Home » Posts tagged 'Sihanoukville'

Tag Archives: Sihanoukville

Pamaréntah Sihanoukville hoyong dendam pikeun Kajahatan sareng Kasino

Kamboja hayang ngalakukeun leuwih pikeun mastikeun yén judi pausahaan nu launder duit ti penjahat diurus sakali jeung sakabeh. Gubernur Propinsi Preah Sihanouk, Kuoch Chamroeungeus nyokot tugas ieu serius sabab anjeunna hayang mastikeun yén sagala judi bisnis nu numbu ka prosedur kriminal sagala cara bakal dilisensikeun.

Sihanoukville kasino jeung judi Usaha di fokus

Numutkeun kana toko média lokal, Chamroeun damel pikeun skala réspon kana perdagangan narkoba sareng manusa, kajahatan bedil, rajapati, kurungan ilegal, sareng nyinggung serius sanésna anu nyababkeun Departemen Luar Negeri AS ngaluarkeun peringatan ngeunaan Kamboja sareng calon investor pikeun ngalakukeunana. bisnis aya.

Sabagéan tina réspon gubernur nyaéta usaha pikeun ningkatkeun catetan panyumputan nagara dina nungkulan kajahatan sapertos kitu. Gubernur ogé ngaréspon kana gunfight panganyarna dina Tong Fang Palirin kasino nu ngarah ka maotna dua warga Cina anu ditémbak ku compatriots maranéhanana.

Chamroeun negeskeun yén tempur anyar di Sihanoukville parantos nyababkeun kantorna pikeun ngalakukeun tindakan. Ngomentaran toko média lokal, gubernur nyarios yén anjeunna parantos maréntahkeun tindakan anu ketat ngalawan casinos sareng lokasi bisnis anu aya hubunganana.

Lamun aya bukti usaha ieu kalibet dina kaulinan curang, gubernur jeung otoritas bakal meta pikeun nutup aranjeunna, ngagantungkeun idin sarta ménta idin ti pamaréntah pikeun nyabut lisénsi bisnis, Chamroeun negeskeun.

Gubernur Percaya Kajahatan Bisa Dipupus

“Kami sacara resmi ngabéjaan pamilik kasino sareng pamilik usaha sanés dina yurisdiksi urang yén henteu aya kajadian anu bakal ditolerir,” tambah gubernur. Sihanoukville mindeng dipatalikeun jeung kajahatan, human trafficking, jeung nyinggung séjén.

Tujuan populér nu sarwa sababaraha usaha judi geus katempo loba crackdowns dina kontingen kriminal lega, tapi lepas pantai judi operasi sarta outfits kriminal terus proliferate. Gubernur Chamroeun percaya yén aya hal anu anjeunna tiasa robih.

#Pamaréntah #Sihanoukville #hoyong #dendam #pikeun #Kajahatan #sareng #Kasino