Home » Posts tagged 'sirkus'

Tag Archives: sirkus

Greentube Ink nguruskeun sirkus, ngaronjatkeun Walanda, ayana Belgian

tube héjoDivisi kaulinan sareng hiburan digital NOVOMATIC, ngumumkeun dinten ayeuna yén éta ngembangkeun ayana di pasar anu diatur dina Bélgia jeung Walanda ngaliwatan partnership anyar handapeun merek B2C Gaming1. Sirkus.

Sirkus jeung Greentube Ink Kandungan Partnership

Hatur nuhun kana partnership eusi anyar, Greentube kaulinan portopolio ayeuna hirup pikeun konsumén sirkus konsumén di pasar diatur Belgian jeung Walanda. Eusi kalebet judul-judul klasik anu kasohor sapertos Random Runner, Club 2000 Kasino sareng Grand Slam Kasino. Salaku tambahan, palanggan sirkus ogé tiasa ngaraosan judul NOVOMATIC sapertos Book of Ra, Salawasna Hot sareng Lucky Lady’s Charm sareng kaulinan anu langkung populér. Peluncuran eusi anyar ieu facilitated ngaliwatan Integrasi portopolio Greentube kana platform Gaming1.

Greentube nawarkeun kasaimbangan sampurna antara judul tradisional jeung anyar, nyadiakeun sagalana pamaén di Walanda jeung Bélgia bisa hayang.

David Carrion, COO Interactive di Gaming1

COO Interaktif tina Gaming1, David Carrion, outlined yén tujuan pamungkas parusahaan mangrupa nawarkeun pamaké na hiji ngalakonan, pangalaman kaulinan aman tur inovatif. Anjeunna diprediksi yén judul tradisional jeung anyar Greentube bakal ditampi ogé di Bélgia ogé di Walanda. Dina nutup, Carrion ngomong yén partnership anyar ieu nandaan awal kolaborasi anu bakal mawa loba mangpaat.

Éta deui dina Maret nalika Gaming1 asup ka pasar Walanda online diatur. Dina waktos éta, pausahaan ngumumkeun partnership joint venture kalawan Kasino Gran, jaringan dumasar darat anu bergengsi. Sanggeus éta, dina Méi, Gaming1 strengthened ayana di Bélgia ngaliwatan deal sareng panyadia software dumasar di Malta Kota Unlimited.

Greentube Neruskeun Ékspansi Global Na

Andy Duschek, Penjualan utama sareng manajer akun Greentube pikeun Walanda, nambihan yén perusahaan parantos ningali paningkatan minat eusina di pasar Walanda. Nurutkeun manéhna, ieu naha ayeuna Greentube hayang tumuwuh salajengna. Duschek nunjukkeun yén kolaborasi anyar sareng Circus bakal ngalegaan ayana perusahaan di Bélgia sareng Walanda.

Ieu deal jeung sirkus, ngaronjatkeun ayana kami di Walanda sarta Bélgia, méré urang kasempetan pikeun nawiskeun leuwih pamaén ti kantos sateuacan kasempetan pikeun ilubiung dina pangalaman kaulinan diasah kana preferensi lokal maranéhna.

Andy Duschek, penjualan poko sareng manajer akun pikeun Walanda di Greentube

Awal bulan ieu, Greentube ngalegaan ayana di Amérika Kalér ku kéngingkeun lisénsi di Ontario. Prestasi ieu masihan perusahaan kamungkinan pikeun nawiskeun produkna di pasar anu diatur di propinsi pangpadetna di Kanada. Ngan sateuacan éta, dina ahir Juli, Greentube nguatkeun ayana di Bélgia jeung Walanda ngaliwatan kolaborasi jeung Carousel.be na 711.nl. Hasilna, para palanggan duanana situs wéb nampi aksés kana portopolio kontén utama perusahaan.

#Greentube #Ink #nguruskeun #sirkus #ngaronjatkeun #Walanda #ayana #Belgian