Home » Posts tagged 'Posts'

Tag Archives: Posts

Groupe Partouche Posts Hasil Q3 nguntungkeun

Groupe Parttouche, Pausahaan kasino Perancis diadegkeun dina 1973, geus diterbitkeun hasil finansial na keur kuartal katilu taun fiskal ayeuna. Pausahaan ngarékam sakedik kanaékan pendapatan berkat ngangkat larangan COVID-19.

GGR kuat offset ku rising waragad

Groupe Partouche dipasang GGR ti $168 juta pikeun période éta, nyaéta paningkatan 11% dibandingkeun sareng Q3 2021. Hasil ayeuna ngaleuwihan tingkat operator dina Q3 2021 sareng Q3 2019. Pausahaan atribut pertumbuhan pendapatan kana ngangkat larangan COVID-19, ngamungkinkeun pikeun muka deui bata-na- enggon mortir.

Kalolobaan panghasilan Groupe Partouche asalna tina pasar domestik. Operasi operator kasino di Perancis ngahasilkeun $ 153 jutanu ngagambarkeun 91% tina panghasilan na.

Hanjakal, kanaékan GGR teu cukup pikeun ngimbangan biaya operasional pausahaan. Kusabab naékna biaya hirup, belanja Q3 Groupe Partouche naék tina $ 53 juta dina Q3 2021 ka $93 juta dina Q3 2022. Ieu utamana 75% kanaékan YOY ngarah kana sharing kaulinan net handap.

Miskin Pintonan kasino Bagéan tapi tumuwuh silaturahmi

Ningali kumaha perusahaan ngajalankeun bagéan ku ruas, urang tingali yén operasi kasino Groupe Partouche terus janten sumber pendapatan pangbadagna. Sanajan kitu, aranjeunna tetep dirékam 9% serelek ka $88 juta. Samentawis éta, bagéan silaturahmi Groupe Partouche nyatakeun kamekaran 219% tina $ 2.6 juta dina Q3 2021 ka $8,3 juta dina Q3 2022.

Sanajan tangtangan tangtu, hasil Grup tetep nguntungkeun. Periode salapan bulan ti mimiti taun fiskal ningali hasil kauangan Groupe Partouche ngalangit. Upami perusahaan tiasa ngajaga prestasi ieu sapanjang Q4, sigana bakal masangkeun paningkatan sataun pinuh anu signifikan.

Juru bicara perusahaan negeskeun yén perusahaan ngarepkeun hasil FY 2022 anu nguntungkeun sareng bungah pikeun beroperasi di pasar pasca-COVID.

Pasar Perancis Pamulihan

FDJ, operator lotre panggedéna di Perancis, ngalaman pamulihan anu sami. Dina Juli, pausahaan masangkeun hasil pikeun satengah mimiti 2022. Bari earnings FDJ tetep luhur, pamutahiran slight mere ilham pausahaan pikeun ngalakukeun hadé.

Nalika pasar tohan Perancis terus pulih tina karusakan anu disababkeun ku COVID, perusahaan sapertos Groupe Partouche sareng FDJ terus optimis ngeunaan masa depan.

Ngomongkeun FDJ, perusahaan nembé ngaluncurkeun deui Misi Patrimoine, salah sahiji inisiatif iteratif anu pang populerna. Pamaén anu mésér tikét Misi Patrimoine khusus bakal langsung ngadukung pelestarian sareng restorasi warisan budaya Perancis.

#Groupe #Partouche #Posts #Hasil #nguntungkeun