Home » Posts tagged 'sareng'

Tag Archives: sareng

Intralot sareng EveryMatrix Pitulung Ngaronjatkeun iGaming Maroko sareng Situs Tohan Lotre

intralot jeung EveryMatrix geus dibuka ramatloka anyar pikeun La Marocaine des Jeux & des Sports en Ligne (MDJS), lotre kaayaan nasional Maroko urang. MDJS ayeuna tiasa nawiskeun pamaén Maroko iGaming sareng solusi tohan olahraga anu dirojong ku produk platform anu disayogikeun ku EveryMatrix sareng Intralot.

Intralot sareng EveryMatrix Pitulung Tawaran Perbaikan MDJS

Kapasitas téknologi ngaronjat ieu kedah ngaktipkeun MDJS ngajalankeun hasil kuat tur meunangkeun Dursasana customer hadé tur ingetan. Maroko gaduh rébuan titik jual di sakuliah nagara, sareng operator lotre ngaharepkeun kasuksésan anu langkung ageung boh dina ritel sareng online.

Pikeun ngabantosan tujuan ieu, EveryMatrix parantos ngalaksanakeun Kasempetan Matrix solusi, software sportsbook sarta parabot anu bakal nawiskeun MDJS kasempetan pikeun ngawangun on kurban sarta ngaronjatkeun eta nurutkeun preferensi konsumen. EveryMatrix ogé bakal ngalakukeun KYC jeung pamayaran pikeun operator jeung nambahkeun produk lengkep jeung cageur.

EveryMatrix moal eureun di dinya sabab ogé narékahan pikeun nyebarkeun Parangkat lunak PAM GamMatrix, nu bakal nyadiakeun operator kalawan nawaran fléksibel nu bisa kaasup produk lotre Intralot, olahraga maya jeung kaulinan instan. Intralot mawa kaulinan ngaliwatan Mesin Kasino. Sadaya pamilon éta gumbira kalayan naon anu dihontal ku gawé bareng ieu.

Manajer Umum Intralot Mohammed Karim El Yaakoubi ceuk partnerships éta cara pangalusna rék dilegakeun tapak suku parusahaan sorangan, tapi ogé nambahkeun nilai ka konsumén ngaliwatan citakan tina EveryMatrix.

Ngeunaan EveryMatrix, CEO perusahaan Ebbe Groes ngabagéakeun kasempetan pikeun dilegakeun rentang produk parusahaan saluareun Éropa sarta nyieun kasempetan anyar pikeun parusahaan pikeun nguatkeun posisi na di pasar anyar ngaliwatan kolaborasi bermakna.

Olahraga, Tohan, Lotre sareng Kasino Sarua Penting

“Kemitraan sareng Intralot sareng MDJS nandaan tonggak penting pikeun divisi olahraga urang, sareng kuring bungah tiasa damel sareng nami anu terkenal sapertos kitu. EveryMatrix komitmen pikeun ngadukung para klién sareng mitra kalayan téknologi anu pangsaéna. Groes nyimpulkeun.

Intralot sareng EveryMatrix parantos tiasa kolaborasi dina proyék anu pasti bakal ningali MDJS terus dilegakeun ayana ritel na. Sarua pentingna, partnership panganyarna MDJS sarta ramatloka ditingkatkeun ogé tailored pikeun mastikeun yén operator hadé posisi diri dina spasi digital, bringing produk anyar nu konsumén lokal paménta.

intralot jeung EveryMatrix kamampuhan pikeun gawé bareng highlights tumuwuhna pentingna delivering tawaran sampurna nu pangalusna bisa dihontal ku produk pelengkap antara suppliers software.

