Home » Posts tagged 'Pragmatis'

Tag Archives: Pragmatis

Kwiff Ayeuna Featuring Pragmatis Play liang jeung Live Kasino Kaulinan

Olahraga tohan jeung merek iGaming sarta operator kwiff geus dimekarkeun ayana di pasar kaulinan kasino online ku Signing a partnership kalawan Kaulinan pragmatis, supplier sarta panyadia eusi iGaming kana sababaraha ngaran pangbadagna di industri. Hasilna, pamaén kwiff bakal miboga aksés ka sajumlah ngadegkeun liang jeung kaulinan kasino live.

Pragmatis Play Live kalawan Kwiff

Ieu ngawengku leuwih 200 liang , featuring sababaraha paporit pamaén sadaya-waktos kayaning Gates of Olympus, Wolf Emas, The Dog House, Big Bass Bonanza, Chili Panas jeung sajabana. Pausahaan ogé parantos nyéépkeun waktos nyéépkeun portopolio kasino live na, nyangking acara kaulinan anu saé sapertos Boom City, Mega Wheel, Sweet Bonanza CandyLand, Mega Sic Bo, sareng Mega Roulette. CEO Kwiff Charles Lee ngabagéakeun kasempetan pikeun perusahaan pikeun ngaluncurkeun produk Pragmatik sareng nyarios:

Tujuanana kami pikeun mastikeun pamaén urang ngarasakeun hiburan pangalusna mungkin sarta kami bungah ngabagéakeun Pragmatic Play kana daptar kami mitra eusi premium. Kami ngarepkeun peluncuran promosi jaringan pangbadagna dina sajarah iGaming “Drops & Wins” dimana aya 1 juta hadiah pikeun direbut unggal bulan.

CEO Kwiff Charles Lee

Kwiff ogé ngémutan kanyataan yén Pragmatic Play parantos ngembangkeun alat sareng fitur promosi anu unik, “Drops & Wins,” anu ngamungkinkeun merek pikeun nyambung sareng pamiarsana ku cara nyayogikeun aranjeunna kalayan cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kauntungan sareng gaduh kasempetan pikeun nyerang. . kaluar pangajén badag. Duanana liang parusahaan jeung produk kasino hirup boga kasempetan pikeun ganjaran pamaén.

Turnamén mingguan hosted ku unggal operator mitra na Pragmatic Play ngamungkinkeun pamaén bersaing jeung boga kasempetan pikeun meunang badag. Eusi kasino live ieu satuluyna complemented ku judul tambahan mangpaat, nu ngawengku blackjack, roulette, baccarat sarta pilihan aheng kayaning Andar Bahar jeung Naga Macan.

Pragmatis Play Ngajadikeun Léngkah Big di iGaming

Pragmatic Play COO Irina Cornides ogé resep kana kasempetan éta. Anjeunna ngécéskeun yén kwiff nyadiakeun pamaén kalawan pangalaman iGaming hébat sarta tambahan tina pragmatis Play ngan bakal mantuan nyumbang kana tumuwuhna merek jeung kasempetan nu panongton na bisa ngalaman.

Sajaba ti éta, ieu mangrupa kasempetan pikeun Pragmatic Play ogé showcase judul iGaming -na pikeun audiences anyar. Pragmatic Play nembe ngadamel sababaraha gerakan bisnis ageung sareng perusahaan ngaluncurkeun studio live énggal di Bulgaria, sareng ngumumkeun rencana pikeun padamelan langkung ti 2,000 jalma di nagara éta dina ahir 2023. Mitra sanésna dilakukeun sareng Aposta.la di Paraguay minggu ieu. .

#Kwiff #Ayeuna #Featuring #Pragmatis #Play #liang #jeung #Live #Kasino #Kaulinan

Pragmatis Play Tanda Kandungan Partnership kalawan 500 kasino

Pragmatic Play, salah sahiji eusi iGaming ngarah sarta pamekar kaulinan, geus gawé bareng jeung 500 kasino , operator iGaming. Hasilna, Pragmatis Play bakal nyadiakeun rupa kaulinan jeung produk pikeun 500 kasino. Ieu ngawengku Live Kasino liang jeung judul, ngawengku sakabéh Kaluaran ayeuna jeung nu bakal datang.

Ngaronjatkeun jangkauan kaulinan pragmatis sareng Operator Anyar

Pamaén bakal tiasa ngarasakeun pilihan-unggul pangajén kayaning Gerbang Olympus, Ajag rakus, Magic Duit Maze, Gorila Mayhem, jeung kaulinan trademarked séjén dikembangkeun ku pragmatis Play jeung enriching portopolio iGaming jeung ékosistem. Aya sababaraha kaulinan Live Kasino anu saé pikeun ngajalajah ogé.

Salaku supplier a, Pragmatic Play teu kalem handap kalawan push na dina Live Kasino nangtung sarta geus nyieun sababaraha pangalusna hirup blackjack na roulette pangalaman. Pangalaman inovatif anu sanés dina bagéan anu sami kalebet Kota Boom jeung Bonanza amis Candy Landdua judul in-house asalna dikembangkeun ku Kaulinan pragmatis.

Ngaliwatan gawé bareng ieu, Kaulinan pragmatis terus tumuwuh tapak suku na kalawan mitra profil tinggi. Anyar, pausahaan diasupkeun kana partnership kalawan Hollywoodbets, betjeung RushBet pikeun nutupan pasar régional sarua 500 kasino .

Kasempetan Anyar sareng Eusi Play Pragmatis

COO muterkeun pragmatis Irina Cornides ngabagéakeun kasempetan jeung yakin yén 500 kasino mangrupa salah sahiji klien tumuwuh parusahaan.

Ieu mangrupikeun perjanjian komersil anu pikaresepeun anu urang milarian pikeun ngalegaan tapak suku urang di pasar anu diatur sasar sapertos Amérika Latin, Eropa sareng Afrika.

COO muterkeun pragmatis Irina Cornides

500 COO kasino Christopher Anderson ogé ngagabung dina paguneman jeung ngomong yén éta geus jadi prioritas pikeun operator nyadiakeun konsumén jeung kaulinan kasino luhur-kiyeu jeung produk. “Judulna méré segel kualitas pikeun kasino wae, sarta kami bungah nu bisa nawiskeun dua verticals inti kami ka konsumén urang,” Andersson menyimpulkan.

Samentara éta, Pragmatis Play terus nyorong jeung prosés ngembangkeun produk na, ngawangun kaulinan saluareun Live kasino jeung liang sarta ogé nambahkeun produksi Bingo kana garis assembly na. Pausahaan ngahasilkeun saloba tujuh kaulinan sabulan, sahingga salah sahiji pamekar pangbadagna.

#Pragmatis #Play #Tanda #Kandungan #Partnership #kalawan #kasino