sareng jalma-jalma dina situs di Barcelona minggu payun sareng ngenalkeun pertandingan, ogé ngabahas gerakan anu bakal datang sareng saha waé anu dipikaresep. Sajauh ieu, OnAir parantos aya dina sapuluh pasar salami sapuluh bulan kapengker.

Pausahaan ogé gancang kaala lisénsi ti sababaraha pasar iGaming paling nuntut kaluar aya, kaasup Ontario, Dénmark, Swédia, Walanda, Malta, Inggris, Latvia, Yunani, jeung teu saeutik, Pulo Man.

Beugelink ditambahkeun yén parusahaan ditangtukeun pikeun jadi panyadia eusi kasino live ngarah dina industri iGaming.

#OnAir #Entertainment #ngenalkeun #Studio #Spanyol #Khusus

PlayStar ngajalankeun di New Jersey Powered by kaulinan Inovasi Grup

Platform iGaming anu meunang pangajén sareng panyadia solusi buku olahraga, Kaulinan Inovasi Grup (GiG), ngumumkeun yén kasino online PlayStar ayeuna cicing di New Jersey.

Powered by GiG, PlayStar ngajalankeun di New Jersey

GiG Powered kasino online ngagabung laut kasino Resort pikeun ngamankeun aksés ka pasar diatur di nagara. Ayeuna, PlayStar bakal ngamangpaatkeun GiG’s platform-unggul pangajén dina kombinasi jeung manehna nawaran produk unik tumuwuh salajengna di New Jersey. pasar judi diatur dina Nagara Taman terus mekar. Numutkeun data dikaluarkeun ku Divisi penegak kaulinan New Jersey (DGE), régulator nagara, pendapatan kaulinan bulan kamari ningkat ku 31% dibandingkeun sareng période anu sami dina 2021.

Ieu ngan dinten mimiti, tapi urang ningali jumlah badag sarta yakin urang bisa ngawangun eta nalika urang ningkatkeun di New Jersey.

Per Hellberg, CEO di PlayStar

CEO Playstar, Per Hellbergwangsit yén peluncuran di New Jersey nandaan hiji milestone penting pikeun pausahaan. Numutkeun CEO PlayStar, perusahaan ayeuna bakal ngungkit produkna sareng platform kuat GiG pikeun tumbuh langkung jauh. Hellberg nyarios yén nalika éntri ieu ngan ukur awal, perusahaan parantos ningali paningkatan paménta. Kasimpulanana, anjeunna ngaramal pertumbuhan salajengna di New Jersey pikeun PlayStar.

Platform GiG Ngaktifkeun Operator Tumuwuh

Richard Brown, CEO GiG, ditambahkeun yén parusahaan geus impressed saprak mimiti kolaborasi na kalawan PlayStar. Anjeunna ngécéskeun yén PlayStar boga tim dedicated ngalaman sarta yén parusahaan boga visi produk pisan kuat. Brown nyarios yén GiG resep ningali platform na maénkeun peran anu penting dina peluncuran PlayStar di New Jersey. Panungtungan tapi teu saeutik, CEO GiG nyarios yén kolaborasi anyar bakal mawa mangpaat pikeun duanana perusahaan.

Kami pleased yén téhnologi kami geus maénkeun peran sentral dina peluncuran New Jersey, sarta bisa reueus yén, sakumaha PlayStar ngadegkeun sorangan salaku brand iGaming kuat tur inovatif di AS, kasuksésan partnership urang salajengna bakal demonstrate sarta ngajalankeun kami. ambisi janten mitra platform pilihan pikeun operator dina pasar diatur.

Richard Brown, CEO di GiG

GiG ngungkabkeun yén platformna “diwangun dina téknologi lincah sareng lincah” anu salajengna didorong ku pangalaman anu penting dina industri. Naon deui, platform ngamungkinkeun operator tumuwuh éksponénsial di sagala rupa yurisdiksi diatur di sakuliah dunya.

Salian peluncuran PlayStar di New Jersey, GiG nembe ngumumkeun yén éta parantos dibéré otorisasi di Pennsylvania. Perusahaan nyarios Rebo yén éta nampi otorisasi samentawis ti regulator judi kaayaan urang, éta Pennsylvania kaulinan Board Control.

#PlayStar #ngajalankeun #Jersey #Powered #kaulinan #Inovasi #Grup