#Intralot #sareng #EveryMatrix #Pitulung #Ngaronjatkeun #iGaming #Maroko #sareng #Situs #Tohan #Lotre

Wazdan Teams sareng ExeFeed, Diluncurkeun di Sérbia sareng Monténégro

Wazdan terus gancang dilegakeun tapak suku na di Balkan jeung pasar Éropa Wétan. Pausahaan ngumumkeun dina Jumaah isuk yén éta geus dimekarkeun posisi na di pasar Serbia sarta Montenegro ngaliwatan hiji perjangjian jeung ExeFeed, agrégator kalawan jangkauan di duanana nagara. Hatur nuhun kana integrasi sareng ExeFeed, Wazdan ayeuna tiasa nyayogikeun merek sapertos kitu bet jeung Lobét kalawan sajumlah kaulinan unggulan sorangan, nampilkeun 19 judul unggulan parusahaan.

Wazdan Ngalaksanakeun Léngkah Lain di Balkan sareng Pasar Éropa Wétan

Judul ieu kalebet sababaraha pamaén anu pangsaéna, sapertos 9 Coins, Power of God: Hades, sareng Magic Round. Pamaén Lobbet ogé bakal ngagaduhan aksés kana sababaraha elemen gamified anu saé sapertos Hold the Jackpot, Cash Infinity, sareng Collect to Infinity fitur anu dirancang pikeun ningkatkeun papacangan sareng ganjaran pamaén.

Wazdan geus pageuh cemented posisi na di pasar kaulinan global, ditinggalkeun euweuh kasempetan balik, sarta dua kali handap ékspansi di wewengkon mana éta bisa nangtukeun kasempetan tumuwuh. Pausahaan parantos langsung sareng StarCasinò Betsson di Italia, nyirian éntri anu penting ka daérah éta, sareng ngagandakeun komitmenna pikeun janten supplier unggulan kaulinan tingkat luhur.

Wazdan kapala penjualan sareng pamekaran bisnis Balkan & CIS Radka Bacheva ceuk parusahaan tetep fokus kana tumuwuh daya tarik régional sarta integrasi jeung ExeFeed mangrupa kasempetan seru pikeun ngasupkeun kana strategi éta. Anjeunna nambahan:

BetOle sareng Lobbet sajarahna nyandak pendekatan anu sami pikeun inovasi sareng nyetir pangalaman kaulinan sapertos anu urang lakukeun di Wazdan, ku kituna urang ngarepkeun hubungan anu kuat babarengan.

Balkan & CIS Radka Bacheva

Pertumbuhan Daérah anu Kuat sareng Kapamingpinan Anu Teu Disangka

manajer kasino ExeFeed Milica Popovic ngabagéakeun kasempetan sarta ngomong yén judul Wazdan ieu jadi beuki penting pikeun operator iGaming di wewengkon. Anjeunna boga pamadegan yén integrasi ieu bakal ngabantu kauntungan sakabeh pausahaan aub dina partnership nu, ti suppliers sorangan ka operator anu bakal nganteurkeun unggulan undakan hiji kaulinan pikeun konsumén maranéhna.

Baheula minggu ieu, Wazdan ngumumkeun yén éta ngagaduhan lisénsi pikeun diluncurkeun sareng operator lokal di pasar Bulgaria tatangga. Di tempat sanés, perusahaan parantos tiasa ngaluncurkeun sareng SkillOnNet di pasar iGaming Ontario.

Pausahaan ogé parantos aya di Amérika Serikat langkung ti sataun sareng parantos kéngingkeun hasil anu padet di pasar. GamblingNews bakal nyebarkeun artikel minggu hareup outlining sababaraha prestasi parusahaan di pasar éta.

#Wazdan #Teams #sareng #ExeFeed #Diluncurkeun #Sérbia #sareng #Monténégro

Relax Gaming Breaks LatAm Ground sareng peluncuran MegaApuestas di Kolombia

Kaulinan kasualiGaming agrégator sarta pamekar eusi ngarah, geus nandatanganan partnership eusi anyar kalawan MegaApuestasterobosan di Kolombia pasar iGaming, sahingga conto munggaran nalika parusahaan geus bisa ngajalankeun produk na di nagara Amérika Latin sarta wewengkon sakabéhna.

