Home » Posts tagged 'pikeun'

Tag Archives: pikeun

RSI Janten Cahaya & Kaajaiban pikeun Eusi di Mexico

Cahaya & Kaajaiban, Nyarita terus dilegakeun jangkauan eusi na ngaliwatan partnership na kalawan Rush Street Interactive. Fokus panganyarna tina usaha dua perusahaan nyaéta pangaturan Méksiko pasar dimana merek RSI, RushBet, geus nepi na ngajalankeun. Partnership ieu bakal ngidinan Light & Wonder pikeun mantuan RSI streamline eusina jeung ngirimkeunana pilihan alus iGaming.

Light & Wonder to Power Content pikeun RSI di Mexico

Bagian tina usaha ieu bakal dirojong ngaliwatan kiriman game internal tur pihak-katilu berkat cahaya & Wonder urang Buka Kaulinan ékosistem. Kaulinan bakal diluncurkeun dina merek RSI anu dioperasikeun salaku bagian tina kolaborasi sareng Grupo Multimedios, pasangan lokal perusahaan anu ngabantosan RSI diluncurkeun di Mexico.

Judul anu munggaran disayogikeun ku solusi OpenGaming bakal kalebet Bonanza Megaways ti Big Time Gaming sareng Dragon Palace ku Lightning Box, 888 Fortunes, sareng Marvelous Mouse. tambahan berharga sejen nyaeta Hypernova Megaways ku ReelPlay, nu studio balik INFINITY REELS montir.

Ieu kasempetan sejen pikeun pamaén lokal di Mexico ngalaman tur mikaresep iGaming. Light & Wonder geus suksés di sakuliah dunya ku nyadiakeun kaayaan-of-nu-seni solusi iGaming. Éntri panganyarna kana pasar Méksiko mangrupikeun tuluyan tina modél bisnis ieu.

Diréktur komérsial Light & Wonder LatAm Tatiana Garcia Barrenechea ngabagéakeun partnership jeung nyebutkeun:

Light & Wonder ngahormatan pikeun ningkatkeun partnership na kalawan RSI, kakuatan kabuktian tur dimangfaatkeun dina industri kaulinan, pikeun mawa eusi ka Mexico pikeun kahiji kalina.

Diréktur komérsial Light & Wonder LatAm Tatiana Garcia Barrenechea

Barrenechea ditambahkeun anu ékspansi ieu fokus kana salah sahiji pasar pangpentingna dina pasar Amérika Latin sarta ngagambarkeun hiji kasempetan penting pikeun parusahaan sakumaha eta nyiar ngadegkeun sorangan salaku agrégator ngarah sarta supplier sahiji solusi iGaming di wewengkon husus ieu.

Ngaliwatan lokalisasi kuat judul populér, Light & Wonder yakin yén éta boga klaim kuat di pasar LatAm, sarta ieu dibuktikeun ku partnership panganyarna na kalawan RSI pikeun wewengkon.

RSI Yakin dina Kemitraan Kandungan Anyar Ieu

CEO RSI Richard Schwartz ngabagéakeun tambihan eusi Light & Wonder sareng muji perusahaan salaku pamimpin global dina pangiriman solusi sapertos kitu. Anjeunna nambahan:

Kami delighted mun bisa mawa kaulinan kasino tinggi-tungtung pisan populér pikeun pamaén di Mexico sarta kami kasampak maju ka dilegakeun katalog kaulinan pikeun pamaén di nagara salajengna dina bulan datang.

CEO RSI Richard Schwartz

RSI komitmen pikeun laun-laun ngalegaan pangaruhna sorangan di pasar Amérika Latin saluyu sareng tujuan Light & Wonder sorangan, masihan duanana perusahaan anu nangtung di pasar.

#RSI #Janten #Cahaya #Kaajaiban #pikeun #Eusi #Mexico

Lagu Kahareup Maké AI pikeun Pituduh Pamekar ngeunaan Kumaha Ngawangun Kaulinan

Future Lagu Kabangsaan geus hasil leveraged AI sarta élmu data pikeun ngaronjatkeun pangalaman iGaming pikeun duanana operator jeung konsumén. Ayeuna, perusahaan ngusulkeun solusi énggal anu dikhususkeun pikeun ngahontal tujuan anu sami. Ladenan anyar ieu dirarancang pikeun ngabantosan studio ngungkit data ageung sareng dianggo pikeun ningkatkeun ingetan pamuter sareng pendapatan ngalangkungan analitik AI paripolah.

