Home » Posts tagged 'Punter'

Tag Archives: Punter

David Punter Konami Bakal Ngawasan Wilayah sareng Jasa Asia

Siaran pers resmi ku raksasa kaulinan Konami ngumumkeun yén David Punter, manajer penjualan, pamasaran sareng operasi jasa pikeun wilayah ANZ sareng APAC, ogé bakal nanggung jawab kana daérah sareng jasa Asia. Pausahaan nyatakeun kayakinan yén pangalaman penting Punter sareng pangaweruh industri anu ageung bakal ngabantosan kabutuhan daérah anu aya dina manajemenna.

Prestasi Konami Dipuji ku Punter

Hiji panumpang gaduh kirang langkung dua puluh taun pangalaman industri anu relevan, ngajantenkeun anjeunna cocog pikeun peranna anu dilegakeun. Anjeunna parantos sareng Konami langkung ti opat taun, ngamimitian salaku manajer penjualan nasional pikeun wilayah Australia sareng Selandia Baru. Numutkeun kana siaran pers perusahaan, Punter ngahontal hasil anu luar biasa, nunjukkeun kasuksésan anu konsisten sareng nyetir kamekaran di pasar anu anjeunna urus. Steve Sutherland, perwira eksekutif divisi kaulinan sareng sistem global Konami sareng diréktur pangurus di Konami Australia, nyatakeun kayakinan yén tugas anu dilegakeun Punter bakal ningkatkeun kapuasan pelanggan sareng ngadorong penjualan produk di daérah anu ditugaskeun ka anjeunna.

Kalayan kapamimpinan David ngalegaan ka Asia sareng gairah pikeun pangiriman pasar anu épéktip, peranna anu dilegakeun bakal nyababkeun moméntum langkung jauh di ANZ sareng APAC.

Steve Sutherland, menata diréktur di Konami Australia

Sutherland ogé sks pangalaman manajemén éksténsif Punter urang sakuliah pausahaan ngarah dina industri kaulinan. Anjeunna nambahan yén drive manajer wilayah Asia anyar pikeun kapuasan pelanggan, penjualan sareng pamasaran, ngajantenkeun anjeunna pilihan anu sampurna pikeun promosi.

Anjeunna Gawé pikeun Pamimpin Industri Aristokrat sareng Kaulinan Ilmiah

Posisi anyar henteu kedah janten tangtangan pikeun Samaun sapertos Punter. Saatos lulus ti Universitas Newcastle di 1999 sareng gelar Sarjana dina Perdagangan sareng Pemasaran, anjeunna ngadamel terobosan utama dina panyadia solusi kaulinan Aristocrat Technologies. Anjeunna nyéépkeun 13 taun sareng pamekar kaulinan, dimimitian salaku manajer pamasaran régional pikeun propinsi Australia New South Wales.

Motivasi sareng dedikasi Punter gancang ngadorong anjeunna ngalangkungan jajaran, sareng salami 13 taun, anjeunna naék janten manajer umum di daérah Asia Pasifik. Mingpin tim langkung ti 25 urang, anjeunna ngarahkeun penjualan, panalungtikan, kauangan, pamasaran sareng operasi, ngembangkeun sareng ngalaksanakeun produk sareng strategi khusus daérah. Punter engké ngalih ka Scientific Games, nami anu kasohor dina industri kaulinan. Anjeunna damel tilu taun di bagian penjualan produk sareng panyadia jasa Lotre sateuacan ngalih ka Konami di 2018.

Punter lebet dina waktos penting

Rombakan tim kapamimpinan pikeun daérah Asia tiasa nunjukkeun parobahan dina Konami atanapi parobahan dina prioritas. Pasar judi di wewengkon ayeuna di flux, jeung turunna terus di Makau ngabalukarkeun loba suppliers kasino pindah ka Filipina sarta Singapura dina pilarian kasempetan hadé.

promotion Punter urang bisa geus hasil tina kahayang Konami pikeun capitalize dina kateupastian global ulang munculna di pasar judi ku nempatkeun hiji profésional ngalaman jawab hiji wewengkon konci. Karir manajer anyar Asia anu luar biasa sareng daptar prestasi anu ageung janten pilihan anu saé pikeun nyandak tanggung jawab tambahan.

#David #Punter #Konami #Bakal #Ngawasan #Wilayah #sareng #Jasa #Asia