Home » Posts tagged 'skéma'

Tag Archives: skéma

Chau Nyaho Skéma Taruhan Multiplier tapi Henteu Ilubiung

Poé mimiti sidang ngalawan Alvin Chau di Makau Mimiti Instance Pangadilan nempo urut boss jeung pangadeg Suncity Grup mungkir sangkaan ilubiung dina skéma tohan multiplier di casinos di Makau.

Skéma Tipe Gunung És pikeun Nyumputkeun GGR, Ngahindarkeun Pajak

Sidang Chau sareng 20 anu sanés asalna dijadwalkeun pikeun 2 Séptémber tapi kedah ditunda dugi ka 19 Séptémber saatos langkung ti satengah anu dituduh henteu muncul.

Jaksa ngamimitian sidang ku fokus kana paguneman disadap ku pulisi disangka némbongkeun partisipasi Chau dina skéma tohan handapeun tabel pikeun pajabat tinggi-ranking. Dina naon anu disebut alungan multiplier, bet nyata a nu maen judi diitung ku cara ngalikeun alungan resmi dijieun dina tabél ku angka anu ngamungkinkeun operator kasino ngurangan jumlah sharing kaulinan kotor (GGR) jeung ulah mayar Makau 39% laju pajeg éféktif. dina GGR.

Numutkeun jaksa penuntut, Chau oge dalang balik pamanggih hiji entitas jawab nanganan skéma tohan multiplier ku ngondang sababaraha individu pikeun ngabentuk éntitas ieu, ngaronjatkeun modal operasi sarta diversifying resiko.

Chau nampik tuduhan ilubiung dina skéma tohan multiplier, ngécéskeun yén paguneman némbongkeun anjeunna kaayaan masalah sabudeureun kiridit pamaén sarta ngawaskeun résiko.

“Kuring henteu nyandak bagian dina kapentingan anu aya hubunganana sareng kagiatan multiplier,” saur Chau.

Kantor Penuntut Umum Makau ngadakwa Chau sareng terdakwa sanésna ngajalankeun sindikat kriminal anu ngurus kaulinan ilegal, pergaulan kriminal, panipuan sareng pencucian artos, kusabab disangka nipu pamaréntahan Makau HK $ 8,26 milyar ($ 1,05 milyar) dina pendapatan pajak ti 2013 ka 2021. nurutkeun dakwaan resmi dicutat ku GGRAsia.

Numutkeun putusan Pengadilan Institusi Pertama dina dinten Jumaah, 16 Séptémber, prosiding sipil ngalawan Chau sareng terdakwa sanésna bakal dianggap dina kasus anu misah.

A siaran pers dikaluarkeun saméméhna dina bulan Séptember ku pangadilan ngungkabkeun yén sababaraha concessionaires Makau, kaasup Wynn Makau, Sands Cina, sarta SJM Holdings, didaptarkeun salaku claimants sarta bakal neangan cageur Karuksakan HK $ 2,28 milyar dina GGR.

Dina respon kana patarosan diangkat ku ahli hukum ngalambangkeun Wynn Makau ngeunaan tanggal mimiti operasi sahiji éntitas dituduh nanganan multiplier bets, Chau ngawaler yen aranjeunna geus “aya sakabeh waktu” tapi anjeunna teu aub dina eta.

Nalika ditaros upami anjeunna pribadi terang salah sahiji terdakwa anu kalibet dina skéma éta, Chau nyarankeun yén Cheong Chi Kin mangrupikeun salah sahijina tapi anjeunna henteu aya dina gaji Suncity.

Chau geus nampik tuduhan yén anjeunna pledged hutang kaulinan pamaén ‘ditanggung ngaliwatan skéma tohan multiplier ngagunakeun aset atawa akuisisi proyék di daratan Cina, kitu ogé mibanda pangaweruh ngeunaan parusahaan na aub dina soliciting kagiatan pikeun bets proxy di Makau saprak ieu dipindahkeun ka Filipina. di 2015. Chau ogé nampik ilubiung dina bisnis junket na promosi judi di daratan Cina.

Sidang bakal diteruskeun dinten Salasa, 20 Séptémber.

#Chau #Nyaho #Skéma #Taruhan #Multiplier #tapi #Henteu #Ilubiung

VGCCC, AUSTRAC balik Karusakan AU $ 4,7 juta Skéma Pencucian Uang

A 12-bulan panalungtikan multi-yurisdiksi ngarah ka ditewak tilu anggota hiji disangka Melbourne duit-laundering sindikat nu ngatur hiji skéma ngalibetkeun meuli tikét unggul ti mesin kaulinan éléktronik.

Tilu Jalma Ditagihkeun

Panalungtikan dilaksanakeun ku Pulisi Federal Australia (AFP), migawé bareng kalayan AUSTRAC, Victoria judi jeung kasino Komisi kontrol (VGCCC) jeung Bank Australia Nasional, dibawa biaya ngalawan dua awéwé – hiji, 49, ti Springvale Selatan jeung lianna. , 61, ti Noble Park, kitu ogé lalaki, 63 ogé ti Noble Park.

