Home » Posts tagged 'salaku'

Tag Archives: salaku

Geoff Hogg Lengkah Turun salaku Akting Kapala Eksekutif

Geoff Hogg geus mundur salaku akting lulugu eksekutif Star Hiburan Grup kakara tilu bulan sanggeus diangkat kana posisi éta. Anjeunna ngintunkeun pengunduran diri ngan sababaraha dinten saatos Independent New South Wales Komisi Kasino (NICC) ngaluarkeun bewara sabab-acara questioning eligibility of a judi jeung pausahaan hiburan boga lisénsi kaulinan alatan kagiatan teu bener di Brisbane jeung Basisir Emas. Dewan Star narima pengunduran diri na.

Posisi Hogg di The Star

Hogg mundur tina sagala posisi anu dicekel dina The Star. Anjeunna diangkat akting CEO on June 1, 2022. Saméméhna, anjeunna nyekel kalungguhan manajemén senior béda dina organisasi judi, jawab operasi na di. Star Emas Beach, Sydney Staranu Basisir emas Konvénsi & Center Pameranjeung Perbendaharaan Brisbane. Hogg ogé parantos janten direktur menata Queensland di The Star Entertainment Group langkung ti 10 taun. Anjeunna bakal cooperate jeung dewan pikeun mindahkeun tanggung jawab na sasuai.

Robbie Cooke Ditunjuk salaku CEO di The Star

Ben Heap, pupuhu The Star, bakal janten interim CEO dugi ka Robbie Cooke nyandak posisi engké taun ieu. The Star teu acan netepkeun tanggal mimiti pikeun Cooke, anu ayeuna janten direktur menata di Tiro pamayaran (ASX:TYR). Heap parantos nampik nampi imbuhan langkung seueur nalika janten CEO The Star.

janjian Cooke di parusahaan judi asalna sanggeus pengunduran diri massa manula sarta executives saméméhna taun. Matt Beckier mundur salaku perwira eksekutif. Urut perwira finansial lulugu Harry Theodore, lulugu perwira hukum jeung resiko Paula Martinlulugu kasino perwira NSW Greg Hawkinsjeung pupuhu John O’Neill ogé ninggalkeun jabatanna di perusahaan saatos sékrési laporan ku Adam Bell SC dina 13 Séptémber.

Dikaluarkeun Laporan on Star Kasalahan

Numutkeun laporan Bell urang, grup kasino ieu aub dina kagiatan laundering duit, kitu ogé gangguan asing, resapan kriminal, sarta panipuan badag skala. laporan Bell ogé nyatakeun yén grup kasino diwenangkeun penjahat, anu geus ngalarang tina judi di NSW jeung Queensland kasino pikeun 15 taun, maén dina harta Queensland na. The Star teu cocog pikeun nyekel lisénsi kaulinan, laporan Bell. NICC ngaluarkeun The Star hiji acara ngabalukarkeun bewara di respon kana naha anjeunna teu kudu leungit lisénsi atawa nyanghareupan denda nepi ka $ 100 jutaan.

Sanajan Hogg éta teu CEO grup judi dina waktu kasalahan digambarkeun dina laporan, ceuk para ahli anjeunna mungkin kudu mundur ti jabatanna di parusahaan pikeun némbongkeun otoritas pangaturan The Star serius ngeunaan reformasi.

#Geoff #Hogg #Lengkah #Turun #salaku #Akting #Kapala #Eksekutif

Mark McWhinnie Resmi Ditunjuk salaku CEO Anyar Crown Sydney

Crown Resorts, nu ieu nembe dibeuli ku Blackstone, geus ngumumkeun yén éta geus diangkat Mark McWhinnie salaku CEO anyar Crown Sydney. McWhinnie mawa leuwih 4 dekade pangalaman gawé di Australia, Asia jeung Pasifik jeung janjian na tunduk kana persetujuan pangaturan.

McWhinnie Gabung Crown Sydney Ti Sands Cina

Sateuacan diangkat janten CEO Crown Sydney, McWhinnie nyéépkeun langkung ti 13 taun dina posisi kapamimpinan senior di Sands China. Anjeunna tanggung jawab pikeun ngawas operasi 8 hotél. Kasuksésanna nampi anjeunna sertifikasi pérak LEED (prakték sustainable dina desain sareng konstruksi).