MegApuestas ngabagéakeun eusi proprietary Relax Gaming

Hatur nuhun kana tautanna, Relax Gaming bakal nawiskeun MegaApuestas aksés pamaén ka kaulinan-unggul pangajén sarta portopolio impressive tina kaulinan dipilih. MegaApuestas bakal nguntungkeun tina sababaraha kaulinan anu ngadegkeun Relax Gaming, kalebet Kuil Ragrag, Kota cau, Karéta Duit 2sareng seueur deui.

Ieu nandaan hiji milestone penting pikeun pamekar eusi iGaming-unggul pangajén sabab ngamungkinkeun eta rék dilegakeun ka wewengkon géografis anyar dijieun ku mitra lokal dipercaya jeung terhormat. Ieu Géografi Amérika Kidul dibuka kasempetan countless pikeun aggregations Bersantai jeung solusi kaulinan ekslusif jeung Kolombia hususna geus ngalaman pertumbuhan gancang dina iGaming nangtung.

Relax Gaming bakal tiasa nganggo entri pasar ieu salaku springboard pikeun nguatkeun peluncuran kahareup na di Amérika Latin sarta salajengna afield sakumaha minat ngatur iGaming tumuwuh.

Langkung seueur operator mitra diperkirakeun diumumkeun ku Relax Gaming di hareup. Commenting on kasempetan ieu, lulugu perwira pangaturan pausahaan Alexia Smilovic Ronde ngabagéakeun lebetna Kolombia sareng nyarios yén perusahaan éta gumbira pikeun pertama kalina asup ka daérah Amérika Latin, nyatakeun yén éta saluyu sareng ambisi Relax Gaming:

Laju ékspansi gancang urang sacara global ngadorong, khususna sareng yurisdiksi énggal ieu kalayan profil pangaturan anu luhur.

Bersantai kaulinan lulugu perwira regulator Alexia Smilovic Ronde

Pikeun ngajantenkeun peluncuran ieu suksés, Rønde nyarios yén perusahaan ngamangpaatkeun pangalamanna sareng peluncuran di pasar sanés, ngajantenkeun perusahaan langkung gampang pikeun nganapigasi kamajuan penting di Amérika Latin. Rønde negeskeun yén perusahaan bakal tetep waspada sareng up-to-date sareng peraturan lokal sabab narékahan pikeun nganapigasi sareng ngartos daérah sareng kasempetan komérsial anu bakal datang.

Bersantai Gaming Yakin ngeunaan Masa Depan Pertumbuhan LatAm

Bersantai CCO Nadiya Attard ngabagéakeun kemitraan sareng pentingna pikeun perusahaan. Kolombia mangrupakeun pasar strategis penting sabab éta ogé salah sahiji pangheulana ngatur kurban iGaming di wewengkon sarta jadi panutan.

“Kami ngarepkeun ngaluncurkeun kontén ekslusif kami di Kolombia kalayan judul anu unggul, sareng pertumbuhan bisnis anu bakal datang,” saur Attard dina pernyataan pers, yakin kana poténsi pasar anu bakal datang sareng Bersantai di jerona.

MegaApuesta lulugu CRM Daniela Asaftei ogé ngabagéakeun kasempetan pikeun ngawanohkeun eusi Relax Gaming ka pamaén lokal. Asaftei nyarios yén perusahaan bakal nyayogikeun pamaén lokal tingkat hiburan anu énggal sareng MegaApuesta ngaharepkeun ningali kumaha produk ieu disambut ku pamaén lokal.

#Relax #Gaming #Breaks #LatAm #Ground #sareng #peluncuran #MegaApuestas #Kolombia

Livespins Teams Up sareng Relax Gaming pikeun Eusi Kasino Anyar

Livespins terus ngawangun dina portopolio impressive na suppliers sarta panyadia eusi pikeun cara unik parusahaan ngawanohkeun eusi anyar pikeun fans kasino.

