Home » Posts tagged 'skill'

Tag Archives: skill

Pennsylvanians Against Gaming Expansion nyauran tindakan ngalawan “game of skill”

Pennsylvanians Ngalawan ékspansi kaulinan sakali deui urging lawmakers di Keystone State pikeun neangan hiji jurus tougher dina “kaulinan skill”, nu geus menyakiti APBN. Numutkeun organisasi, citing data ti Pennsylvania lotre, kaulinan sapertos geus ngarugikeun Pennsylvania lotre hiji diobral awal $ 650 juta.

Langkung Aksi Dibutuhkeun, Pangjurung PAGE

Pulisi Propinsi Pennsylvania, Jaksa Agung, sarta kaayaan judi regulator geus sagala ngadéklarasikeun kaulinan sapertos skill ilegal, Tapi aranjeunna tetep aya di Pennsylvania. Dina siaran pers, organisasi ceuk nu unregulated judi menyakiti revenues pajeg kaayaan jeung produk judi dilisensikeun. Pernyataan organisasi nyaéta kieu:

Dina laporan di handap ieu, kami nunjukkeun analisa lengkep anu ngira-ngira langkung ti $ 650 juta dina penjualan awal Pennsylvania Lottery leungit kusabab mesin Game of Skill anu teu diatur di Pasamakmuran.

KACA

Dina sajarahna, Pennsylvanians Ngalawan judi ékspansi ngaklaim yén $ 14,9 miliar direalisasikeun dina jualan kartu scratch Keystone Propinsi antara Oktober 2017 jeung Maret 2022 bisa jadi loba nu leuwih luhur – 4,4% leuwih luhur, kanyataanna, siaran pers nambahan. Ieu tiasa narjamahkeun kana $ 200 juta langkung seueur pikeun Pennsylvania sareng usaha lokal, terus organisasi.

Mesin skill geus proliferating saprak 2017, nyebutkeun pernyataan pencét organisasi urang. Aya kanaékan 17-fold dina jumlah anu disebut “mesin skill”, catetan PAGE. Juru bicara organisasi Pete Shelly:

Analisis ieu kedah janten lampu beureum kedip-kedip pikeun MPs. Geus waktuna, sakali jeung sakabeh, tighten hukum nagara jeung mareuman mesin ieu.

juru carios organisasi Pete Shelly

Pamilik Nolak Larang sareng Larang

Shelly ceuk anggota DPRD kudu datangna babarengan jeung nyieun kerangka pangaturan anu bakal masihan otoritas relevan kakuatan taya pikeun meta ngalawan violators. Anjeunna boga pamadegan yén mesin teu nyieun hiji Penny di pajeg kaulinan, anjeunna catetan jeung nambahan yén maranéhna ogé numbu ka incidence kajahatan luhur di wewengkon mana aranjeunna lokasina.

Parahna, aranjeunna ngiringan pendapatan tina sagala rupa program nagara, sapertos anu dialokasikeun ka warga senior, saur Shelly. Masalah maén terampil di Pennsylvania terus. Nu boga mesin ieu pamadegan yén maranéhanana éta hijina alesan maranéhna bisa tetep dina bisnis. Mesin ieu biasana dipasang di toko genah, bar, atanapi VFW.

#Pennsylvanians #Gaming #Expansion #nyauran #tindakan #ngalawan #game #skill