McWhinnie bakal ngagantikeun Simon McGrath, anu bakal ninggalkeun di ahir September. McGrath dipikanyaho pikeun overseeing bubuka munggaran Australia urang VIP-hijina kasino .

Ngabagikeun pikiranana ngeunaan janjian éta, McWhinnie muji Crown Sydney sareng Crown Resorts. Anjeunna nyatakeun yén Crown Sydney mangrupikeun “Resort terpadu kelas dunya.” Anjeunna nambahan yén Crown Resorts boga reputasi salaku pamimpin industri sarta anjeunna ngaharepkeun ngawangun on reputasi na maénkeun bagian na dina ngamajukeun jawab judi .

McWhinnie nganggap Sydney salaku “gerbang ka Australia” sareng éta naha Crown Sydney ngagaduhan peran anu ageung pikeun ngagantian dina sektor pariwisata sareng silaturahmi.

Ciarán Carruthers, CEO Crown Resorts, ogé ngagaduhan sababaraha kecap ngeunaan janjian McWhinnie. Anjeunna nyatakeun yén McWhinnie mangrupikeun eksekutif anu kasohor sacara global kalayan pangaweruh anu éksténsif dina silaturahmi sareng kaulinan. Anjeunna nambahan yén anjeunna delighted ngabagéakeun anjeunna on dewan jeung janjian nya éta hiji surat wasiat kana “kamampuhan Resort pikeun narik bakat kuat”.

Crown Sydney muka VIP na kasino Saatos Kéngingkeun Lisensi Saratna

Sanggeus sataun pinuh panalungtikan, Crown Sydney dibéré lisénsi kondisional deui dina Juni. Kasino dianggap teu pantes pikeun nyekel lisénsi sareng anu saratna bakal kadaluwarsa dina 31 Désémber 2023.

Saatos muka panto na, Crown Sydney dibuka VIP kasino na dina awal Agustus. Pamaén VIP tiasa milih antara Kamar Mahoni sareng Kamar Kristal. Tapi, Kamar Mahoni masih dina konstruksi sareng bakal dibuka dina Oktober.

Dua belas Salon Langit swasta ogé diulas di 28th jeung 29th tingkat. Nalika nyarios ka 9 News, McGrath nyatakeun yén lantai kaulinan VIP mangrupikeun hiji-hijina di Australia sareng sadaya tamu anu hoyong janten anggota klub kedah ngajalanan pamariksaan anu lengkep.

Salaku tambahan, unggal nganjang kedah janten anggota program Crown atanapi “anggota tamu,” sakumaha anu ditunjuk ku McGrath. Salaku catetan nutup, McGrath nyatet yén minat kaanggotaan geus ngaleuwihan ekspektasi bisnis.

#Mark #McWhinnie #Resmi #Ditunjuk #salaku #CEO #Anyar #Crown #Sydney

Jacqueline Grace mundur salaku GM Tropicana

Jacqueline Grace nembe mundur ti jabatanna salaku Wapres jeung umum manajer ti Tropicana kasino di Atlantik Kota. Hasilna, ayeuna euweuh casinos kota dijalankeun ku awewe atawa jalma warna.

Rahmat Ninggalkeun Posisina

Grace panungtungan opat Atlantik Kota kasino Ladies ninggalkeun pos nya. Anjeunna bakal ngajalajah kasempetan anu sanés sareng ayeuna janten lulugu eksekutif Beam Living, firma manajemén real estate-layanan pinuh dumasar di NY. Samentara éta, posisi na di Tropicana bakal diganti ku Joe Giunta.

Grace mangrupakeun urut téhnologi Wall Street sarta manajer diversity anu ngagabung industri judi. Anjeunna ayeuna gaduh langkung ti dua dekade pangalaman dina sektor sareng sateuacana janten asistén umum manajer tempat tapal kuda Baltimore Caesars. Salaku general manager of Horseshoe Baltimore, Grace mantuan kasino di dilegakeun tur forge partnerships jeung rupa selebritis. Anjeunna ogé maénkeun peran konci dina renovasi kamar makan The Marketplace sareng bubuka The Terrace, tempat hiburan luar Horseshoe.