Livespins Diluncurkeun sareng Platform Pelor Pérak ku Relax

Livespins, anu museurkeun kana live streaming slot kasino ka panongton badag on Twitch, geus diasupkeun kana partnership anyar kalawan Relax Gaming, anu bakal masihan parusahaan jeung streamers aksés ka leuwih ti 70 studio terpadu salaku bagian tina platform Silver Bullet dijalankeun ku. Reureuhan.

Kerjasama ieu ageung pikeun Relax Gaming, mitra na, sareng Livespins, sadayana bakal nguntungkeun tina gaduh aksés kana kaulinan slot pangsaéna di dunya. Kaulinan ieu kalebet Temple Tumble, Banana Town, sareng Money Train 2, pikeun nami sababaraha paporit kipas sadaya waktos anu gancang ngadegkeun ayana dina séktor iGaming.

Cinta tambahan anu bakal ditingalikeun ku Livespins streamer pasti moal cilaka. Livespins museurkeun kana campuran pangalaman inovatif dimana pamaén tiasa bet sareng streamer karesepna ku ngabagi taruhan sareng résiko sareng sasama pemirsa. Livespins geus ngawangun alat gamification jeung Dursasana kuat anu geus ngarasakeun hasil hébat sarta geus jadi salah sahiji innovators sabenerna industri iGaming.

Livespins CCO Michael Pedroson ngabagéakeun kasempetan ieu sarta ngomong yén Relax kaulinan mangrupa salah sahiji pausahaan paling signifikan lamun datang ka aggregating eusi iGaming, sarta slot hususna. Anjeunna ngajelaskeun naha eusi hébat penting sareng nambihan:

Eusi kualitas mangrupikeun komponén konci pikeun aliran anu suksés sareng ku ngagabungkeun slot tina Relax Gaming sareng mitra studiona sareng platform inovatif sareng streamer superstar, kami gaduh faktor pikeun nganteurkeun pangalaman pamuter anu ngahibur sareng pikasieuneun.

Livespins CCO Michael Pedroson

Bersantai sareng Livespins Senang sareng Partnership

Pedersen negeskeun yén Livespins aya di pasar pikeun mastikeun yén pamaén disayogikeun pangalaman anu pangsaéna sareng salah sahiji cara pikeun ngajantenkeun éta nyaéta ku gawé bareng sareng supplier anu leres sareng fasilitator kontén sapertos Relax Gaming.

Kasual kaulinan CCO Nadiya Attard duanana bungah boga kasempetan pikeun digawekeun ku Livespins. Cenah ngalirkeun jadi salah sahiji saluran paling signifikan pikeun pamaén ngarasakeun pangalaman kasino online, sarta Livespins geus mingpin jalan di bagean inovatif ieu ti mimiti.

Hatur nuhun kana Silver Bullet, pamaén ayeuna bakal boga kasempetan pikeun ngakses leuwih kaulinan sarta kasempetan.

#Livespins #Teams #sareng #Relax #Gaming #pikeun #Eusi #Kasino #Anyar

Stakelogic sareng Tim MrQ pikeun Eusi di Pasar Inggris

Stakelogic geus ngumumkeun partnership anyar kalawan MrQ, Salah sahiji merek kasino online anjog di Inggris. Hasilna, Stakelogic bakal nyebarkeun portopolio pinuh na kaulinan kalayan MrQ sarta ngenalkeun leuwih ti 250 kaulinan slot ka lapisan. Integrasina bakal dilakukeun ngaliwatan Relax Gaming, agrégator anu mapan pikeun produk pihak katilu sareng pamekar produk kaulinan bespoke sorangan.

Langkung liang pikeun MrQ portopolio ti Stakelogic

pamaén MrQ bakal miboga aksés ka sababaraha Candyways Bonanza 2 Megaways, El Patronjeung Liar Liar Bass pikeun sawatara ngaran. Pamaén ogé bakal tiasa ngaksés mékanik Super Stake khusus perusahaan.