Aranjeunna didakwa saatos AFP ngalaksanakeun tilu waran milarian harta komersil di Springvale sareng dua bumi di Springvale South sareng Noble Park sareng nyita langkung ti AU $ 170,000 ($ 114,000) artos sareng emas batangan tina harta di Springvale South disumputkeun dina lapis. pangkeng.

Dumasar hiji panalungtikan ngagagas dina laporan ti AUSTRAC, ceuk AFP yén duit éta bagian tina duit terlarang a sindikat nu geus laundered ngaliwatan Springvale dilisensikeun judi ngadegna. anggota sindikat mayar patrons pikeun ngirimkeun cék unggul maranéhna nu lajeng bakal dikaluarkeun dina nami salah sahiji anggota sarta disimpen di bank sakumaha légal judi winnings.

Tilu ieu didakwa ngalanggar Bagian 400.3 (2A) KUHP 1995 pikeun ngalaksanakeun kalakuan anu aya hubunganana sareng artos atanapi harta hasil tina kajahatan umum langkung ti AU $ 1 juta ($ 673,000) sareng bakal diajukeun di Pangadilan Melbourne. Pangadilan dina 8 Séptémber. Hukuman maksimum pikeun ngalanggar maranéhanana nyaéta 20 taun panjara.

VGCCC Forensik Approach

Numutkeun data anu dikumpulkeun ku VGCCC antara Nopémber 2021 sareng Juni 2022, tempat kaulinan Springvale gaduh jumlah cék unggul anu luhur pisan dibandingkeun sareng tempat-tempat sanés, sareng sakitar 73% tina cék sajumlah AU $ 4,7 juta dikaluarkeun ka grup anu tangtu. konsumén, nu disangka patali jeung jalma aub dina laundering duit terlarang.

“Jaringan pencucian artos ieu masih tiasa dianggo upami sanés pendekatan forensik anu dicandak ku tim analis sareng penyidik ​​​​dedikasi kami, anu nyéépkeun jam-jaman marios data sareng rékaman, sareng ngalaksanakeun operasi rahasia kami,” saur Annette Kimmitt AM. , lulugu perwira eksekutif di VGCCC, dikirim pesen ka industri judi.

Régulator neraskeun panyilidikanana kana tempat kaulinan Springvale sareng upami tempat éta dipanggihan ngalanggar hukum judi Victoria, para pemegang lisensi bakal nyanghareupan tindakan disiplin mimitian ti sanksi kauangan pikeun pembatalan lisénsi.

“Operasi ieu nunjukkeun yén salaku régulator anyar kalayan kakuatan anu langkung kuat, kami ngawaskeun industri judi sacara raket sareng kami bakal damel raket sareng agénsi anu sanés pikeun aktip ngudag sareng ngeureunkeun kagiatan kriminal,” saur Kimmitt.

#VGCCC #AUSTRAC #balik #Karusakan #juta #Skéma #Pencucian #Uang

Crown Melbourne Pikeun Meunang Denda Anyar Pikeun Skéma Cék Kosong anu Anyar Diungkabkeun

wahyu leuwih ngareureuwas geus kaluar tina urusan dubious di Melbourne urang Crown Resorts Crown kasino , nu bisa ngahasilkeun AUD sejen 100 jutaan ($ 68,3 jutaan) denda. Handap kapanggihna pamakéan cék kosong di tukeran pikeun chip kasino, 1. September Victoria judi kasino Komisi kontrol (VGCCC) ditanya Crown Resorts nyadiakeun sagala informasi sadia on masalah.

Crown Melbourne nyanghareupan denda catetan séjén

Masalah Crown Melbourne teu acan réngsé. Sanggeus ditampar ku denda catetan AUD 80 jutaan ($ 54,7 jutaan) dina Juni dina sambungan kalawan skéma jeung transaksi Cina UnionPay, kasino skandal-ridden poised pikeun denda signifikan sejen.

Waktos ieu Crown Resorts kedah ngagali langkung jero sareng mayar AUD 100 juta ($ 68,3 jutaan).

Panalungtikan lumangsung Komisi Royal kana operasi kasino Melbourne urang geus ngungkabkeun leuwih kagiatan dina palanggaran kasino Act kontrol. Tétéla éta kasino ngamungkinkeun sémah na tukeur cek kosong pikeun chip judi.

VGCCC geus disorot yén larangan dina transaksi antara kasino jeung sémah na aya di tempat ngajaga pamaén ti judi leuwih dana ti maranéhna sabenerna boga. Salaku tambahan, aranjeunna ngajagi industri tina infiltrasi sareng nyiksa kriminal.

Panyingkepan anyar teu ngan bakal ngakibatkeun denda signifikan tapi ogé bisa ngakibatkeun larangan dina lisensi kasino jeung saran anyar pikeun reformasi di The Crown Melbourne.