Lagu Kebangsaan Masa Depan Leveraging AI Solutions to Streamline iGaming Products

Ku kituna, Lagu Kabangsaan Kahareup ngagunakeun solusi, Amplifier AI, pikeun ngumpulkeun data pamuter spin-demi-spin supados tiasa ngamangpaatkeunana sareng muka konci wawasan anu penting kana naon anu ngadorong pamaén pikeun ngadeukeutan hiji produk anu sanés. Ieu pakakas ngumpulkeun data anonim jeung aggregates eta pikeun manggihan tren nu bisa mantuan studio ngamekarkeun kaulinan dioptimalkeun pikeun preferensi pamaén, pola jeung tren halus nu makers game teu nyaho ngeunaan.

Modul Optimasi Kinerja anu dikembangkeun ku Future Anthem mangrupikeun alat anu kuat anu janten solusi lengkep anu bakal ngabantosan pamekar nyandak kaputusan anu leres, ngarancang kaulinanna sacara efektif, bahkan ngamajukeun produk anu hasilna – sadayana ieu bakal dilakukeun kalayan langkung percaya diri salaku perusahaan. ayeuna tiasa masihan wawasan anu leres.

Commenting on release anyar ieu, CEO Future Lagu Kabangsaan Leigh Nissim ceuk nu parusahaan geus digarap raket jeung studio pikeun mastikeun yén maranéhna bisa ngumpulkeun jeung nganalisis data tingkat akurat, nyadiakeun solusi unbeatable dina tungtungna.

Ngawangun Judul iGaming Dumasar Big Data

“Pemasok ieu ayeuna tiasa nyaluyukeun pangalaman pamuter dina tingkat anu teu pernah ditingali sateuacanna, ngabantosan aranjeunna tetep payuneun pesaingna,” saur Nissim. Future Anthem ayeuna ngajalankeun versi demo produkna sareng ngarepkeun kolaborasi sareng perusahaan pikeun ngembangkeun produkna sareng ngabantosan nyiptakeun judul anu didamel khusus pikeun narik pamaén sareng kabutuhanana.

Kiwari, Future Anthem gaduh daptar panjang mitra anu parantos kolaborasi dina sababaraha proyék. Future Lagu Kabangsaan jalan kalawan Blueprint kaulinan, atah iGaming, Lady Luck Kaulinan, Big Time kaulinan sarta loba batur pikeun mawa produk seru ka pasar unggal poé. Inisiatif anu didorong ku AI pang anyarna mangrupikeun léngkah sanés pikeun arah ieu.

#Lagu #Kahareup #Maké #pikeun #Pituduh #Pamekar #ngeunaan #Kumaha #Ngawangun #Kaulinan

OnAir Hiburan pikeun ngajalankeun Eclipse Blackjack dina Oktober

Sumber Gambar: OnAir Entertainment

OnAir Hiburanpanyadia ngarah tina eusi kasino live canggih, dibuka Eclipse Blackjacktambahan anyar thrilling kana antrian blackjack nu teu boga wates tabel sarta nyokot pemirsa kana ultra-lemes, studio live nu geus jadi gaya signature OnAir urang.

Kaulinan Blackjack Anyar OnAir Éta Sadayana Anu Anjeun Harepkeun

Eclipse Blackjack bakal sadia dina 11 Oktober, Sarta eta bakal ngawangun kana kasuksésan iterations Palasik saméméhna kaulinan ieu dikembangkeun ku OnAir. Kaulinan bakal hosted ku dealers kasino live sarta bakal Fitur jumlah taya korsi.

Eclipse Blackjack ogé bakal nampilkeun pilihan alungan samping pikeun nambihan langkung rempah pikeun kaulinan. bets samping bisa ngajalankeun dina kombinasi kalayan bets utama, parusahaan informed dina siaran pers resmi. Aya loba milih ti. aya Untung Untung, gertak Blackjack, Royal Jacks, Pasangan sampurna, jeung 21+3 pilihan samping milih ti.

