Home » Posts tagged 'ReTender'

Tag Archives: ReTender

Wynn Makau ngirimkeun Lisensi Re-Tender Tawaran

Wynn Makau, panangan Cina Wynn Resorts, ngumumkeun yén éta geus dilarapkeun pikeun konsési kaulinan anyar. Hal ieu ngajadikeun pausahaan kahiji tina genep concessionaires pikeun mastikeun gabung dina lomba konsési.

Wynn Makau ngirimkeun tawaran konsési

Wynn Makau tendered pikeun konsési 10 taun anyar dina ngaran Wynn Resorts (Makau). Ieu dicatet yén Wynn Resorts (Makau), nu mangrupakeun cabangna pinuh milik Wynn, Filed aplikasi na 13. September. Upami perusahaan disatujuan pikeun konsési, éta bakal diidinan ngoperasikeun kaulinan kasino di daérah administrasi khusus pikeun sapuluh taun ka hareup. Tanggal mimiti konsési énggal nyaéta 1 Januari taun payun.

Hasilna, Wynn janten wadah konsési munggaran di Makau pikeun mastikeun tawaran a. Tawaran pikeun konsési énggal énjing ditutup, nyésakeun perusahaan sakedik waktos pikeun ngalebetkeun aplikasina. Sanajan sakabeh genep concessionaires ceuk maranéhna bakal ilubiung dina ulang tender, taya lima pausahaan séjén dikonfirmasi tawaran maranéhanana.

Sababaraha dinten kapengker, Wilfred WongPrésidén Las Vegas Sands leungeun baju cina, Pasir Cina, ceuk pausahaan kudu ngiluan kompetisi. Nanging, dina waktos pengumumanna, perusahaan éta henteu acan siap sareng tawaran na. Sanajan kitu, Wong jangji Sands Cina bakal tiasa ngalebetkeun lamaran na saméméh deadline.

judi Makau teu pulih

Pamaréntah Makau ngabéréskeun aturan konsési énggal dina Juni, saatos ngalegaan kontrak konsési anu parantos aya sababaraha bulan. Wewengkon administratif khusus negeskeun yén éta bakal masihan konsési ka perusahaan anu sanggup ningkatkeun pariwisata sareng narik sémah asing. Perusahaan sapertos kitu bakal nampi potongan pajak salaku cara pikeun naekeun bisnisna.

Ngaronjatkeun pariwisata aya dina luhureun daptar prioritas Makau urang. Wewengkon administratif khusus dirusak ku wabah COVID-19 anyar sareng épék négatip tina kabijakan nol-COVID Cina. Hasilna, GGR Makau turun sareng industri berjuang pikeun adaptasi.

Wynn Makau, contona, kapaksa neangan $ 500 juta injeuman ti parusahaan induk na. Pausahaan bakal ngagunakeun duit pikeun nguatkeun bisnis sarta cageur tina karuksakan.

Di sisi anu terang, Makau nembe ngangkat larangan perjalanan internasionalna, anu ngamungkinkeun para sémah sakali deui nganjang ka daérah éta. Nanging, sémah tetep kedah patuh kana période karantina saminggu, naha éta spesialis Bernstein tetep skeptis ngeunaan pamulihan Makau.

#Wynn #Makau #ngirimkeun #Lisensi #ReTender #Tawaran