Home » Posts tagged 'Rékam'

Tag Archives: Rékam

Delaware ngarecah Rékam Pendapatan iGaming pikeun Kadua Bulan sakaligus

Pikeun bulan kadua sakaligus, Delaware lotre, nu tanggung jawab sagala bentuk judi di Delaware, dilaporkeun yén sharing judi online dikumpulkeun di Delaware pencét catetan tinggi. Dina bulan Agustus, sharing iGaming terus tumuwuh dibandingkeun hasil Juli.

Operator Delaware Park tetep Pamimpin dina bulan Agustus teuing

Dina bulan Agustus, jumlah total nu dibawa iGaming éta $ 1,30 jutaan. Éta 37.2% langkung luhur tibatan panghasilan anu dilaporkeun dina Agustus 2021, anu jumlahna $ 945,512. Hasil Agustus ogé ngaleuwihan $ 1.25 juta dilaporkeun dina bulan Juli.

Agustus ngayakeun pikeun iGaming éta $ 36,8 jutaan, nu nandaan 69,6% kanaékan dibandingkeun bulan sarua taun ka tukang. Tapi, jumlah ieu 6,6% langkung handap tina $ 39,4 juta warga Delaware bet dina Juli 2022.

Kontribusi sharing modest sumping ti waragad, kaasup poker rake, nu sumping di pa $ 37.169, rada handap ti $ 43.944 diangkat dina bulan Juli. Méja kaulinan dipigawé hadé bulan ieu ti dina bulan Juli earning $221.330, nu 25% leuwih bulan-on-bulan.

Kaulinan lotre Online deui pamimpin jelas kalayan total pendapatan $ 1,0 jutaan. Éta ogé dijieun jumlah sarua panghasilan dina bulan Juli.

Dina watesan total Holdings bulanan, kaulinan lotre akun $ 21,8 jutaan, bari warga Delaware méakkeun $ 15,0 juta dina kaulinan méja.

Saperti dina bulan Juli, racino Delaware Park tetep pamimpin iGaming jelas. Total nyekel na pikeun Agustus éta $ 15,8 juta, bari earnings sabenerna na $ 558,272. Dibandingkeun sareng sasih saacanna, ieu nunjukkeun paningkatan sakedik sakitar 3%.

Di tempat kadua nyaéta Bally’s Dover sapertos dina bulan Juli. total ditahan Resort kasino éta $ 12,1 jutaan, bari revenues totaled $ 412,044. tempat katilu dicokot ku Harrington Raceway kalawan $ 98,9 juta cecekelan jeung $ 326,657 di sharing.

Olahraga tohan panghasilan kalawan 439,7% Taun-on-Taun kanaékan

Panghasilan tina tohan olahraga ngahontal pertumbuhan anu ekstrim unggal taun. Panghasilan pikeun Agustus nyaéta $ 354,444, anu pakait sareng paningkatan ageung 439,7% dibandingkeun période anu sami taun ka tukang nalika dilaporkeun pendapatan $ 65,678.

Sanajan kitu, sharing turun bulan-on-bulan ku 7.5% dibandingkeun jeung $383,249 dilaporkeun pikeun Juli.

Di sisi séjén, hasil tina cecekelan tohan olahraga sabalikna. Taun-on-taun aya turunna 40,8% dina total Holdings ti $ 4,9 juta dina bulan Agustus 2021, ka $ 2,9 juta di stake pikeun olahraga dina bulan Agustus 2022. Tapi, bulan-on-bulan aya 7,4% tumuwuh tina $ 2,7 juta dina bulan Juli. ka $2,9 juta dina bulan Agustus.

Delaware Park oge pamimpin di sharing olahraga tohan. Ieu diangkat $ 162,795 motong tina $ 1,4 juta cecekelan. Bally’s Dover ogé sumping di tempat kadua kalayan penghasilan $ 101,243 sareng jumlah cecekelan anu sami sareng $ 837,814. Sarupa jeung iGaming, Harrington Raceway di tempat katilu. earnings na amounted ka $ 54.472, bari bettors bet total $ 448.645.

#Delaware #ngarecah #Rékam #Pendapatan #iGaming #pikeun #Kadua #Bulan #sakaligus

Bloomberry Resorts Rékam Hasil Kuat Kuat 2, Satengah Kahiji 2022

Pangembang sareng operator Resort, Resort Bloomberryngarilis hasil finansial unaudited na pikeun genep bulan tilu bulan tamat dina 30 Juni 2022.

