Home » Posts tagged 'Regulator'

Tag Archives: Regulator

PM Albania: Régulator Nasional Henteu Dibutuhkeun

Star Hiburan urang Kagagalan AML geus sparked panggero pikeun kreasi hiji régulator kasino nasional di Australia. Tapi, PM nagara nampik usulan ieu.

Star Hiburan dianggap teu cocog pikeun nyekel lisénsi NSW

Dina sababaraha bulan katukang, Star Entertainment Group parantos ditalungtik pikeun sagala rupa pelanggaran anti pencucian artos. Tétéla, kapamimpinan parusahaan ngahurungkeun panon buta kana panipuan anu lumangsung di lokasi Sydney.

Sajaba ti éta, parusahaan diwenangkeun Cina junket Suncity ngajalankeun hiji unlicensed judi den di lokasi Sydney Star sarta boga hubungan ka perwira kecerdasan asing bahaya. Hiji conto nyaéta Huang Xiangmo, anu nyimpen $ 1,3 milyar (USD) salami dalapan taun tanpa Star mariksa sumber panghasilanna. Analis yakin yén duit bisa geus dipaké dina suap.

Saatos panalungtikan, seueur eksekutif Star mundur tina jabatanana.

Numutkeun laporan lila-tunggu, papanggihan éta “shock jeung headwind” salaku Star henteu ngan ngalanggar aturan tapi ogé nyoba nyumputkeun kasalahan na afterward. Philip CrawfordKomisaris Présidén bebas kasino komisicatetan anu Star exudes kuat “kaadigungan institusional” na refuses demonstrate tingkat ditangtoskeun tina transparansi nepi ka poé ieu.

Pelanggaran Star Dibawa dina Banding ka Regulator Nasional

Hasilna, laporan Adam Bell SC urang kapanggih Star pantes nyekel hiji lisénsi kasino di New South Wales. Ieu hartosna perusahaan ayeuna gaduh dua minggu pikeun ngaréspon. Star meureun kudu mayar denda nepi ka $67 juta (dirobah jadi USD) komo bisa leungit lisénsi na.

Saatos kaputusan Bell, seueur aktivis anti judi nyebat panyelidikan nasional dina sektor judi sacara gembleng. Dumasarkeun kana Andrew Wilkie, hiji MP bebas, hasil laporan Bell urang teu héran. Anjeunna sareng seueur kampanye sanésna nyauran nyiptakeun régulator nasional anu bakal ngatur séktor éta.

Sanajan nelepon, Anthony Albania, PM Australia, nyarios yén régulator nasional henteu aya dina daptar prioritas pamaréntah. Nurutkeun manéhna, régulasi sanggeus régulasi teu bisa ditarima tur bisa leuwih ngarugikeun ti alus.

Bari Albanese satuju yén shortcomings Star urang teu dianggap enteng, ceuk ogé nunjuk kaluar yén otoritas NSW geus dipigawé pakasaban kapuji nyekel operator pikeun akun. Albanese nyatakeun yén anjeunna yakin régulator nagara ngalakukeun saé sareng régulator nasional henteu diperyogikeun dina waktos ayeuna. Albanese cenah yakin régulator ayeuna cukup kuat sabab ngabales langsung ka nagara masing-masing.

#Albania #Régulator #Nasional #Henteu #Dibutuhkeun

judi Kaleungitan Regulator Diperlukeun salaku Australia leungit $ 7,7 milyar dina poker mesin

Panalungtikan ngeunaan karugian mesin poker sakuliah Australia dilakukeun dina Monash Universitas geus diangkat masalah serius ngeunaan kontrol leuwih karugian disababkeun ku judi mesin di Australia jeung rupa-rupa ahli jeung aktivis raising sora maranéhna pikeun gugatan nasional judi regulator bahya.

Australia geus squandered AUD 11,4 Milyar on Pokies

Outlet média Australia The Age ngalaporkeun yén salila taun finansial 2021-2022 AUD 11,4 milyar ($ 7,7 milyar) ieu wagered on disebut pokies atawa mesin poker di Australia.

Angka ieu asalna tina panalungtikan anu dilakukeun ku Monash University judi sareng Unit Tekad Sosial anu ngan ukur nyertakeun mesin slot dina pub sareng klub sanés kasino. pangajaran nyertakeun sakabéh wewengkon iwal Australia Kulon nu teu diwenangkeun pikeun mibanda mesin slot dina pub jeung klub.

Monash University geus dumasar panalungtikan na on informasi ngeunaan kaunggulan tina mesin slot dina pub jeung klub pikeun taun finansial 2021-2022. Ulikan ogé ngagunakeun survey nu mantuan nangtukeun jumlah pamaén mesin poker di unggal propinsi Australia.

Karugian mesin poker pangluhurna aya di New South Wales

Analisis Monash nunjukkeun hasil anu dicampur di daérah Australia. Sanajan trend di sakabéh propinsi nyaéta wewengkon nu ngalaman leungitna pangluhurna per kapita.

Total karugian di Victoria ti pokies pikeun taun finansial 2021-2022 amounted ka AUD 2,2 milyar ($ 1,5 milyar), bari leungitna rata per pamuter mesin poker éta AUD 2822 ($ 1915). Upami karugian dibagi per penduduk Victoria, éta rata-rata AUD 437 ($297) per kapita. Numutkeun analisis, jumlah pangbadagna karugian per nyicingan éta di Benalla sarta sarua jeung AUD 1017 ($690), dituturkeun ku Central Goldfields shire pa AUD 839 ($570).

New South Wales teh propinsi ngarah dina watesan karugian rata per pamuter mesin poker nu jumlahna AUD 4525 ($ 3070).

Ahli nelepon pikeun Nasional judi Regulator leungitna

Sanajan biaya raging krisis hirup, mesin poker jadi beuki populér. Urang Australia ngagunakeun éta salaku reliever setrés atanapi ningali éta kamungkinan pikeun kéngingkeun artos pikeun ngabantosan aranjeunna mayar nyéwa atanapi biaya anu sanés.

Dina waktu nu sarua panalungtikan ngeunaan kekerasan domestik nunjukeun yen 25% asalna tina judi karugian jeung sababaraha di antarana langsung numbu ka mesin slot dina pubs jeung klub.

Nelepon pikeun regulator bahaya judi nasional dimimitian dina Januari jeung Konseling Financial Australia sarta Pencegahan Bunuh diri Australia panyorot yén fragmented kaayaan sarta féderal watchdogs sakuliah Australia nyadiakeun pendekatan fragmented, nu ukur cripples panyalindungan pamaén.

lulugu ngajengkeun Alliance pikeun judi Reformasi Tim Costello ogé ngadesek régulator nasional nu bisa alamat konsékuansi tina judi dina watesan finansial, masalah sosial jeung kaséhatan.

#judi #Kaleungitan #Regulator #Diperlukeun #salaku #Australia #leungit #milyar #dina #poker #mesin