Home » Posts tagged 'Pulisi'

Tag Archives: Pulisi

Pulisi Nasional Filipina Fokus kana Dokuméntasi Pagawe POGO

Kaayaan industri judi rada goréng di Filipina, kalawan loba kasus nyulik, korupsi jeung tuduhan nyiksa kakawasaan. Sanajan kitu, Pulisi Nasional Filipina sigana waspada sarta gawé babarengan jeung sagala rupa instansi pamaréntah dina merangan Operator kaulinan lepas pantai Filipina mangrupa bukti yen aya kénéh fungsi konstruksi di nagara éta, sarta aya harepan pikeun perbaikan. Ieu peryogi sababaraha pengorbanan, sabab reformasi lengkep jarang lancar sareng teu aya masalah.

Pulisi Filipina merangan POGO

Pulisi Nasional Filipina (PNP) nyarios dinten Salasa yén tindakan keras pikeun Operator Kaulinan Luar Pesisir Filipina (POGO) sareng kagiatan ilegal na lumangsung, kalayan fokus beurat disimpen dina pagawé POGO sareng dokuméntasina – visa kadaluwarsa sareng / atanapi ijin kerja, sareng seueur pisan. kasus pagawe kakurangan dokuméntasi nu ngajadikeun crackdown a must. Kepala PNP Jenderal Rodolfo Azurin Jr. dicutat dina ramatloka pamaréntah Filipina sakumaha nyebutkeun

“Ku ayana dicabut, naon anu urang laksanakeun ka pagawe POGO anu teu boga dokuméntasi, overstayed, visa kadaluwarsa atawa ijin gawé, éta bakal langsung nyadiakeun nagara urang jeung iklim bisnis hadé sabab sababaraha sarat pikeun pagawe asing nyaéta idin anu teu hayang atawa disanghareupan. . sagala tuduhan kriminal di nagara maranéhanana, sarta yén maranéhna bakal diperlukeun pikeun ménta Idin Pulisi Nasional sarta idin NBI “ka Philippine News Agency.

Numutkeun siaran pers dina ramatloka pamaréntah, Biro Imigrasi (BI) jeung Filipina Hiburan sarta kaulinan Corporation (PAGCOR) ogé geus ngahubungi, dina usaha pikeun step up prosés investigative dina crackdown on POGO ieu. Dina kecap Azurin sorangan, jenis gawé babarengan ieu bakal ngaronjatkeun kapasitas inspeksi on-situs, nu boga tujuan pikeun pariksa naha hiji jalma luyu jeung hukum operasional lokal.

Reformasi anu Dibutuhkeun pisan

Tindakan keras ieu tiasa janten bagian tina rencana PNP pikeun ngarobih kawijakan ngeunaan asupna TKI ka POGO. Azurin ngajukeun banding Jumaah kamari, 16 Séptémber, nyatakeun yén:

Geus waktuna urang ngevaluasi deui, urang evaluasi deui kawijakan urang ngeunaan pagawe POGO asup ka nagara. Ieu sababna kami nyuhunkeun aranjeunna kedah dipasihan kabébasan pulisi nasional supados urang gaduh artos pikeun mariksa saha warga Cina ieu sareng dina waktos anu sami, kami mastikeun yén anu asup ka nagara éta sanés penjahat.

Kapala PNP, Gen. Rodolfo Azurin Jr.

Pemberian idin ieu sigana bakal ngalibatkeun nyiptakeun daptar pagawé POGO asing. Sadaya usaha ditujukeun pikeun mimiti ngirangan, tapi tungtungna – ngeureunkeun – kajahatan anu aya hubunganana sareng POGO, anu peryogi réformasi législatif tingkat luhur sareng masihan PNP kamampuan pikeun ngawasan sareng ngalaksanakeun hukum anu langkung saé.

Ngan sababaraha dinten kapengker, hasil tina kolaborasi jelas terstruktur sareng sasaran antara régulator Filipina PAGCOR, PNP, sareng Kamentrian Dalam Negeri sareng Pamaréntah Daérah janten jelas. Ieu serangan sejen on illegality dina industri kaulinan nagara urang jeung nyababkeun nyalametkeun leuwih saratus karyawan, handap panutupanana dua POGOs. Ngoméntaran kaayaan éta, kapala PAGCOR ogé ngingetkeun yén iklim industri anu peryogi pisan beberesih.