Ngomentaran kasempetan éta, manajer penjualan Stakelogic Danila Dzehs nyatakeun yén perusahaan éta bungah pikeun ngaluncurkeun MrQ di pasar Inggris. Anjeunna muji merek anu parantos aya ti saprak 2018, sareng nyarios yén ka hareup, dua perusahaan éta bakal ngagaduhan hubungan anu saé. Anjeunna nambahan:

Urang hatur mitra kami di Relax pikeun pitulung maranéhanana dina finalizing deal ieu, nu salajengna strengthens hubungan urang jeung aranjeunna salaku agrégator kaulinan urang.

manajer jualan stakelogic Danila Dzehs

sirah MrQ operasi kaulinan Satpal Chaggar ogé pleased kalawan deal jeung ngabagéakeun kasempetan pikeun gawé leuwih raket jeung MrQ sarta mantuan dina misi parusahaan pikeun ngawanohkeun kaulinan kalayan sababaraha pilihan balik-to-pamuter ka pamaén di Inggris. Mitra anyar ieu sareng Stakelogic pasti janten alesan pikeun perusahaan bangga.

Samentara éta, Stakelogic terus dilegakeun tapak suku na di Éropa. Pausahaan nembe diluncurkeun sareng Unibet di Walanda sareng khususna ngenalkeun acara kaulinan Runner8Runner ekslusif di nagara éta. Saacanna partnership kalawan MrQ, Stakelogic Live, panangan hirup kasino-fokus parusahaan, meunang lisénsi ti UK judi Komisi dina bulan Agustus.

#Stakelogic #sareng #Tim #MrQ #pikeun #Eusi #Pasar #Inggris

ESA Gaming Ngaluncurkeun EasySwipe sareng Sisal di Italia

Sumber gambar: ESA kaulinan

ESA kaulinan geus jadi pamekar panganyarna rék dilegakeun pasar iGaming Italia ngaliwatan Sisal. Pausahaan bakal ngawanohkeun Gesek Gampang fitur anu ayeuna bakal sadia dina tohan sarta operator solusi kaulinan kacida terhormat nagara urang. EasySwipe kalebet judul sareng pilihan populér, sapertos Tujuan Tambang jeung Baskét Tambang sapanjang kalawan sababaraha kaulinan Palasik anu populer di kalangan pamaén kasino.

EasySwipe Integrasi Sampurna sareng Tohan Olahraga

Sanajan kitu, aya leuwih kaulinan datang ti ESA Gaming, kaasup groundbreaking judul nabrak-gaya, kayaning Rokét Racer hiji anu masih lumangsung tapi diperkirakeun pencét rak iGaming pas. ESA Gaming bangga dina nyayogikeun kaulinan ultra-ringan anu nawiskeun pagelaran sareng sesi anu gancang.

Pamaén bisa gesek asup jeung kaluar sarta boga pangalaman tohan olahraga maranéhanana uninterrupted, nu mangrupakeun jalan gede nyieun eusi iGaming nu complements fokus inti na aya, nu tetep judi olahraga. Portopolio EasySwipe komitmen pikeun ningkatkeun kapasitas cross-selling sareng mastikeun yén ieu henteu ngakibatkeun kanibalisasi bagean, fokus penting dina usaha pangwangunan.

ESA Gaming satuluyna fokus kana nganteurkeun pangalaman pangalusna anu provably adil jeung ngagumbirakeun massa iGaming sarta tohan olahraga. Pausahaan ieu ngembangna salajengna saluareun Italia tapi strengthening foothold na di pasar penting. ESA kaulinan manajer ngembangkeun bisnis Maria Luisa Malfasi ngabagéakeun kasempetan sareng nyarios:

Ieu mangrupikeun waktos anu saé pikeun ningali tawaran EasySwipe kami langsung di pasar Italia, konsép anu kami yakin yén pamaén lokal bakal resep pisan.

manajer ngembangkeun bisnis ESA kaulinan Maria Luisa Malfasi

Gawé bareng sareng Sisal mangrupikeun léngkah anu saé pikeun perusahaan di pasar, saur Malfasi. Anjeunna muji panawaran Sisal anu tos aya, kalebet produk anu luhur. Ti ayeuna, pamaén Sisal ogé nyandak kauntungan tina produk unggulan sareng berharga ESA Gaming. Awal bulan ieu, EasySwipe ESA Gaming sareng BetShop di Yunani.

