Home » Posts tagged 'portopolio'

Tag Archives: portopolio

Wazdan ngajalankeun portopolio on Bulgaria iGaming Market

Wazdanhiji supplier iGaming inovatif, geus dibuka portopolio eusi pinuh na on Bulgarianyirian 20th yurisdiksi dimana perusahaan parantos nyayogikeun produkna. Peluncuran nampilkeun 14 kaulinan anu pang populerna di perusahaan anu parantos disertipikasi di nagara éta sareng ayeuna bakal sayogi di pasar, kalebet. 9 Singa, Buah Magic DELUXE, Larry nu Leprechaun, sizzling 777 DELUXE, sareng seueur deui.

Wazdan ngawanohkeun 14 Judul kana Pasar iGaming di Bulgaria

Operator mitra bakal ngagaduhan kasempetan pikeun negotiate deal individu sareng pasangan sareng Wazdan pikeun ngahijikeun judul anu disatujuan sareng sékrési anu bakal datang sakumaha anu dipikahoyong. Wazdan ogé bakal sumebar Kabébasan milih suite nu kasempetan sejen pikeun pamaén sarta operator ngarasa ngadeukeutan ka aksi.

Suite ieu dilengkepan “Laju volatilitasfitur anu ngamungkinkeun pamaén milih volatility tina kaulinan aranjeunna maén, mere aranjeunna kontrol leuwih pangalaman. Wazdan geus nyieun komitmen kuat di pasar munculna jeung munculna, jeung suppliers pindah ka yurisdiksi konci, kayaning Ontario di Kanada, Michigan di Amérika Serikat jeung Walanda.

Pasar Bulgaria ayeuna mangrupikeun titik éntri penting pikeun Wazdan sabab narékahan pikeun gancang ngalegaan jangkauan sareng pangaruh globalna. Commenting on partnership ieu, Wazdan CCO Andrzej Hyla ngabagéakeun peluncuran ieu sareng nyarios:

“Kami parantos ngalaman seueur kamekaran sareng moméntum taun ieu, tapi kami jauh tina sugema. Éntri ieu ka Bulgaria ngan ukur nandaan anu pang anyarna dina sababaraha rencana pertumbuhan anu pikaresepeun pikeun Wazdan.

Wazdan CCO Andrzej Hyla

Di Ontario, Wazdan diluncurkeun dina gawé bareng sareng merek SkillOnNet, ngajantenkeun produkna tiasa diaksés ku sababaraha merek, kalebet PlayOJO, anu mangrupikeun operator anu meunang pangajén sareng jangkauan global.

Bulgaria narik leuwih iGaming Heavyweights

Samentara éta, Bulgaria tetep fokus penting dina ékspansi wétan loba pausahaan. Baheula minggu ieu, pragmatis Play, supplier iGaming sejen, ngumumkeun yén éta bakal muka studio kasino live anyar di Bulgaria sarta pledged a nyieun leuwih ti 2.000 gaw dina ahir 2023. Anyar, Wazdan ngarilis “Slot Raya Hissing: Bison” . Bulan kamari, perusahaan ngaluncurkeun StarCasinò di Italia.

#Wazdan #ngajalankeun #portopolio #Bulgaria #iGaming #Market

BETER Live Nambahkeun Sic Bo tumuwuh kasino portopolio

Sumber Gambar: BETER

Leuwih alus Langsungcabang pamekar husus tina iGaming sarta olahraga tohan spesialis sapuk, geus ngumumkeun kaulinan anyar pikeun portopolio na, Sic Bo. Kaulinan anyar ieu diulas salaku bagian tina kanaékan jumlah judul pausahaan di bagean Live Kasino. BETER nuturkeun tren anu kuat anu dirojong ku minat anu ningkat dina vertikal, anu nyababkeun perusahaan pikeun ngalegaan tapak sukuna di daérah Live Kasino.

Tambahan Anyar kana Portopolio Live BETER

Sic Bo ngingetkeun pamaén roulette, BETER Live dipedar dina siaran pers, jeung parusahaan ayeuna yakin yén judul na bisa nangtung jangkung luhureun versi séjén sadia kaluar aya. Versi Live tina BETER ngagaduhan seueur taruhan samping anu, perusahaan ngaharepkeun, bakal narik minat pamaén, sareng mere ilham dasar pamaén anu satia. Diréktur langsung hadé Anna Vikman commented:

Kami terus-terusan ngalegaan garis kaulinan Asia sareng nyandak produk kami ka tingkat salajengna. Sic Bo mangrupikeun kaulinan klasik sareng karesep seueur jalma di Asia. Ku alatan éta, éta sigana pilihan atra nalika urang digawé pikeun dilegakeun panongton urang di wewengkon ieu sarta nawarkeun konsumén urang hiji pangalaman lengkep anyar produk kasino live kualitas luhur.