Mahkota komitmen pikeun pinuh kolaborasi sareng VGCCC

Resorts makuta geus nyieun komitmen ka cooperate pinuh ku VGCCC dina sagala hal anu timbul salaku hasil tina Royal Victoria Komisi Laporan.

A spokesperson parusahaan geus nunjuk kaluar yén Crown Resorts geus nyieun parobahan signifikan sarta reformasi kana bisnis na di respon kana saran ti VGCCC sarta pamaréntah séjén.

Mahkota Melbourne hususna geus kabuktian komitmen -na pikeun patuh kana sagala peraturan sarta pikeun ngahontal hiji pangalaman kaulinan aman tur tanggung jawab pikeun sakabéh konsumén na kalawan kamajuan positif eta geus dijieun leuwih dua taun ka tukang nuturkeun jalur minuhan charted ku VGCCC.

Australia urang Troubled kasino Industri

Crown Melbourne sanes hiji-hijina kasino di Australia anu serius ngalanggar peraturan judi. Investigations kana operasi loba casinos Australia geus lumangsung dina taun panganyarna. Ieu kaasup The Star Sydney, The Star Gold Coast, The Crown Perth, The Crown Sydney, jeung nu panganyarna The Ville casinos in Townsville and The Reef Hotel Casino di Cairns kalawan paling casinos kalibet dina schemes kalawan kartu China UnionPay atawa interaksi junket séjén. .

#Crown #Melbourne #Pikeun #Meunang #Denda #Anyar #Pikeun #Skéma #Cék #Kosong #anu #Anyar #Diungkabkeun

Pulisi Koréa Kidul naksir Big Illegal Online judi skéma

pulisi Koréa Kidul uncovered hiji skéma elaborate of online ilegal judi situs anu geus operasi pikeun taun pikeun cater kana judi kahayang asing di nagara mana online judi dilarang.

11 Jalma Ditewak

Mimitina, pulisi Propinsi Chungcheong Kidul nangkep 17 jalma tapi ngan 11 anu ditéwak. Hal ieu disangka yén jalma ieu nyandak bagian dina operasi judi ilegal anu geus ngajalankeun saprak 2018. Tétéla yén pamimpin grup éta warga Thailand hirup sacara sah di Koréa Kidul.

Grup diatur boga kantor sabudeureun Propinsi Chungcheong Selatan ti mana maranéhna ngatur opat béda judi situs. Pulisi ngagerebeg kantor-kantor ieu hiji-hiji. Halaman wéb ilegal anu dioperasikeun ku geng meryogikeun aksés khusus sareng henteu lega ku cara ieu ngajaga judi ilegal dina radar otoritas Koréa Kidul. Pulisi dilaporkeun yén grup diatur kungsi dipaké 26 béda judi rekening ngan leuwih genep bulan kaliwat.

Salila opat taun éta ramatloka éta operasional, aranjeunna amassed hiji diperkirakeun SKW 120 milyar ($92,12 juta) dina winnings. Sanajan kitu, saprak operasi geus lumangsung pikeun rada lila, éta kamungkinan pisan yén ieu téh ngan bagian leutik tina kalakuan ilegal masif.

Pulisi ngaharepkeun pikeun mendakan langkung seueur operasi sapertos kitu di sakumna nagara.

ilegal judi ngajaga Duit Pareum Records

Aya rupa-rupa pilihan pikeun hirup judi pikeun asing di Koréa Kidul, tapi online ilegal judi nyadiakeun kasempetan pikeun nyumputkeun duit jalma anu tohan jeung meunang. Situs web ilegal ngamangpaatkeun ieu sareng nawiskeun aksés khusus kana situs judi pikeun warga asing anu milari jasa éta. Geng éta ogé aktip pikeun narik para nasabah asing sapertos mahasiswa sareng karyawan internasional anu ngabujuk aranjeunna kalayan ngajanjikeun kameunangan ageung salaku résiko individu diusir ti Koréa Kidul upami aranjeunna ngajukeun keluhan resmi.

Sakitar 7,300 urang damel pikeun opat situs wéb anu aya di sababaraha kantor di sakuliah propinsi sareng lokasi sanés di Koréa Kidul. Kadang-kadang geng nutup kantor sareng ngalih ka lokasi anu sanés pikeun kabur pulisi sareng tetep dibuka.

judi di Koréa Kidul

judi Live di Koréa Kidul nyaéta sadia utamana pikeun asing. Koréa Kidul ngan diwenangkeun Gamble dina hiji kasino sakuliah nagara, anu lokasina di wewengkon terpencil nu hese aksés. judi online sagemblengna dilarang.

Sacara umum, judi boga reputasi pisan goréng di masarakat Koréa Kidul. Éta dianggap hal anu bahaya pisan pikeun anu ngalaksanakeunana. Ieu mangrupikeun alesan utama naha pamaréntah henteu nyandak léngkah-léngkah pikeun ngalegalkeun éta.

#Pulisi #Koréa #Kidul #naksir #Big #Illegal #Online #judi #skéma