#ESA #Gaming #Ngaluncurkeun #EasySwipe #sareng #Sisal #Italia

David Punter Konami Bakal Ngawasan Wilayah sareng Jasa Asia

Siaran pers resmi ku raksasa kaulinan Konami ngumumkeun yén David Punter, manajer penjualan, pamasaran sareng operasi jasa pikeun wilayah ANZ sareng APAC, ogé bakal nanggung jawab kana daérah sareng jasa Asia. Pausahaan nyatakeun kayakinan yén pangalaman penting Punter sareng pangaweruh industri anu ageung bakal ngabantosan kabutuhan daérah anu aya dina manajemenna.

Prestasi Konami Dipuji ku Punter

Hiji panumpang gaduh kirang langkung dua puluh taun pangalaman industri anu relevan, ngajantenkeun anjeunna cocog pikeun peranna anu dilegakeun. Anjeunna parantos sareng Konami langkung ti opat taun, ngamimitian salaku manajer penjualan nasional pikeun wilayah Australia sareng Selandia Baru. Numutkeun kana siaran pers perusahaan, Punter ngahontal hasil anu luar biasa, nunjukkeun kasuksésan anu konsisten sareng nyetir kamekaran di pasar anu anjeunna urus. Steve Sutherland, perwira eksekutif divisi kaulinan sareng sistem global Konami sareng diréktur pangurus di Konami Australia, nyatakeun kayakinan yén tugas anu dilegakeun Punter bakal ningkatkeun kapuasan pelanggan sareng ngadorong penjualan produk di daérah anu ditugaskeun ka anjeunna.

Kalayan kapamimpinan David ngalegaan ka Asia sareng gairah pikeun pangiriman pasar anu épéktip, peranna anu dilegakeun bakal nyababkeun moméntum langkung jauh di ANZ sareng APAC.

Steve Sutherland, menata diréktur di Konami Australia

Sutherland ogé sks pangalaman manajemén éksténsif Punter urang sakuliah pausahaan ngarah dina industri kaulinan. Anjeunna nambahan yén drive manajer wilayah Asia anyar pikeun kapuasan pelanggan, penjualan sareng pamasaran, ngajantenkeun anjeunna pilihan anu sampurna pikeun promosi.

Anjeunna Gawé pikeun Pamimpin Industri Aristokrat sareng Kaulinan Ilmiah

Posisi anyar henteu kedah janten tangtangan pikeun Samaun sapertos Punter. Saatos lulus ti Universitas Newcastle di 1999 sareng gelar Sarjana dina Perdagangan sareng Pemasaran, anjeunna ngadamel terobosan utama dina panyadia solusi kaulinan Aristocrat Technologies. Anjeunna nyéépkeun 13 taun sareng pamekar kaulinan, dimimitian salaku manajer pamasaran régional pikeun propinsi Australia New South Wales.

Motivasi sareng dedikasi Punter gancang ngadorong anjeunna ngalangkungan jajaran, sareng salami 13 taun, anjeunna naék janten manajer umum di daérah Asia Pasifik. Mingpin tim langkung ti 25 urang, anjeunna ngarahkeun penjualan, panalungtikan, kauangan, pamasaran sareng operasi, ngembangkeun sareng ngalaksanakeun produk sareng strategi khusus daérah. Punter engké ngalih ka Scientific Games, nami anu kasohor dina industri kaulinan. Anjeunna damel tilu taun di bagian penjualan produk sareng panyadia jasa Lotre sateuacan ngalih ka Konami di 2018.