Grace ngawangkong ngeunaan cuti nya, nyebutkeun yén manéhna pisan senang jeung pakasaban anyar nya. Cenah anjeunna bungah pikeun gabung sareng tim anu luar biasa anu bakal ngabantosan warga sareng komunitas lokal.

Giunta, anu bakal sukses Grace, boga taun pangalaman jeung parusahaan nyekel Tropicana urang Caesars Hiburan. Anjeunna geus dilayanan kalayan operator pikeun leuwih ti dua dekade sarta panganyarna dilayanan salaku VP operasi di Harrah urang kasino , estate Caesars sejen. Bari anjeunna bisa ngalaman, janjian na heralds tungtung diversity pa Atlantik Kota casinos.

Kasino AC henteu deui rupa-rupa sapertos anu biasa

Sababaraha taun ka pengker, casinos Atlantik Kota miboga kapamimpinan leuwih diversified. opat awéwé, kaasup Grace, nempatan posisi kapamimpinan tur ngajalankeun opat tina salapan casinos kota. Sajaba ti éta, dua awéwé ieu awéwé warna, nu salajengna diversifies pamaén kasino.

awéwé nu Jacqueline Grace salaku VP jeung umum manajer Tropicana, Melonie Adang salaku kapala Borgata, Karie Aula, salaku pupuhu Bally sarta Terry Glebocki, nu ngatur Samudra kasino Resort.

Tapi, jaman ieu ayeuna parantos réngsé. Kalayan cuti Grace, sadaya posisi kapamimpinan di salapan casinos kota ayeuna dijajah ku urang bodas. Adang balik ka Washington DC kasino anjeunna junun saméméh gabung Borgata. Hall, Samentara éta, diganti ku nu boga anyar Bally di 2020. Panungtungan, Glebocki, ditinggalkeun di ahir 2021, poé saméméh satengah tina kasino ieu dijual ka kulawarga Ilitch.

#Jacqueline #Grace #mundur #salaku #Tropicana

judi Kaleungitan Regulator Diperlukeun salaku Australia leungit $ 7,7 milyar dina poker mesin

Panalungtikan ngeunaan karugian mesin poker sakuliah Australia dilakukeun dina Monash Universitas geus diangkat masalah serius ngeunaan kontrol leuwih karugian disababkeun ku judi mesin di Australia jeung rupa-rupa ahli jeung aktivis raising sora maranéhna pikeun gugatan nasional judi regulator bahya.

Australia geus squandered AUD 11,4 Milyar on Pokies

Outlet média Australia The Age ngalaporkeun yén salila taun finansial 2021-2022 AUD 11,4 milyar ($ 7,7 milyar) ieu wagered on disebut pokies atawa mesin poker di Australia.

Angka ieu asalna tina panalungtikan anu dilakukeun ku Monash University judi sareng Unit Tekad Sosial anu ngan ukur nyertakeun mesin slot dina pub sareng klub sanés kasino. pangajaran nyertakeun sakabéh wewengkon iwal Australia Kulon nu teu diwenangkeun pikeun mibanda mesin slot dina pub jeung klub.

Monash University geus dumasar panalungtikan na on informasi ngeunaan kaunggulan tina mesin slot dina pub jeung klub pikeun taun finansial 2021-2022. Ulikan ogé ngagunakeun survey nu mantuan nangtukeun jumlah pamaén mesin poker di unggal propinsi Australia.

Karugian mesin poker pangluhurna aya di New South Wales

Analisis Monash nunjukkeun hasil anu dicampur di daérah Australia. Sanajan trend di sakabéh propinsi nyaéta wewengkon nu ngalaman leungitna pangluhurna per kapita.

