Home » Posts tagged 'POGO'

Tag Archives: POGO

Pulisi Nasional Filipina Fokus kana Dokuméntasi Pagawe POGO

Kaayaan industri judi rada goréng di Filipina, kalawan loba kasus nyulik, korupsi jeung tuduhan nyiksa kakawasaan. Sanajan kitu, Pulisi Nasional Filipina sigana waspada sarta gawé babarengan jeung sagala rupa instansi pamaréntah dina merangan Operator kaulinan lepas pantai Filipina mangrupa bukti yen aya kénéh fungsi konstruksi di nagara éta, sarta aya harepan pikeun perbaikan. Ieu peryogi sababaraha pengorbanan, sabab reformasi lengkep jarang lancar sareng teu aya masalah.

Pulisi Filipina merangan POGO

Pulisi Nasional Filipina (PNP) nyarios dinten Salasa yén tindakan keras pikeun Operator Kaulinan Luar Pesisir Filipina (POGO) sareng kagiatan ilegal na lumangsung, kalayan fokus beurat disimpen dina pagawé POGO sareng dokuméntasina – visa kadaluwarsa sareng / atanapi ijin kerja, sareng seueur pisan. kasus pagawe kakurangan dokuméntasi nu ngajadikeun crackdown a must. Kepala PNP Jenderal Rodolfo Azurin Jr. dicutat dina ramatloka pamaréntah Filipina sakumaha nyebutkeun

“Ku ayana dicabut, naon anu urang laksanakeun ka pagawe POGO anu teu boga dokuméntasi, overstayed, visa kadaluwarsa atawa ijin gawé, éta bakal langsung nyadiakeun nagara urang jeung iklim bisnis hadé sabab sababaraha sarat pikeun pagawe asing nyaéta idin anu teu hayang atawa disanghareupan. . sagala tuduhan kriminal di nagara maranéhanana, sarta yén maranéhna bakal diperlukeun pikeun ménta Idin Pulisi Nasional sarta idin NBI “ka Philippine News Agency.

Numutkeun siaran pers dina ramatloka pamaréntah, Biro Imigrasi (BI) jeung Filipina Hiburan sarta kaulinan Corporation (PAGCOR) ogé geus ngahubungi, dina usaha pikeun step up prosés investigative dina crackdown on POGO ieu. Dina kecap Azurin sorangan, jenis gawé babarengan ieu bakal ngaronjatkeun kapasitas inspeksi on-situs, nu boga tujuan pikeun pariksa naha hiji jalma luyu jeung hukum operasional lokal.

Reformasi anu Dibutuhkeun pisan

Tindakan keras ieu tiasa janten bagian tina rencana PNP pikeun ngarobih kawijakan ngeunaan asupna TKI ka POGO. Azurin ngajukeun banding Jumaah kamari, 16 Séptémber, nyatakeun yén:

Geus waktuna urang ngevaluasi deui, urang evaluasi deui kawijakan urang ngeunaan pagawe POGO asup ka nagara. Ieu sababna kami nyuhunkeun aranjeunna kedah dipasihan kabébasan pulisi nasional supados urang gaduh artos pikeun mariksa saha warga Cina ieu sareng dina waktos anu sami, kami mastikeun yén anu asup ka nagara éta sanés penjahat.

Kapala PNP, Gen. Rodolfo Azurin Jr.

Pemberian idin ieu sigana bakal ngalibatkeun nyiptakeun daptar pagawé POGO asing. Sadaya usaha ditujukeun pikeun mimiti ngirangan, tapi tungtungna – ngeureunkeun – kajahatan anu aya hubunganana sareng POGO, anu peryogi réformasi législatif tingkat luhur sareng masihan PNP kamampuan pikeun ngawasan sareng ngalaksanakeun hukum anu langkung saé.

Ngan sababaraha dinten kapengker, hasil tina kolaborasi jelas terstruktur sareng sasaran antara régulator Filipina PAGCOR, PNP, sareng Kamentrian Dalam Negeri sareng Pamaréntah Daérah janten jelas. Ieu serangan sejen on illegality dina industri kaulinan nagara urang jeung nyababkeun nyalametkeun leuwih saratus karyawan, handap panutupanana dua POGOs. Ngoméntaran kaayaan éta, kapala PAGCOR ogé ngingetkeun yén iklim industri anu peryogi pisan beberesih.

Malah leuwih pikahariwangeun pikeun industri kamungkinan ampir bisa dilawan sagemblengna Pareum online judi di Filipina nalika hukum anyar diwanohkeun kamari, ngaranna Anti-Online judi Act. E-sabong ogé sagemblengna dilarang, sahingga tohan on cockfighting online ilegal. Bari Anti Online judi Act teu acan resmi diliwatan, kaayaan kajahatan patali POGO pasti boga pangaruh sosial pisan ngaruksak, nu ieu tinimbangan utama pikeun ngalarang online judi di tempat munggaran.

#Pulisi #Nasional #Filipina #Fokus #kana #Dokuméntasi #Pagawe #POGO