Home » Posts tagged 'Pokies'

Tag Archives: Pokies

Australia Leungit $ 135bn on Pokies di NSW dina 30 taun

A survéy anyar ku Wesley Misi geus nyokot katingal ngadeukeutan dina sabaraha duit geus spent dina pokies dina panungtungan 30 jeung. Survey ngira-ngira yén sahenteuna $ 135 milyar leungit di New South Wales nyalira, sareng 66 milyar di Victoria dina tilu puluh taun maén.

Mesin Pokie na Sabaraha ongkosna Gamblers

survey dicatet yén konsentrasi mesin poker di NSW pisan tinggi jeung kaayaan akuntansi pikeun ampir satengah tina 200.000 mesin sadia tur dilisensikeun nasional. Sadaya mesin ieu disimpen dina titik sareng tempat anu tiasa diaksés sareng parantos janten bagian tina pub sareng klub lokal, survey dituluykeun.

Kalawan New South Wales ogé diantara nagara bagian mimiti ngawanohkeun mesin ieu 1956, teu sadayana ogé. CEO Wesley Mission Stu Cameron parantos ngritik industri anu anjeunna ngajelaskeun salaku prioritas “kauntungan heula” kalayan biaya masarakat umum.

Cameron nuluykeun pikeun ngajelaskeun yén Australia leungit hiji diperkirakeun $ 25 miliar taunan ilubiung dina judi kalawan sahenteuna satengah tina jumlah ieu langsung dikaitkeun kana mesin poker. Nanging, masalahna langkung parah di NSW, saur eksekutif, sabab pamaréntahan parantos ngijinkeun seueur pangaturan diri dina sababaraha taun katukang, ngamungkinkeun usaha pikeun kalibet dina “praktik predator.”

judi mangrupa masalah di NSW sarta loba Australia salaku sapasang investigations tinggi-profil kana nagara urang judi grup ngarah Crown Resorts sarta Star Hiburan Grup nyababkeun kapanggihna ngareureuwas of abuses finansial sarta pangaturan sistematis.

Hasil panalungtikan ieu ngarah ka NSW bebas kasino Komisi, nu regulator anyar, hirup deui ku watchdog anyar diwenangkeun maksakeun fines nepi ka AU $ 100 jutaan. Komisi teu acan resmi dimimitian gawé. Masalah kaayaan kalawan mesin poker bisa tetep gembleng, sakumaha pokies henteu ilegal atawa ngalanggar hukum aya.

Kontras, mesin teu diatur dina cara anu leuwih konsumen-pelindung, nurutkeun survey sarta executives. Wesley Misi komitmen ka enacting parobahan bermakna na deeper dina cara mesin poker di Australia diatur, ceuk Cameron. Misi Wesley ngabagéakeun panyilidikan panganyarna ngeunaan Star Entertainment sareng nyarios yén rekomendasi anu penting parantos diungkabkeun.

Langkung Aksi Fokus Konsumén Ayeuna Aya

Salaku conto, organisasi gumbira sareng kaputusan Independent Liquor sareng Otoritas kaulinan pikeun ngahijikeun ukuran panyalindungan pamaén anu langkung saé. ILGA bakal diganti ku KPK dina waktuna. NSW geus outlined ukuran pikeun nangtayungan konsumén ogé, utamana maranéhanana paling resiko keur judi jeung masalah kecanduan.

misi Wesley urang geus nerangkeun dina siaran pers yén organisasi henteu ngalawan lembaga judi, tapi rada ngalawan prakték dubious pakait sareng ngarugikeun konsumen. Salaku organisasi nempatkeun éta, éta “di dinya pikeun jangka panjang” ngarepkeun parobihan anu bermakna.

#Australia #Leungit #135bn #Pokies #NSW #dina #taun