Malah leuwih pikahariwangeun pikeun industri kamungkinan ampir bisa dilawan sagemblengna Pareum online judi di Filipina nalika hukum anyar diwanohkeun kamari, ngaranna Anti-Online judi Act. E-sabong ogé sagemblengna dilarang, sahingga tohan on cockfighting online ilegal. Bari Anti Online judi Act teu acan resmi diliwatan, kaayaan kajahatan patali POGO pasti boga pangaruh sosial pisan ngaruksak, nu ieu tinimbangan utama pikeun ngalarang online judi di tempat munggaran.

#Pulisi #Nasional #Filipina #Fokus #kana #Dokuméntasi #Pagawe #POGO

Pulisi Koréa Kidul naksir Big Illegal Online judi skéma

pulisi Koréa Kidul uncovered hiji skéma elaborate of online ilegal judi situs anu geus operasi pikeun taun pikeun cater kana judi kahayang asing di nagara mana online judi dilarang.

11 Jalma Ditewak

Mimitina, pulisi Propinsi Chungcheong Kidul nangkep 17 jalma tapi ngan 11 anu ditéwak. Hal ieu disangka yén jalma ieu nyandak bagian dina operasi judi ilegal anu geus ngajalankeun saprak 2018. Tétéla yén pamimpin grup éta warga Thailand hirup sacara sah di Koréa Kidul.

Grup diatur boga kantor sabudeureun Propinsi Chungcheong Selatan ti mana maranéhna ngatur opat béda judi situs. Pulisi ngagerebeg kantor-kantor ieu hiji-hiji. Halaman wéb ilegal anu dioperasikeun ku geng meryogikeun aksés khusus sareng henteu lega ku cara ieu ngajaga judi ilegal dina radar otoritas Koréa Kidul. Pulisi dilaporkeun yén grup diatur kungsi dipaké 26 béda judi rekening ngan leuwih genep bulan kaliwat.

Salila opat taun éta ramatloka éta operasional, aranjeunna amassed hiji diperkirakeun SKW 120 milyar ($92,12 juta) dina winnings. Sanajan kitu, saprak operasi geus lumangsung pikeun rada lila, éta kamungkinan pisan yén ieu téh ngan bagian leutik tina kalakuan ilegal masif.

Pulisi ngaharepkeun pikeun mendakan langkung seueur operasi sapertos kitu di sakumna nagara.

ilegal judi ngajaga Duit Pareum Records

Aya rupa-rupa pilihan pikeun hirup judi pikeun asing di Koréa Kidul, tapi online ilegal judi nyadiakeun kasempetan pikeun nyumputkeun duit jalma anu tohan jeung meunang. Situs web ilegal ngamangpaatkeun ieu sareng nawiskeun aksés khusus kana situs judi pikeun warga asing anu milari jasa éta. Geng éta ogé aktip pikeun narik para nasabah asing sapertos mahasiswa sareng karyawan internasional anu ngabujuk aranjeunna kalayan ngajanjikeun kameunangan ageung salaku résiko individu diusir ti Koréa Kidul upami aranjeunna ngajukeun keluhan resmi.

Sakitar 7,300 urang damel pikeun opat situs wéb anu aya di sababaraha kantor di sakuliah propinsi sareng lokasi sanés di Koréa Kidul. Kadang-kadang geng nutup kantor sareng ngalih ka lokasi anu sanés pikeun kabur pulisi sareng tetep dibuka.

judi di Koréa Kidul

judi Live di Koréa Kidul nyaéta sadia utamana pikeun asing. Koréa Kidul ngan diwenangkeun Gamble dina hiji kasino sakuliah nagara, anu lokasina di wewengkon terpencil nu hese aksés. judi online sagemblengna dilarang.

Sacara umum, judi boga reputasi pisan goréng di masarakat Koréa Kidul. Éta dianggap hal anu bahaya pisan pikeun anu ngalaksanakeunana. Ieu mangrupikeun alesan utama naha pamaréntah henteu nyandak léngkah-léngkah pikeun ngalegalkeun éta.

#Pulisi #Koréa #Kidul #naksir #Big #Illegal #Online #judi #skéma