Home » Posts tagged 'séjén'

Tag Archives: séjén

CQ séjén Nyepeng Riverboat Casinos di Louisiana Goes on Shore

CQ Holdings Belle of Baton rouge Riverboat kasino di Louisiana bakal mindahkeun tina parahu sepuh sarta kana sipat hotél onshore na di Baton rouge, sanggeus persetujuan ti Louisiana kaulinan Board Control.

CQ Holdings Bakal Investasi $ 35 Juta dina Harta Doméstik

proposal CQ Holdings ‘ka Louisiana kaulinan Board Control éta pikeun $ 35 juta investasi di transformasi na Belle of Baton rouge Riverboat kasino kana kasino dumasar tanah-.

Kabéh anggota Louisiana kaulinan Board Control milih dina ni’mat proyék, nu bakal nyieun 200 posisi pakasaban anyar dina Baton rouge.

Ieu proyek kadua ku CQ Holdings, nu ayeuna ngalengkepan move of kasino riverboat sejen, Hollywood kasino , ka situs darat di Baton rouge. Proyék dimimitian dina 2021 sareng kasino dumasar darat anyar diperkirakeun dibuka dina Juni-Juli 2023.

Proyek Belle of Baton rouge anyar bakal lokasina dina sipat hotél parusahaan, nu gawéna ditéang jeung kagiatan kasino riverboat sarta situated dina riverfront di bagian kota Baton rouge. Hotél ditutup dina taun 2020 kusabab larangan pandémik sareng ayeuna bakal ngalaman renovasi ageung kalayan ngamimitian proyék énggal.

Kasino Landside Anyar Bakal Buka Lawang di 2024

Karya konstruksi baris dimimitian dina April 2023, sarta eta rencanana yén kasino jeung hotél baris dimimitian narima konsumén dina Méi 2024.

tempat bakal imah 16.500 alun-alun kasino lanté sarta buku olahraga, nu bakal bentang leuwih 2.500 alun-alun. Diantara fasilitasna, bakal aya rupa-rupa pilihan tuangeun sapertos bar tiram sareng stasiun pizza. kasino bakal Fitur bar anggur dedicated sarta sémah ogé bisa ngarasakeun boling.

Sajaba ti éta, CQ Holdings bakal nyadiakeun aksés ka darmaga caket dieu pikeun Amérika Cruise Galur, nu bakal eureun di kasino di Baton rouge 10 jam ku kituna konsumén maranéhna bisa ngarasakeun judi .

Salaku bagian tina proyék utama, hotél, anu jumlahna aya 90 kamar, ogé bakal ngalaman renovasi. Bakal muka babarengan jeung kasino sanggeus panutupanana jangka panjang alatan pandémik.

CEO CQ Holdings Terry Downey geus dicatet yén wangunan hotél téh badag sarta ngabogaan poténsi gede pisan.

CQ Holdings ngagaduhan kasino kapal sungai Belle of Baton Rouge sareng harta hotél ti Caesars Entertainment dina bulan Désémber 2020.

#séjén #Nyepeng #Riverboat #Casinos #Louisiana #Shore