Home » Posts tagged 'Pixiu'

Tag Archives: Pixiu

Pixiu Gaming Sareng Dan Marino Team Up, Slot Anyar Datang ka Pasar di 2023

Pixiu Gaming, pamekar Keno ngarah di Amérika Kalér, ngumumkeun yén éta parantos nandatanganan kerjasama sareng Dan Marino, gelandang NFL pensiunan. Pausahaan bakal ngagunakeun merek Marino dina runtuyan kaulinan slot immersive.

Slot bakal debut di 2023

The partnership antara Pixiu na Marino ieu brokered ku Creation iGaming. Kaulinan slot anu unik bakal didamel ku Pixiu sareng per detilna, aranjeunna bakal lebet ka pasar anu diatur di Kanada sareng AS dina kuartal kadua 2023.

Marino, anu mangrupa legenda olahraga pensiunan, nyepeng leuwih ti 40 rékaman lolos sarta catetan hiji-musim. Sababaraha diantarana kalebet paling seueur yard, kalolobaan pass touchdown, sareng seueur deui pagawean.

Anjeunna commented on ngembangkeun nyebutkeun anjeunna pisan impressed kalawan kumawula Pixiu sarta fokus kana nilai inti. Salaku tambahan, anjeunna nyatakeun yén anjeunna gumbira ningali dampak positip anu bakal aya dina partnership.

Nurutkeun kana wincik perjangjian, teu ngan Pixiu bakal nyieun hiji unik slot , tapi elemen tanggung jawab sosial ogé bakal kaasup.

Pausahaan bakal nyumbang 5% tina kauntungan na pikeun ngarojong Marino Foundation, nu empowers individu kalawan tantangan developmental kayaning autisme. Sumbangan bakal ngabantosan jalma-jalma ieu nyiptakeun sareng ngawangun karirna.

Tony Plaskow, pangadeg Pixiu, ogé ngabagi sababaraha pikiran. Anjeunna nyatakeun yén deal éta ageung, khususna pikeun anjeunna, sabab anjeunna mangrupikeun kipas NFL anu ageung. Anjeunna nambahan yén Pixiu sareng Marino didédikasikeun pikeun ngabantosan “barudak anu kurang mampu sareng ditantang” sareng ngabantosan aranjeunna ngadamel bédana.

Dina nutup, Plaskow nyarios yén Pixiu bangga tiasa damel sareng propinsi Kanada pikeun kapentingan komunitas masing-masing.

Penciptaan Initiating sareng Mediating Partnership Antara Marino sareng Pixiu

The partnership antara Marino na Pixiu ieu diprakarsai ku Creation iGaming. Pausahaan ogé tindakan minangka perantara dina prosés negotiating rinci.

Phil Canavan, diréktur jualan na commercials di Creation iGaming, nyatakeun yén éta téh langka pikeun mawa babarengan dua organisasi anu sarupa dina outline. Anjeunna nambahan yén perusahaan éta gumbira janten bagian tina usaha ieu sareng sadayana di Clarion bungah ningali naon anu bakal ditawarkeun kerjasama ieu di Amérika Kalér dina waktos anu bakal datang.

Creation iGaming boga leuwih 40 taun pangalaman gawé dina média olahraga sarta industri kaulinan sarta dedicated ka nyadiakeun klien kalawan solusi tungtung-to-tungtung. Pausahaan nyertakeun merek, desain kaulinan, strategi komérsial, sareng distribusi.

Hatur nuhun kana kanyataan yén Creation ngagaduhan pangalaman damel puluhan taun, anjeunna tiasa nyiptakeun umur panjang dina kaulinan. Éta nyababkeun nyiptakeun hubungan tingkat luhur sareng sapertos kitu, Creation mangrupikeun salah sahiji pamimpin industri anu tiasa ngaksés jaringan bakat kelas dunya dina séktor B2C sareng B2B.

#Pixiu #Gaming #Sareng #Dan #Marino #Team #Slot #Anyar #Datang #Pasar