Home » Posts tagged 'Relief'

Tag Archives: Relief

hakim New Jersey ngalungkeun kaluar Atlantik Kota kasino Relief pajeg

29. Agustus diayakeun New Jersey Atlantik punjul Pangadilan Divisi Hukum yén relief pajeg di hormat pajeg sipat pikeun casinos Atlantik Kota éta ngalawan konstitusi kaayaan.

Atlantik Kota kasino meunang $ 55 Juta Relief Pajak Hatur nuhun PILOT amandemen

ProPublica ngalaporkeun yén hakim Michael Blee geus dua kali putus pajeg pikeun casinos Atlantik Kota, nu jumlahna jutaan dollar.

Numutkeun kaputusan Hakim Blee, amandemen ka statuta New Jersey, anu buru-buru disaluyuan ku Gubernur Phil Murphy di 2021, ngalanggar konstitusi New Jersey.

Hukum diwanohkeun ku Gubernur Murphy dijieun parobahan dina sistem pajeg PILOT. ti 2016 Atlantik Kota casinos diwajibkeun mayar perséntase total pendapatan maranéhanana ti aktivitas kaulinan ti taun finansial saméméhna, teu pajeg harta.

Nanging, dina taun 2021, nalika amandemen relief pajak disalurkeun, industri kaulinan humandeuar ngeunaan kasusah anu dialaman ku pandémik COVID-19. Éta cet gambar pisan pikasieuneun anu ngancam nutup opat tina salapan casinos nagara urang. Kalayan lulus tina amandemen hukum anyar, industri kasino tungtungna junun ngaluarkeun panghasilan tina kagiatan judi online tina itungan kontribusi PILOT.

Hasilna, pajeg harta taunan dibayar ku casinos Atlantik Kota diréduksi ku $ 55 juta nu hartina sakola Atlantik Kota jeung komunitas leungit jumlah ieu.

LSM Liberty and Prosperity 1776 Rages Perang dina Amandemen

Atlantik Kota casinos teu bisa meunang jauh kalayan potongan pajeg ditumpukeun ieu jadi gampang. LSM konservatif anu disebut Liberty and Prosperity 1776 ngajukeun gugatan ngalawan amandemen anu nyatakeun yén éta ngalawan konstitusi nagara, anu ngalarang ngenalkeun pajeg preferensial. Hakim ditugaskeun ku Blee tangtu nyieun kaputusan dina kahadean LSM ngabolaykeun putus pajeg.

Numutkeun putusan pangadilan, éta amandemen légal dijieun dina ni’mat casinos dina kaayaan teu “kanggo tujuan umum” salaku Gubernur Murphy nyatakeun atas nama industri kasino. Ku alatan éta, potongan pajeg diwanohkeun ngalanggar dokumén founding New Jersey urang, nu dinyatakeun nyaram perlakuan preferential lamun datang ka mayar pajeg.

Klaim industri kasino Atlantik Kota urang “gangguan” kumaha bae teu sigana cocog inohong hasil finansial taunan na. Dina 2021 panghasilan operasi kotor dipasang ku Atlantik Kota casinos jumlahna $ 767 jutaan. Hasil taun ieu henteu katingali langkung parah. panghasilan net keur kuartal kadua 2022, diturunkeun tina aktivitas judi, jumlahna $ 828,8 jutaan, ngaronjat 14,1% dina période sarua taun ka tukang. Hasil pikeun genep bulan mimiti 2022 sami sareng pendapatan bersih $ 1.5 milyar, anu nandaan paningkatan 19.9% ​​YoY.

#hakim #Jersey #ngalungkeun #kaluar #Atlantik #Kota #kasino #Relief #pajeg