Home » Posts tagged 'sarta'

Tag Archives: sarta

Vivo kaulinan sarta TAMAT 2 TAMAT pikeun Live kasino Pangalaman

Vivo kaulinanhirup kasino panyadia, geus partnered kalawan TAMAT 2 TAMAT, Pausahaan bingo dumasar di Amérika Latin nu ayeuna bakal nguntungkeun tina jumping kana sektor bingo live. END 2 END mangrupikeun perusahaan anu mapan sareng langkung ti 16 taun dina bisnis di sababaraha daérah.

Hirup sareng Multiplayer Bing Kandungan

Pausahaan geus fokus kana ngamekarkeun pangalusna-di-kelas pangalaman bingo multiplayer, Manjang bagéan online tur ritel, kitu ogé usaha dicampur. END 2 END beroperasi di luar Argentina sareng gaduh kantor di Amérika Serikat.

TAMAT 2 TAMAT ieu husus dileler a UK judi Lisensi dina 2021, paving jalan ka salah sahiji pangkolotna, pangalusna diatur tur paling nguntungkeun pasar judi di Éropa. Sajaba ti Vivo kaulinan bakal ngidinan pamaén bingo ngarasakeun pangalaman elevated dijamin ku Chroma Key, hiji solusi inovatif dikembangkeun ku parusahaan pikeun ngaronjatkeun visuals sakabéh lobi kaulinan.

tukang jadi animasi, sarta pamaén bébas milih lokasi virtual dimana maranéhna rék dealer pikeun ditempatkeun. VIVO Gaming nyayogikeun langkung ti 60 kaulinan méja langsung, sareng 150 palanggan sareng streaming jam-jaman.

Kaulinan ditawarkeun boga kasang tukang budaya euyeub tur daya tarik pikeun Asian, audiences Amérika Latin sarta Éropa. Vivo Gaming bakal ngabantosan END 2 END ningkatkeun panawaran bingo sorangan bari nyayogikeun aksés ka 27 basa sareng langkung ti 178 mata uang anu tiasa dianggo.

Vivo Gaming nguntungkeun tina kerjasama ieu sabab ngamungkinkeun perusahaan pikeun terus ngalegaan tapak sukuna di pasar Amérika Latin. Vivo kaulinan CCO Neil Howells ngabagéakeun kasempetan ieu sareng nyarios yén éta penting pisan pikeun perusahaan pikeun terus dilegakeun tawaran na di daérah éta.

Tungtung 2 Ahir nawarkeun hiji pangalaman bingo multiplayer unrivaled nu teu kungsi replicated mana sejenna di pasar jeung partnership ieu janji pikeun nyokot duanana pihak ka jangkung anyar.

Vivo kaulinan CCO Neil Howells

Kasempetan Anyar pikeun Kadua Pausahaan

TAMAT 2 TAMAT CEO sareng pangadeg Alejandro Revic duanana gumbira kalayan kasempetan éta sareng nyarios yén perusahaan éta gumbira gaduh Vivo Gaming salaku pasangan. Salaku kauntungan tambahan, END 2 END bakal tiasa nawiskeun kontén Multiplayer Bingo ngalangkungan platform agrégasi na.

“Vivo Gaming parantos ngahijikeun kaahlian perusahaan kami, ngamungkinkeun urang nyiptakeun produk anu unik,” saur Revich. Vivo Gaming dingaranan panyadia kasino live pangsaéna salami Penghargaan EGR taun ieu.

#Vivo #kaulinan #sarta #TAMAT #TAMAT #pikeun #Live #kasino #Pangalaman