Bloomberry Resorts Ngarasakeun Satengah Mimiti Anu Kuat, Q2, 2022

Perusahaan ngalaporkeun satengah munggaran 2022 anu kuat kalayan pertumbuhan dua digit. Hasil ieu salajengna complemented ku pertumbuhan triple-angka dina sharing kaulinan kotor (GGR) pikeun kuartal kadua taun. Gemblengna, Bloomberry urang GGR gabungan pikeun satengah munggaran 2022 nyaéta PHP22.0 milyar ($396.5 juta), naék 76% dibandingkeun sareng PHP12.6 milyar ($227.1 juta) dilaporkeun pikeun période anu sami dina 2021.

Konsolidasi panghasilan net pikeun période ngahontal PHP17,2 milyar ($310 juta). Ieu nandaan 68% kanaékan sejen lamun dibandingkeun PHP10.3 milyar ($185.7 juta) dina panghasilan bersih konsolidasi dilaporkeun pikeun période sarua sataun saméméhna. Teu disangka, salila genep bulan mimiti taun ieu, EBITDA konsolidasi tumuwuh ku 174% jadi PHP6.7 milyar ($120,8 juta). Konsolidasi Bloomberry kauntungan bersih pikeun genep bulan mimiti taun ngahontal PHP2,5 milyar ($45,1 juta). Sabalikna, pikeun période anu sami taun ka tukang, perusahaan ngalaporkeun rugi bersih PHP1.9 milyar ($34.2 juta).

Kinerja kami dina kuartal kadua nunjukkeun pamulihan anu terus-terusan dina sadaya bagéan operasi kami di Filipina.

Enrique K. Razon Jr, CEO sarta lulugu pa Bloomberry Resorts

Pupuhu sareng CEO Bloomberry, Enrique K Razon Jr., outlined yén parusahaan geus katempo recovery kuat dina operasi na di Filipina. Anjeunna nambahan: “Paménta anu kuat ti pasar massal domestik nyaéta ngadorong earnings ngadeukeutan ka tingkat pra-pandémik sareng ngadorong kanaékan EBITDA sareng panghasilan bersih. Razon Jr. nunjukkeun yén Bloomberry ngarepkeun pamulihan langkung seueur upami henteuna larangan COVID anyar sareng ningkat perjalanan. Dina nutup, anjeunna ngungkabkeun yén operasi harta Solaire sareng nawiskeun jasa anu pangsaéna bakal janten fokus utama perusahaan.

Rincian salajengna anu disayogikeun ku Bloomberry ngagariskeun hasil kauangan pikeun kuartal kadua 2022. Pausahaan ngaku yén operasi Metro Manila pikeun kuartal kadua taun ieu “tetep di handap tingkat waspada panghandapna – Siaga Umum Karantina Umum (GCQ) Tingkat 1.”

Tanpa ragu, pangsaeutikna larangan anu aya hubunganana sareng COVID ngabantosan ningkatkeun operasi perusahaan sareng ngahasilkeun pendapatan total GGR PHP13,1 milyar ($236,1 juta) pikeun kuartal kadua. Upami dibandingkeun sareng Q2, 2021, nalika total GGR dihentikan dina PHP5.7 milyar ($102.8 juta), hasil ieu dicirikeun salaku 113% kanaékan kuat. Naon deui, Bloomberry nunjukkeun yén GGR pikeun Solaire ningkat 47% upami dibandingkeun kuartal kahiji taun ieu.

Dina Q2 taun ieu, panghasilan net konsolidasi ngahontal PHP10,0 milyar ($180,3 juta). Hasilna ieu nandaan deui pertumbuhan taun-taun anu kuat 112%. Nya kitu, EBITDA konsolidasi pikeun période ucul. Pikeun tilu bulan tungtung 30 Juni taun ieu, EBITDA konsolidasi ngahontal PHP3.9 milyar ($70,3 juta), naék 277% dibandingkeun sareng PHP1,0 milyar ($18 juta) dilaporkeun pikeun période anu sami taun ka tukang.

Kanaékan sanésna katingal dina panghasilan bersih gabungan pikeun operasi Bloomberry salami kuartal kadua. Numutkeun detil anu dikaluarkeun ku perusahaan, kauntungan bersih konsolidasi dina Q2 ngaronjat 164% kana PHP1.8 milyar ($32,5 juta) dibandingkeun taun ka tukang.

#Bloomberry #Resorts #Rékam #Hasil #Kuat #Kuat #Satengah #Kahiji