Home » Posts tagged 'PopOK'

Tag Archives: PopOK

PopOK kaulinan Lebetkeun Géorgia, nampi Sertifikasi iGaming

Pamekar kontén iGaming ngembang gancang, Kaulinan PopOKngumumkeun eta nampi sertipikat di Géorgia.

PopOK kaulinan narima bijil di Géorgia

Pengumuman éta sumping dina Senén sareng ningali pamekar game nawiskeun aksés pamaén lokal kana kaulinan anu parantos populer. Eusi éta kalebet hits anu kabuktian sapertos Lost Treasure, Diamond Flash, Yummy, 20 Hot Bars, Los Apaches, Sultan’s Tale sareng seueur deui judul anu kasohor. Kalayan asupna kana pasar iGaming di Georgia, PopOK Gaming janji bakal “masihan hawa seger ka sadaya pamaén sareng nyieun waktu luang maranéhanana leuwih warni, nikmat jeung senang.”

Kusabab iGaming diatur sacara ketat di Géorgia, éta mangrupikeun léngkah anu ageung pikeun nyandak kaulinan urang ka pamirsa Georgia.

Karen Gulkanyan, CEO di PopOK Gaming

Karen GulkanyanCEO PopOK kaulinan, tempo sertipikat di Georgia salaku léngkah gedé pikeun perusahaan. Anjeunna ngaku yén industri iGaming di nagara éta diatur sacara ketat tapi hatur nuhun kana sertipikat anyar, perusahaan bakal ngagaduhan pilihan pikeun ngaluncurkeun eusina ka Georgians. Gulkanyan nunjukkeun yén PopOK Gaming ngaharepkeun pikeun narik perhatian pemirsa kalayan eusi anu “enggal janten minat pamaén régional.” Kasimpulanana, cenah mah parusahaan ekspektasi ningali pertumbuhan volume bisnis.

Hatur nuhun kana prestasi panganyarna, PopOK kaulinan bakal nyadiakeun kaulinan Certified ka mitra na di Géorgia. Dina waktos anu sami, perusahaan ngaramalkeun yén kontén énggal bakal ningkatkeun lalu lintas mitra sareng dilegakeun portopolio konténna.

Pamekar Terus Ngalegaan Jangkauanna

Sertipikat panganyarna di Georgia ngalengkepan ékspansi PopOK lumangsung. Awal bulan ieu, pausahaan lulus sertifikasi di Romania. Hasilna, PopOK dibéré lampu héjo pikeun nawiskeun solusi iGaming di nagara éta.

Nya kitu, pausahaan asup ka Inggris dina bulan Juli. PopOK Gaming diluncurkeun dina 13 Juli 2022, éta gaduh Certified nawarkeun kaulinan na di wewengkon. Pikeun asup ka pasar diatur di Inggris, pausahaan kudu nerapkeun “upgrades teknis” diperlukeun ku operator judi di nagara.

#PopOK #kaulinan #Lebetkeun #Géorgia #nampi #Sertifikasi #iGaming