Punter lebet dina waktos penting

Rombakan tim kapamimpinan pikeun daérah Asia tiasa nunjukkeun parobahan dina Konami atanapi parobahan dina prioritas. Pasar judi di wewengkon ayeuna di flux, jeung turunna terus di Makau ngabalukarkeun loba suppliers kasino pindah ka Filipina sarta Singapura dina pilarian kasempetan hadé.

promotion Punter urang bisa geus hasil tina kahayang Konami pikeun capitalize dina kateupastian global ulang munculna di pasar judi ku nempatkeun hiji profésional ngalaman jawab hiji wewengkon konci. Karir manajer anyar Asia anu luar biasa sareng daptar prestasi anu ageung janten pilihan anu saé pikeun nyandak tanggung jawab tambahan.

#David #Punter #Konami #Bakal #Ngawasan #Wilayah #sareng #Jasa #Asia

Yggdrasil Ngaluncurkeun Eusi Sacara Global sareng GGPoker

GGPoker janten serius sareng operasi iGaming na sareng kamar poker panggedéna di dunya ayeuna nambihan kontén seger ti Yggdrasil, panyadia produk sareng solusi kasino online. partnership nu kiwari nyertakeun domain global GGPoker sarta bakal ningali kaulinan Yggdrasil diulas dina sakabéh jurisdictions katutupan ku lisénsi wajib.

Judul Yggdrasil parantos diluncurkeun sareng GGPoker

Pausahaan geus negotiating pikeun peluncuran rupa-rupa kaulinan Yggdrasil, kaasup Game Akad Nikah mékanika, nu diperkirakeun mangrupa drive minat tawaran iGaming bespoke GGPoker urang. Ieu mangrupa tuluyan tina platform usaha pikeun terus dilegakeun portopolio miboga judul kasino online, nu ayeuna bakal nampa hiji dorongan signifikan ti suppliers anyar. Commenting on kasempetan ieu, Yggdrasil CCO Andrew Pegler ceuk:

Kami bungah pikeun ngaluncurkeun kaulinan kami sareng GGPoker, khususna dina séri turnamén WSOP Online 2022, acara anu ningali paningkatan lalu lintas kana situs éta. GGPoker terus dilegakeun bagean kasino online tur urang ngarepkeun janten bagian penting tina tumuwuhna éta.

Yggdrasil CCO Andrew Pegler

GGPoker geus pencét pikeun mastikeun yén kaulinan anyar anjog dina waktu keur Dunya Series of Poker Online 2022 runtuyan turnamén, nu diperkirakeun ningali lalulintas masif bade ramatloka, nu berpotensi bisa narjamahkeun kana aktivitas gede dina casinos online. Yggdrasil ogé pedah tina partnership ieu salaku parusahaan bakal tiasa rarata jalan ku basa customer anyar jeung nambahkeun kana kasempetan tumuwuhna.

Yggdrasil ogé sumebar TEKEN solusi, parabot Dursasana canggih dirancang pikeun ngaronjatkeun Dursasana jeung pamaén anyar jeung aya na audiences. Integrasi sareng GGPoker parantos kajantenan, sareng duanana perusahaan senang sareng hasil ahir sareng ngarepkeun pikeun nguatkeun hasil na.

GGPoker Bingah sareng Game ku Yggdrasil

sirah PR GGPoker Paul Burke ceuk Yggdrasil “fits tagihanana”, sarta yén usaha gabungan dua pausahaan bakal ngahasilkeun hasil nu dipikahoyong. Kaulinan anu langkung pikaresepeun sareng pikaresepeun ti Yggdrasil bakal ditambah kana portopolio GGPoker, saur Burke dina waktosna. Yggdrasil parantos ngaluncurkeun senar kaulinan slot anu unggul dina sasih bulan, kalebet RagingPop, Pets Prized, Monsters vs Gigablox, sareng seueur deui.