Total karugian di Victoria ti pokies pikeun taun finansial 2021-2022 amounted ka AUD 2,2 milyar ($ 1,5 milyar), bari leungitna rata per pamuter mesin poker éta AUD 2822 ($ 1915). Upami karugian dibagi per penduduk Victoria, éta rata-rata AUD 437 ($297) per kapita. Numutkeun analisis, jumlah pangbadagna karugian per nyicingan éta di Benalla sarta sarua jeung AUD 1017 ($690), dituturkeun ku Central Goldfields shire pa AUD 839 ($570).

New South Wales teh propinsi ngarah dina watesan karugian rata per pamuter mesin poker nu jumlahna AUD 4525 ($ 3070).

Ahli nelepon pikeun Nasional judi Regulator leungitna

Sanajan biaya raging krisis hirup, mesin poker jadi beuki populér. Urang Australia ngagunakeun éta salaku reliever setrés atanapi ningali éta kamungkinan pikeun kéngingkeun artos pikeun ngabantosan aranjeunna mayar nyéwa atanapi biaya anu sanés.

Dina waktu nu sarua panalungtikan ngeunaan kekerasan domestik nunjukeun yen 25% asalna tina judi karugian jeung sababaraha di antarana langsung numbu ka mesin slot dina pubs jeung klub.

Nelepon pikeun regulator bahaya judi nasional dimimitian dina Januari jeung Konseling Financial Australia sarta Pencegahan Bunuh diri Australia panyorot yén fragmented kaayaan sarta féderal watchdogs sakuliah Australia nyadiakeun pendekatan fragmented, nu ukur cripples panyalindungan pamaén.

lulugu ngajengkeun Alliance pikeun judi Reformasi Tim Costello ogé ngadesek régulator nasional nu bisa alamat konsékuansi tina judi dina watesan finansial, masalah sosial jeung kaséhatan.

#judi #Kaleungitan #Regulator #Diperlukeun #salaku #Australia #leungit #milyar #dina #poker #mesin

Relax Gaming nambihan Elysium Studios salaku Rakan Distribusi

Sumber Gambar: Elysium Studios

Kaulinan kasual geus dimekarkeun daptar mitra anu ngadistribusikaeun kaulinan kalayan Elysium Studios. Pausahaan ayeuna ngagabung sareng sistem distribusi sareng program Relax Gaming anu mantep sareng terhormat. Elysium ogé bakal nyumbangkeun ku leveraging dedicated server game jauh nu bakal ngidinan sagala kaulinan disebarkeun ngaliwatan Relax Games pikeun ngapdet gancang tur ngajalankeun sakumaha dimaksudkeun.

Tenang Kaulinan Ngamankeun Mitra Studio Mantuan Sejen

Elysium Studios gaduh portopolio kaulinan anu pikaresepeun anu dibawa ka jaringan Relax operator sareng merek, kalebet Wizardz World, Spirit Hunters, Supa Crew, Fox Tale, Battle of Myths, sareng judul anu bakal datang sapertos Sword King sareng Clash of Heroes. Tenang CEO kaulinan Simon Hamon ngabagéakeun tambahan anyar ieu sareng nyarios:

Elysium mangrupikeun studio anu saé kalayan portopolio judul anu pikaresepeun dina sabukna.

Tenang CEO kaulinan Simon Hamon

Eksekutif gumbira kalayan portopolio Elysium anu mapan pikeun kaulinan anu ngarah di industri sareng nangtukeun. Manéhna nyebutkeun studio geus ngembangkeun hiji proposisi unik nu engages pamaén sarta ngajadikeun aranjeunna ngarasa bagian tina aksi. Kulawarga Powered By Relax pasti nguntungkeun tina nambihan Elysium kana ékosistem, saur Hammon.

Warta ieu disambut kalayan nada anu sami ku CEO Elysium Sergio Jacob yén partnership kalawan Relax mangrupa kasempetan hebat sejen pikeun parusahaan neruskeun dilegakeun jangkauan sarta ngaronjatkeun kasadaran produk na kalawan basa pamuter anyar. “Kami bungah babagi kaulinan incredibly seru urang jeung industri jeung terus nyorong wates inovasi,”Sa Jacob.

