Home » Posts tagged 'PlayStar'

Tag Archives: PlayStar

PlayStar ngajalankeun di New Jersey Powered by kaulinan Inovasi Grup

Platform iGaming anu meunang pangajén sareng panyadia solusi buku olahraga, Kaulinan Inovasi Grup (GiG), ngumumkeun yén kasino online PlayStar ayeuna cicing di New Jersey.

Powered by GiG, PlayStar ngajalankeun di New Jersey

GiG Powered kasino online ngagabung laut kasino Resort pikeun ngamankeun aksés ka pasar diatur di nagara. Ayeuna, PlayStar bakal ngamangpaatkeun GiG’s platform-unggul pangajén dina kombinasi jeung manehna nawaran produk unik tumuwuh salajengna di New Jersey. pasar judi diatur dina Nagara Taman terus mekar. Numutkeun data dikaluarkeun ku Divisi penegak kaulinan New Jersey (DGE), régulator nagara, pendapatan kaulinan bulan kamari ningkat ku 31% dibandingkeun sareng période anu sami dina 2021.

Ieu ngan dinten mimiti, tapi urang ningali jumlah badag sarta yakin urang bisa ngawangun eta nalika urang ningkatkeun di New Jersey.

Per Hellberg, CEO di PlayStar

CEO Playstar, Per Hellbergwangsit yén peluncuran di New Jersey nandaan hiji milestone penting pikeun pausahaan. Numutkeun CEO PlayStar, perusahaan ayeuna bakal ngungkit produkna sareng platform kuat GiG pikeun tumbuh langkung jauh. Hellberg nyarios yén nalika éntri ieu ngan ukur awal, perusahaan parantos ningali paningkatan paménta. Kasimpulanana, anjeunna ngaramal pertumbuhan salajengna di New Jersey pikeun PlayStar.

Platform GiG Ngaktifkeun Operator Tumuwuh

Richard Brown, CEO GiG, ditambahkeun yén parusahaan geus impressed saprak mimiti kolaborasi na kalawan PlayStar. Anjeunna ngécéskeun yén PlayStar boga tim dedicated ngalaman sarta yén parusahaan boga visi produk pisan kuat. Brown nyarios yén GiG resep ningali platform na maénkeun peran anu penting dina peluncuran PlayStar di New Jersey. Panungtungan tapi teu saeutik, CEO GiG nyarios yén kolaborasi anyar bakal mawa mangpaat pikeun duanana perusahaan.

Kami pleased yén téhnologi kami geus maénkeun peran sentral dina peluncuran New Jersey, sarta bisa reueus yén, sakumaha PlayStar ngadegkeun sorangan salaku brand iGaming kuat tur inovatif di AS, kasuksésan partnership urang salajengna bakal demonstrate sarta ngajalankeun kami. ambisi janten mitra platform pilihan pikeun operator dina pasar diatur.

Richard Brown, CEO di GiG

GiG ngungkabkeun yén platformna “diwangun dina téknologi lincah sareng lincah” anu salajengna didorong ku pangalaman anu penting dina industri. Naon deui, platform ngamungkinkeun operator tumuwuh éksponénsial di sagala rupa yurisdiksi diatur di sakuliah dunya.

Salian peluncuran PlayStar di New Jersey, GiG nembe ngumumkeun yén éta parantos dibéré otorisasi di Pennsylvania. Perusahaan nyarios Rebo yén éta nampi otorisasi samentawis ti regulator judi kaayaan urang, éta Pennsylvania kaulinan Board Control.

#PlayStar #ngajalankeun #Jersey #Powered #kaulinan #Inovasi #Grup