Home » Posts tagged 'Polling'

Tag Archives: Polling

Proposisi 27 Polling Témbongkeun Kasadaran Pamilih Luhur & Rojongan Lemah

dalil 27, hiji proposal judi olahraga online dibiayaan ku hiji pausahaan luar negeri pikeun legalize online tur mobile tohan olahraga di California, geus subyek polling ku kampanye Sumuhun on 26 / No on 27. Hasil tina polling ieu diringkeskeun ku FM3. Panalungtikan, salah sahiji firma polling, sora pangbadagna di nagara bagian. Numutkeun hasil polling, sanajan keur subjected kana iklan beurat salila bulan saméméh sora, mayoritas pamilih masih nentang Prop 27. Sanajan kitu, dina survey tracking sarua dipaké pikeun ngukur kasadaran voter sarta rojongan pikeun sora Nopémber, kasadaran voter. ditandaan luhur pisan..

Pamilih Masih Ngalawan Prop 27 Sanajan Loba Iklan ku Sumuhun dina 27

FM3 Research ngawawancara 900 pamilih di California antara 30 Juli sareng 1 Agustus. Pamilih dipilih diantara anu dipiharep bakal milih nalika pamilihan bakal dilaksanakeun dina bulan Nopémber. Responden dikontak kalayan bantosan pesen téks, email, sareng telepon sélulér sareng telepon darat. Sadaya wawancara dilakukeun online kalayan bantosan wawancara langsung.

Langkung ti 75% sadaya réspondén nyatakeun yén aranjeunna nembé maca atanapi nguping inpormasi ngeunaan Prop 27. Dina waktos anu sami, sakitar 27% pamilih ngelingan “seueur” inpormasi anu sami. Papanggihan éta rada héran kusabab jumlah pamilih anu luar biasa tinggi anu ngalaporkeun tingkat kasadaran anu luhur ngeunaan undian California ngan sababaraha bulan sateuacan dinten pamilihan. Mangkaning, tingkat kasadaran anu luhur didorong ku kampanye No sareng Enya anu ditayangkeun online sareng dina televisi sababaraha minggu.

Tina tilu-suku réspondén anu émut ningali inpormasi ngeunaan Prop 27, tilu tina lima pamilih nyatakeun oposisi sateuacan sareng saatos aranjeunna ngupingkeun basa labél kartu suara. Dina waktos anu sami, sapertilu réspondén milih pikeun milih kartu sora saatos nguping kecap resmi pikeun kartu sora.

Demokrat, Nonpartisan sareng Republik Ngalawan Prop 27

A staggering 58% pamilih nentang Prop 27 sanggeus ditémbongkeun labél kartu keur mere sora. Dina waktu nu sarua, 45% ceuk maranéhna bakal “pasti” ngajawab ngalawan kartu keur mere sora. Hiji dina tilu pamilih ngaku yén maranéhna bakal milih dina ni’mat Prop 27, tapi ngan 16% ceuk maranéhna “pasti” bakal ngajawab enya. Dina waktos anu sami, sabagéan ageung pamilih Republik, Démokratik, sareng nonpartisan nentang pisan kana sora éta.

Sajumlah operator judi di luar California ayeuna ngarojong prop 27, ukuran anu bakal ngahurungkeun sadaya alat nu bagerak kana alat tohan olahraga online tur mobile sanggeus sora Nopémber. Daptar ieu kalebet BetMGM, DraftKings, sareng FanDuel.

Margin kasalahan sampel polling nyaéta +/- 3,5% dina tingkat kapercayaan 95%.

#Proposisi #Polling #Témbongkeun #Kasadaran #Pamilih #Luhur #Rojongan #Lemah