Home » Posts tagged 'Sababaraha'

Tag Archives: Sababaraha

Pandémik Ngajarkeun AC Kasino Sababaraha Palajaran

Salila 25th Basisir Wétan kaulinan Kongréslumangsung 21 – 23 Séptémber2022 di Hard Rock Hotel & kasino – Atlantik KotaSeueur eksekutif ti perusahaan ageung dina séktor judi nyatakeun yén aranjeunna parantos diajar seueur pelajaran tina pandémik COVID-19.

Turunkeun Gaji Kasino sareng Panghasilan Kusabab COVID 19

Pandemik maksa kalolobaan casinos AS nutup sababaraha bulan, nyababkeun turunna panghasilan, gaji sareng panghasilan. Nanging, matikan paksa sareng pamulihan kalayan syarat kaséhatan sareng kasalametan anu ketat ieu ngajarkeun séktor judi pelajaran anu penting pisan, anu bakal diterapkeun bahkan saatos pandémik COVID-19.

Jim Allenpupuhu Hard Rock Internasionalcommented yén alatan situasi COVID-19, nu establishments judi junun miceun hal tina kasino, nu sémah maranéhanana nyandak for teu dibales, contona, buffets.

konferensi lumangsung dina Hard Rock Hotel & kasino di Atlantik Kota, nu masih nawarkeun buffets. Sanajan kitu, Allen nanya ka dirina lamun sémah bener diperlukeun Tambaksari a. Sababaraha casinos di Hard Rock Hotel & kasino boga Tambaksari a, bari batur henteu.

Tambaksari tetep Ditutup sanggeus kasino ulang lawang

David Cordisheksekutif sejen, anu mingpin Perusahaan Cordish, Nyebutkeun yén salila panutupanana tina casinos parusahaan di Pennsylvania, Florida sarta Maryland, Cordish Company boga kasempetan pikeun ngatur deui tur tighten bisnis. Saatos kasino dibuka sanggeus ditutup keur sababaraha bulan, parasmanan maranéhanana tetep katutup. Aranjeunna ngaronjatkeun ukuran kaséhatan sarta kaamanan di casinos, kayaning ngawanohkeun halangan antara posisi pamaén ‘dina méja kaulinan, sarta hand sanitizer, antara séjén. Cordish ditambahkeun yén ukuran ieu dibayar deui generously nalika kasino dibuka. Bisnis kaulinan boomed sanggeus jalma bosen ditutup deui kana casinos.

Eric Hausler, lulugu perwira eksekutif of Greenwood Racing, ngomong yén Parx kasino di Pennsylvania kungsi réstoran, nu dibuka poean pikeun dahar beurang saméméh pandém, tapi pernah ngumpulkeun waragad signifikan. Nalika kasino dibuka deui saatos ditutup kusabab COVID-19, réstoran tetep ditutup sareng teu aya anu naroskeun.

Jeff Gural, boga dua casinos racetrack di upstate New York, dibagikeun pangalaman sarupa dina konferensi. Cenah maranéhna boga tempat sandwich Subway, nu ieu engké robah jadi tempat pizza, tapi teu di antarana digawé. Gural nambihan yén anjeunna diajar tina pandémik yén teu aya gunana ngaluarkeun artos seueur dina papan reklame, iklan siaran sareng hadiah mobil, sabab henteu nyumponan harepan.

Kurangna PRT

The housekeeping poéan kamar hotél kasino mangrupa masalah sejen pandemi geus dijieun. Dina Juni, union kasino utama Filed keluhan saméméh Nagara New Jersey alleging opat casinos gagal pikeun ngabersihan kamar hotél tamu dina dasar poean sakumaha diperlukeun ku hukum. Perwakilan ti industri silaturahmi ngoméntaran yén kurangna pagawé rumah tangga anu cekap sareng panolakan tamu pikeun ngijinkeun staf beberesih di kamar salami tetep nyababkeun kagagalan nyumponan standar housekeeping sapopoé di seueur resorts AS.

Kaayaan COVID-19 ogé nyababkeun gaji anu langkung alit. industri judi geus bajoang pikeun narik pagawe anyar jeung nahan nu geus aya. Dikabarkan, Hard Rock spent ampir $100 juta nawarkeun naek gaji ka 10.000 pagawe tanpa tip di AS. Éntitas sanésna ogé nawiskeun naékna, sapertos Foxwoods, anu naékkeun upah minimum per jam tina $ 10,50 ka $ 14,50.

Sanajan sagala reorganisasi sarta inovasi, casinos di Atlantik Kota teu balik ka tingkat bisnis maranéhanana saméméh pandémik COVID-19.