Diréktur langsung hadé Anna Vikman mairan

Pamaén bakal boga kontrol salajengna leuwih muter maranéhanana ku ngagunakeun hiji panganteur pamaké intuitif nu matak ngamudahkeun pikeun ngalacak informasi ngeunaan unggal babak tohan. Sic Bo dilaksanakeun dina Studio Asian stylish mana BETER Live ngagunakeun kaayaan-of-nu-seni Live kasino solusi pikeun mastikeun yén sagalana blends di ogé, ti sudut kaméra pikeun continuity pangalaman, mun kualitas gambar.

BETER Live nyaéta ngaran anyar dina industri kasino sahenteuna sajauh studio hirup. Pausahaan ngumumkeun rencana pikeun ngaluncurkeun opat produk kahijina dina bulan Désémber. Ti saprak éta, bisnis parantos ningkat sareng perusahaan anu damel sareng Parimatch sareng anu sanésna. BETER ogé parantos ngalaksanakeun solusi olahraga sareng esports sareng pilihan anu sanés. Perusahaan ngumumkeun yén éta bakal sayogi di G2E Asia bulan ieu.

#BETER #Live #Nambahkeun #Sic #tumuwuh #kasino #portopolio

7777 Kaulinan pikeun ngadukung portopolio IGaming Inbet di Bulgaria

Sumber gambar: 7777 kaulinan

panyadia kaulinan B2B 7777 Kaulinan partnered kalawan inbet tur ayeuna bakal sacara resmi mantuan operator spearhead proposisi na di pasar iGaming Bulgaria ngembang pesat. Inbet, nu nembe nampi idin pikeun beroperasi dina pasar judi online nagara urang, bakal tiasa ngalakukeun kitu bari nyadiakeun rupa-rupa pangalaman, kaasup kaulinan kasino Palasik, olahraga maya jeung acara olahraga live.

7777 Kaulinan Nyangking Portopolio Kaulinan anu Kuat sareng Pangalaman

7777 Kaulinan bakal maénkeun peran anu penting dina ngabantosan ngawangun sareng ngawangun nami merek Inbet di pasar. Ieu bakal dihontal ngaliwatan portopolio lega eusi jeung produk iGaming 7777, kayaning liang , kaulinan méja, iLottery, jackpots jeung kartu scratch, kaulinan win instan, kaulinan dumasar lotre, sarta leuwih.

Produk 7777 ogé gaduh sistem promosi gamified sareng kaahlian produksi TV sareng ngarékam di sababaraha pasar di sakumna dunya. 7777 kaulinan CCO Elena Shaterova ngabagéakeun kasempetan pikeun gawé raket jeung Inbet tur mantuan pausahaan manggihan hiji foothold kuat di pasar iGaming Bulgaria. Cenah dasi-up éta jandela kasempetan pikeun usaha jeung pamaén sapuk. Shaterova ditambahkeun:

Ayeuna, maranéhna bakal boga pilihan pikeun maénkeun leuwih 50 kaulinan kasino thrilling ti 7777 kaulinan dijieun kalawan kesel dina pikiran. Kami resep pisan ngabagéakeun operator online sanés anu dilisensikeun di Bulgaria sareng damel sareng tim profésional Inbet.

7777 kaulinan CCO Elena Shaterova

Inbet Siap Nyerang Imah sareng Pamaén Lokal

Kepala pasar Inbet Tatyana Zhelyazkova duanana senang jeung kolaborasi ieu. Anjeunna ngabagéakeun kasempetan pikeun gawé bareng 7777 Kaulinan sarta muji eusi kasino inovatif sarta ngalakonan parusahaan.

Zhelyazkova nilik partnership ieu kasempetan pikeun ngajalankeun Dursasana customer salajengna jeung ngawangun hubungan deeper jeung komunitas lokal pamaén. 7777 Kaulinan parantos janten platform utama dina iGaming salami 20 taun ka pengker kalayan ambisi perusahaan dina pamandangan internasional ningkat sacara signifikan dina 12 bulan ka pengker.

#Kaulinan #pikeun #ngadukung #portopolio #IGaming #Inbet #Bulgaria