Home » Posts tagged 'PLC'

Tag Archives: PLC

PLC ngalaporkeun 47% kanaékan panghasilan dina H1 2022

Premium kanyamanan Company (PLC), hiji parusahaan investasi nyekel nu ilubiung dina usaha nu patali jeung kaulinan, geus dipasang hasil finansial na keur satengah munggaran 2022. Hasilna némbongkeun recovery pos-COVID kuat tur demonstrate kakuatan pausahaan.

PLC Records Panghasilan Kanaékan

Salaku dilaporkeun ku PLC, pausahaan earned approx $ 14,69 jutaan (laju konversi ayeuna) pikeun période, nu ngagambarkeun 47% kanaékan YOY. Dina babandingan, pausahaan earned kasarna $10 juta pikeun période sarua taun ka tukang. PLC ogé ngalaporkeun hasil gabungan $21 juta pikeun période éta, naék 18% tina H1, 2021.

Pausahaan ngaitkeun hasil anu ningkat kana bentang ékonomi anu langkung saé dina taun 2022. Numutkeun juru carios PLC, operasi perusahaan salami satengah munggaran taun éta kuat sanaos épék échoing tina pandémik COVID-19.

Duanana Merk Gaming PLC Performing Muhun

Ningali kinerja merek anu béda tina kaulinan PLC, urang ningali éta Premium kanyamanan sarta Hiburan (PLAI) ngalaman kanaékan sharing ka $17 juta. Ieu utamana 20% leuwih ti naon brand earned salila satengah munggaran taun saméméhna. Numutkeun ka PLC, GGR PLAI naék berkat pandémik anu luntur sareng aturan karantina santai. Ieu ngabantuan pausahaan ngajalankeun operasi kasino jeung earn sharing hadé.

Samentara éta, Pausahaan Sistem Online Pasifik (POSC), merek kaulinan B2B PLC, ningali paningkatan 7% dina pendapatan $ 3,84 jutaan. Pausahaan ngeureunkeun operasi KENO dina awal 2022 sareng parantos milih fokus kana ngajual Lotto. strategi ieu tétéla salah sahiji winners. Salaku tambahan, biaya operasi POSC turun 22% ka $ 2.6 juta, ngabuktikeun ukuran efisiensi biaya perusahaan anu kuat.

Hasil PLC pikeun satengah munggaran taun saluyu sareng tren pamulihan sadayana anu dialaman ku pasar Filipina. Numutkeun PAGCOR, otoritas kaulinan nagara urang, industri judi ngalaman recovery kuat saprak mimiti taun.

Dina warta séjén, Pangadilan Banding Filipina nembé maréntahkeun pikeun ngangkat freeze dina dana junket China. Otoritas ngumumkeun tungtung pesenan pelestarian aset sateuacana anu sumping saatos $ 81 juta dipaling ti bank sentral Bangladesh. Hanjakal, pamaréntah Filipina ngan junun cageur bagian leutik tina duit nu asalna dipaling salila cyberattack.

Dina catetan anu misah, dina Juni, Universal Entertainment nuduh PAGCOR korupsi di tengah kajadian Okada Manila anu hina.

#PLC #ngalaporkeun #kanaékan #panghasilan #dina