#Pandémik #Ngajarkeun #Kasino #Sababaraha #Palajaran

Sababaraha casinos Anyar diperkirakeun Moal lami deui di Mexico

Méksiko beuki ngadeukeutan ka parantosan hiji proyék kasino anyar sakumaha dituduhkeun ku loba situs ngembangkeun geus dijalankeun sarta ngalaporkeun ngeunaan proyék upcoming.

Sababaraha casinos diperkirakeun

Méksiko parantos ngalarang kasino di 2017 sareng nalika larangan éta dicabut dina taun di handap ieu, industri ieu ngudag kamekaran sareng kamekaran ngabeledug. Hukum anyar nilik yén jumlahna aya nepi ka 850 casinos diwenangkeun di nagara, 206 diantarana geus diwangun, sarta lamun tempo spasi slot béda, jumlah nu naek kalér 370. Éta daun leuwih 450 casinos diwangun.

Salah sahijina parantos réngsé sareng bakal dibuka énjing – 2 Séptémber 2022 – di La Chinasca, nyaéta Chinatown Mexicali. Kaca Facebook Chinesca kasino urang geus dipasang ngeunaan peluncuran intensif dina poé panganyarna jeung gambar panutup profil Facebook na daptar sababaraha bukaan pakasaban – ti posisi administrasi, ngaliwatan host / hostess na dealers, mun operator CCTV jeung karyawan kaamanan.

Ngan sabudeureun parobahan hukum, ngangkat larangan kasino, kaayaan Tamaulipas lega dilaporkeun nyangka tilu puluh casinos. Éta deui dina taun 2018 sareng diperkirakeun tilu puluh casinos anu beroperasi dina wates nagara parantos kaganggu ku pandémik global, ngeureunkeun kalolobaan proyék sareng lokét anu mangaruhan anu parantos réngsé. Tina tilu puluh casinos éta, sabelas beroperasi dinten ayeuna, sareng sahenteuna dua deui diperkirakeun dina ahir taun, sareng sababaraha laporan lokal nunjukkeun yén ogé tiasa optimis.

Anu penting nyaéta lisénsina parantos dikaluarkeun sareng sadayana anu tinggaleun nyaéta pikeun proyék réngsé sareng mimitian nyumbang kana industri pariwisata sareng judi lokal, ngabantosan ékonomi pulih.

Industri judi Méksiko ngembang dina biaya

Industri sakabéhna geus boomed di Mexico, kalawan sektor judi remen nyieun headline ngeunaan partnerships anyar, usaha thriving, jeung atmosfir umum a pabaliwer aktivitas. Sadaya ieu nunjukkeun pamulihan, sareng aranjeunna henteu ngan ukur ngamimitian prosés. Deui dina 2021, urang ningali Betsson sareng Big Bola Casinos gawé bareng pikeun ngaluncurkeun Betsson Mexico dina April taun éta. Ieu dituturkeun dina Juni taun anu sarua ku peluncuran bet365 di Mexico ogé, sanggeus gawé bareng jeung konglomerat TV lokal Azteca. Dina awal Juli taun ieu, urang ogé ningali merek RushBet RSI diluncurkeun dina gawé bareng Grupo Multimedios Mexico.

Ieu sanés daptar lengkep, tapi éta tetep aman pikeun nyatakeun yén industri parantos ngangkat kagancangan sareng gampang ngagem gelas ros-warna sareng nganggap yén sadayana kopacetik, tapi teu aya anu sampurna. Kalawan casinos thriving kalawan aktivitas sarta industri recovering dina Pace ngaronjatna, tekanan dina sistem kaayaan ogé greatly ngaronjat, muka panto pikeun masalah poténsial, korupsi jeung ngajauhan aturan, sarta beuki.

Ieu trend pisan nyata jeung well-documented, teu ngan di dunya judi tapi di industri séjén ogé. Éta tempat pangaturan, ukuran pancegahan sareng instrumen hukum, tapi naon anu anjeun laksanakeun nalika badan pangaturan sorangan janten bagian tina masalah? Méksiko urang regulator kaulinan dilaporkeun dina April berpotensi numbu ka blackmailing operator kasino, dimana carita obscured ku kapentingan conflicting. Sanajan kitu, duit geus robah leungeun. Éta ogé sanés téma énggal di Mexico, sapertos anu anjeun bayangkeun. Big Bola nyaéta ngaran imah kawentar, kalawan sababaraha casinos dioperasikeun ku pausahaan. Anjeunna parantos lami disangka kagiatan ilegal sareng rekening bankna (dina waktos éta) diblokir salamina dina Méi taun ieu.

#Sababaraha #casinos #Anyar #diperkirakeun #Moal #lami #deui #Mexico