Home » Posts tagged 'sanggeus'

Tag Archives: sanggeus

New Jersey No Panel roko ragrag sanggeus ditarikna rep kasino

Roko mangrupikeun masalah sareng topik anu panas pikeun pagawé kasino di Atlantik Kota pikeun langkung ti sataun. Pagawe ngalawan roko di lantai kasino geus Isro mogok di luar Hard Rock kasino sanggeus panel dijadwalkeun ngabahas hiji larangan roko diusulkeun salila konferensi kasino ieu dipareuman dina Kemis. Pagawe geuwat diréaksikeun kana ngembangkeun ngareureuwas ieu, arguing yén casinos éta ngan museurkeun kauntungan di expense kaséhatan pagawe ‘.

larangan roko tetep prioritas luhur pikeun loba pagawe kasino

Isu larangan roko teu hiji masalah anu bisa saukur dipaliré atawa dikaluarkeun tina jadwal, jeung pamadegan sabalikna roko di lantai kaulinan ayeuna ngalibetkeun Gubernur New Jersey. Phil Murphy sarta leuwih ti satengah tina lawmakers kaayaan. Tapi sanaos lonjakan dukungan, aya sakedik tindakan hukum anu saleresna. Duanana Déwan Perwakilan sareng Sénat parantos nunjuk sidang pikeun ningali kana dalil-dalil, sareng usaha pikeun ngabahas topik sareng jalma-jalma industri parantos buntu sakumaha anu ditingalikeun ku kamajuan panganyarna, Associated Pencét dilaporkeun.

Ieu Basisir Wétan kaulinan Kongrés bakal jadi tempat nu sae pikeun ngangkat masalah pagawe ‘sareng ngadangu input ti, kaasup ti industri nentang larangan roko alatan masalah yen recovery ékonomi bisa ngalambatkeun salaku hasilna.

Konférénsi ogé kudu ngawengku ahli sarta pamilon ti luar nagara, kaasup pagawe kasino ti Cina pennsylvania jeung Rhode Pulo. Ieu dua nagara bagian geus miboga kasuksésan tremendous dina meunang casinos na lawmakers deui aranjeunna dina larangan roko, sanajan dina sababaraha kasus, aya ogé geus oposisi kuat, kayaning kalawan Rhode Island casinos.

Tapi, Pennsylvania parantos janten tés lakmus anu saé pikeun ngabuktikeun éta feasibility ékonomi moal deterred ku larangan roko jero rohangan, hal New Jersey casinos pikir bakal kajadian. Ieu Asosiasi kasino New Jersey, hiji badan dagang, geus tegas ngalawan larangan roko nepi ka ayeuna. Éta kaharti yén jalma-jalma jengkel nalika Associated Press ngawawancara aranjeunna.

Anggota DPR bungah nulungan, tapi teu nulungan pisan

“Urang bakal leungit duit, jeung duit leuwih penting batan nyawa pagawe kasino,”Said salah sahiji dealers live Borgata. Media ngalaporkeun yén panel murag sanggeus Presiden Resorts kasino Mark Giannantoniowawakil industri judi di New Jersey, kaluar tina sawala, tapi teu ngajelaskeun naha.

Samentara éta, Gubernur Murphy masih ditangtukeun pikeun nandatanganan panerapan anu mantuan larangan roko on floors kaulinan. Nanging, ieu peryogi dukungan ti anggota parlemen anu henteu acan ngamimitian ngerjakeun undang-undang ieu. Sadaya ieu ngeureunkeun tujuan pamungkas nyaéta pikeun mastikeun

#Jersey #Panel #roko #ragrag #sanggeus #ditarikna #rep #kasino