Elysium Yakin dina Masa Depan Kualitas Kaulinan

Anjeunna nambahan yén anjeunna reueus kana kerja keras sadayana tim di Elysium pikeun ngajantenkeun kerjasama ieu kanyataan. Jacob ogé kasampak dina naon ngajadikeun studio suksés di sektor iGaming.

Anjeunna boga pamadegan yén jumlah Kaluaran geus euweuh hiji masalah, sabab pamaén jeung pausahaan néangan judul nu bisa unggul tur kalibet pamaén pikeun taun datang. Kualitas parantos janten konci. Relax Gaming terus ngalegaan kulawarga mitra distribusi kontén sabab parantos nambihan sababaraha perusahaan dina sababaraha minggu sareng sasih.

#Relax #Gaming #nambihan #Elysium #Studios #salaku #Rakan #Distribusi

Mohegan Diakuan ku Forbes salaku Best Connecticut Company

Mohegan geus dipikawanoh dina daptar “pausahaan pangalusna dina kaayaan” tina 2022 ku Forbes. Sababaraha aspék penting dipertimbangkeun nalika évaluasi dilaksanakeun. Forbes daptar pausahaan pangalusna ngumumkeun dina 24 Agustus.

Survey Ngawengku Sampel 70.000 Urang Amerika

Survei nampilkeun conto 70,000 urang Amerika anu damel pikeun perusahaan anu padamelan 500+ jalma. Sawatara aspék anu diperhatikeun nalika évaluasi dilaksanakeun diantarana rékoméndasi pagawé langsung jeung teu langsung.

Aranjeunna dipenta pikeun meunteun perusahaan industri anu sanés sareng meunteun sabaraha kamungkinan aranjeunna nyarankeun perusahaan ka babaturan sareng kulawarga.

Ray Pineault, Présidén jeung CEO Mohegan, nyatakeun yén Mohegan bangga nampi akreditasi sapertos di Connecticut, kaayaan dimana kasino di nembe dibuka mesin Aristocrat. Anjeunna nambahan yén budaya kerja di perusahaan nyiptakeun lingkungan anu kuat sareng séhat pikeun anggota tim sareng generasi anu bakal datang.

Pineault némpél kana falsafah “Spirit of Aquai” Mohegan nalika anjeunna nyatakeun yén éta mangrupikeun filsafat kuno anu parantos ditanam dina sadaya tingkatan dina Mohegan. Hal ieu ngamungkinkeun karyawan nyieun atmosfir welcoming sahingga, ensures “a silaturahmi hébat sarta pangalaman tamu.”

Daptar Forbes boga tujuan pikeun nangkep cara pausahaan béda anu katarima sakuliah nagara. Daptar pangusaha anu pangsaéna di nagara éta ngagaduhan 1,382 pangusaha, 246 diantarana rengking di sababaraha nagara bagian. Pausahaan anu paling luhur nyaéta Departemen Luar Negeri AS sabab rengking pangsaéna di 31 nagara bagian. Target sareng Home Depot ngiringan di tukangeun Departemen Luar Negeri AS nalika aranjeunna ngadamel daptar di 29 nagara bagian.

Panghasilan Mohegan Naek Masif dina Q3

Dina awal Agustus, Mohegan ngarilis laporan fiskal Q3 na. Panghasilan pikeun tilu bulan réngsé 30 Juni totalna $417.1 juta, paningkatan 27.1% YoY. Panghasilan pikeun période anu sami dina 2021 nyaéta $ 328.2 juta.

Salaku tambahan, pendapatan perusahaan tina operasi ningkat 40,7%, ngahontal $ 90,1 juta. Dina hiji pernyataan, Pineault nyatakeun yén kasuksésan perusahaan mangrupikeun cerminan strategi diversifikasi na.

Salian ti pendapatan kaulinan, Mohegan ningali kanaékan pendapatan dina sababaraha séktor séjén. Panghasilan pangan sareng inuman ningkat 71% YoY dugi ka $ 35.6 juta. Panghasilan operasi hotél éta $ 30,3 juta, anu naékna 36% YoY.