#Yggdrasil #Ngaluncurkeun #Eusi #Sacara #Global #sareng #GGPoker

Pixiu Gaming Sareng Dan Marino Team Up, Slot Anyar Datang ka Pasar di 2023

Pixiu Gaming, pamekar Keno ngarah di Amérika Kalér, ngumumkeun yén éta parantos nandatanganan kerjasama sareng Dan Marino, gelandang NFL pensiunan. Pausahaan bakal ngagunakeun merek Marino dina runtuyan kaulinan slot immersive.

Slot bakal debut di 2023

The partnership antara Pixiu na Marino ieu brokered ku Creation iGaming. Kaulinan slot anu unik bakal didamel ku Pixiu sareng per detilna, aranjeunna bakal lebet ka pasar anu diatur di Kanada sareng AS dina kuartal kadua 2023.

Marino, anu mangrupa legenda olahraga pensiunan, nyepeng leuwih ti 40 rékaman lolos sarta catetan hiji-musim. Sababaraha diantarana kalebet paling seueur yard, kalolobaan pass touchdown, sareng seueur deui pagawean.

Anjeunna commented on ngembangkeun nyebutkeun anjeunna pisan impressed kalawan kumawula Pixiu sarta fokus kana nilai inti. Salaku tambahan, anjeunna nyatakeun yén anjeunna gumbira ningali dampak positip anu bakal aya dina partnership.

Nurutkeun kana wincik perjangjian, teu ngan Pixiu bakal nyieun hiji unik slot , tapi elemen tanggung jawab sosial ogé bakal kaasup.

Pausahaan bakal nyumbang 5% tina kauntungan na pikeun ngarojong Marino Foundation, nu empowers individu kalawan tantangan developmental kayaning autisme. Sumbangan bakal ngabantosan jalma-jalma ieu nyiptakeun sareng ngawangun karirna.

Tony Plaskow, pangadeg Pixiu, ogé ngabagi sababaraha pikiran. Anjeunna nyatakeun yén deal éta ageung, khususna pikeun anjeunna, sabab anjeunna mangrupikeun kipas NFL anu ageung. Anjeunna nambahan yén Pixiu sareng Marino didédikasikeun pikeun ngabantosan “barudak anu kurang mampu sareng ditantang” sareng ngabantosan aranjeunna ngadamel bédana.

Dina nutup, Plaskow nyarios yén Pixiu bangga tiasa damel sareng propinsi Kanada pikeun kapentingan komunitas masing-masing.

Penciptaan Initiating sareng Mediating Partnership Antara Marino sareng Pixiu

The partnership antara Marino na Pixiu ieu diprakarsai ku Creation iGaming. Pausahaan ogé tindakan minangka perantara dina prosés negotiating rinci.

Phil Canavan, diréktur jualan na commercials di Creation iGaming, nyatakeun yén éta téh langka pikeun mawa babarengan dua organisasi anu sarupa dina outline. Anjeunna nambahan yén perusahaan éta gumbira janten bagian tina usaha ieu sareng sadayana di Clarion bungah ningali naon anu bakal ditawarkeun kerjasama ieu di Amérika Kalér dina waktos anu bakal datang.

Creation iGaming boga leuwih 40 taun pangalaman gawé dina média olahraga sarta industri kaulinan sarta dedicated ka nyadiakeun klien kalawan solusi tungtung-to-tungtung. Pausahaan nyertakeun merek, desain kaulinan, strategi komérsial, sareng distribusi.

Hatur nuhun kana kanyataan yén Creation ngagaduhan pangalaman damel puluhan taun, anjeunna tiasa nyiptakeun umur panjang dina kaulinan. Éta nyababkeun nyiptakeun hubungan tingkat luhur sareng sapertos kitu, Creation mangrupikeun salah sahiji pamimpin industri anu tiasa ngaksés jaringan bakat kelas dunya dina séktor B2C sareng B2B.

#Pixiu #Gaming #Sareng #Dan #Marino #Team #Slot #Anyar #Datang #Pasar