Pamustunganana, panghasilan Resort tina ritel, hiburan sarta leuwih ngaronjat nepi $ 57,2 jutaan. EBITDA anu disaluyukeun ngahontal $120 juta, pangluhurna dina sajarah perusahaan. CFO Mohegan, Carol Anderson, nyatakeun yén margin EBITDA anu disaluyukeun turun kusabab “ngawanohkeun deui sababaraha fasilitas non-kaulinan margin handap” upami dibandingkeun sareng 2021.

#Mohegan #Diakuan #Forbes #salaku #Connecticut #Company

Mantan Sekretaris Dalam Negeri Ryan Zinke Diungkabkeun salaku Tukang Bohong ku Laporan Inspektur Jenderal AS

Inspektur Jenderal Departemen Dalam Negeri parantos ngungkabkeun urut Sekretaris Nagara AS ti administrasi Donald Trump Ryan Zinke ngabohong ka penyidik ​​féderal sareng ngahaja nyasabkeun aranjeunna ngeunaan kumaha anjeunna sareng jabatanna ngahalangan dua suku India pikeun muka kasino di Connecticut.

Urut Sekretaris Interior jeung Montana Congressional Calon Unmasked

The Associated Press ngalaporkeun yén inspektur jenderal Mark Greenblatt parantos ngungkabkeun dina laporan yén urut sekretaris interior administrasi Trump, Ryan Zinke, anu ayeuna ngajalankeun pikeun korsi kongres di Montana, ngahaja nipu penyidik ​​​​féderal kana pagunemanna sareng pelobi, anggota DPRD. , jeung nu lianna nyekel posisi kantor publik ngeunaan proposal ti Mashantucket Pequot na Mohegan suku pikeun muka kasino di Wetan Windsor, Connecticut.

penyidik ​​féderal kapanggih yén duanana Zinke sarta témbal Hommel, anu ngajabat salaku kapala staf nalika kaputusan kasino tribal dijieun, ngahaja misrepresented kaayaan sabudeureun kaputusan maranéhanana. Laporan Greenblatt sacara eksplisit nyatakeun: “Hasilna, urang nyimpulkeun yén Sekretaris Zinke jeung (Hommel) teu minuhan tugas maranéhanana kajujuran nalika questioned.

Numutkeun laporan Greenblatt, tawaran ti dua suku éta pikeun kasino lokasina ngan 17 mil ti Springfield rencanana, Massachusetts kasino dikembangkeun ku MGM Resorts, nu dibuka deui dina 2018.

Zinke teu nanaon ngeunaan proposal tribal pikeun Connecticut, nu merlukeun persetujuan féderal. Anjeunna henteu nampik atanapi disatujuan, tapi ngan ukur dikirimkeun deui ka suku-suku.

Kurangna tindakan Zinke nyababkeun panalungtikan ti Departemen Dalam Negeri AS. Suku, bareng jeung nagara Connecticut, ogé nyandak tindakan légal ngalawan kaputusan Zinke urang alleging eta ieu dipangaruhan ku lobbying bener ti MGM Resorts diantara hal séjén tapi turun gugatan maranéhna engké nyebutkeun aranjeunna kedah difokuskeun kasino maranéhna aya.

Zinke Nyuhunkeun Laporan Pikeun Diungkabkeun Saatos Pilkada

Pengacara Ryan Zinke parantos ngritik laporan éta sareng Zinke nyalira naroskeun waktosna, nyebatna “ngaganggu sareng teu pantes”. Zinke malah naroskeun laporan éta dileupaskeun saatos pamilihan.

Greenblatt nampik pamundut ieu ti Zinke dina grounds yén éta moal saluyu jeung prosés dawam Departemen Interior jeung, sajaba, bisa ditempo salaku tujuan pulitik.

Dina respon kana laporan, pangacara Zinke urang nyatakeun yén klien na teu nyieun kaputusan lobbyist ngeunaan proposal kasino tribal di Connecticut. Ahli hukum nunjuk kaluar yén Zinke teu boga yurisdiksi leuwih masalah aplikasi tribal sabab lokasi kasino urang teu on lemahna tribal.

#Mantan #Sekretaris #Dalam #Negeri #Ryan #Zinke #Diungkabkeun #salaku #Tukang #Bohong #Laporan #Inspektur #Jenderal