Pikeun ngaronjatkeun orientasi pamuter sakabéh jeung pangalaman, OnAir ngamungkinkeun pikeun gancang milih pilihan “tempat sadayana samping bet” na luncat katuhu kana aksi kalawan sababaraha pilihan sakaligus. Commenting on release hareup, manajer ngembangkeun bisnis parusahaan Nare Grigoryan sebutkeun ieu:

Kami terus-terusan milarian ningkatkeun pangalaman pamuter, sareng Eclipse Blackjack mangrupikeun conto sanés dimana produk bakal ngaleuwihan ekspektasi anjeun.

manajer ngembangkeun bisnis OnAir Hiburan Nare Grigoryan

Grigoryan muji usaha hébat nu geus nempatkeun kana mastikeun yén tim OnAir Hiburan junun nyieun produk anyar ieu. Eclipse Blackjack mangrupakeun tuluyan tina pengumuman saméméhna nampilkeun sababaraha kaulinan kasino live mungkin ku panyadia nu.

Pausahaan ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun dua studio live khusus anyar di Romania sareng Georgia, sareng éta parantos dua kali Denmark jeung Walanda pasar kaulinan, ngamekarkeun pangalaman unik tur ngaropéa pikeun kaperluan wewengkon husus.

#OnAir #Hiburan #pikeun #ngajalankeun #Eclipse #Blackjack #dina #Oktober

Benua 8 Kéngingkeun Persetujuan MGCB pikeun Peluncuran Cloud Gaming

8 Téhnologi Benua geus dibere lampu héjo ku Board Control kaulinan Michigan (MGCB) pikeun ngaluncurkeun sahamna Kaulinan Awan sarta nyadiakeun solusi ka suppliers sarta operator dina kaayaan Great Lakes.

Benua 8 Terus Nambahkeun Langkung Awan Kaulinan

Buana8 Kaulinan Awan parantos suksés diluncurkeun di tempat sanés di pasar Amérika Kalér sareng di sababaraha pasar iGaming panggedéna di Amérika Serikat, nyaéta New Jersey jeung pennsylvania.

Solusina hadir sareng platform IaaS multi-tenant, scalable sareng kuat anu nyertakeun kabutuhan bisnis sareng ngabantosan nyiptakeun. bisa dipercaya jeung infrastruktur kuat, data, jasa ujung jaringanjeung sajabana.

Benua 8 geus cooperated kalawan régulator di Amérika Kalér pasar nawarkeun rentang lengkep solusi sareng mastikeun yén produk anu ditawarkeun leres-leres cocog. Ieu parantos masihan kakuatan pikeun usaha perusahaan pikeun milih produk anu dipercaya sareng pinuh diuji anu siap dianggo, masihan aranjeunna kauntungan anu penting nalika aranjeunna ngaluncurkeun peraturan anyar.

buana 8 lisénsi ku MGCB teh surat wasiat panganyarna pikeun infrastruktur software well-dimekarkeun parusahaan jeung kaayaan-of-nu-seni solusi eta tiasa nawiskeun ka dinamis sarta tumuwuh gancang sektor judi nagara urang. buana 8 Awan Umumnajan ukur bagian tina jaringan nu aya dikokolakeun parusahaan di Great Lakes Amérika.

Benua 8 parantos ngagaduhan konektipitas jaringan, pusat data, sareng jasa cybersecurity di nagara éta. Pausahaan nyiar rék dilegakeun gancang dina kaayaan sanggeus Januari 2021 nalika MGCB méré lampu héjo pikeun tohan olahraga sarta jasa kasino online di nagara. Commenting on prestasi ieu, CPO parusahaan Justin Cosnett ceuk:

Ngahontal persetujuan ti Dewan Kontrol kaulinan Michigan pikeun Awan Komunitas Kaulinan urang mangrupikeun pamekaran strategis anu penting pikeun Benua 8, sabab paménta solusi awan anu aman sareng patuh terus ningkat.

Benua 8 CPO Justin Cosnett

Anjeunna nambahan yén parusahaan understands pentingna munggaran-mover, bayar-sakumaha-anjeun-balik kauntungan nu usaha nyangka manggihan ngaliwatan Benua 8 di sababaraha pasar iGaming paling kalapa sarta tohan di Amérika Serikat.

Benua 8 Terus Ngalegaan di Amérika Serikat

Diréktur inovasi Benua 8 Téhnologi David Brace ditambahkeun yén parusahaan ditangtukeun pikeun jadi panyadia munggaran tur pangalusna solusi Komunitas Awan di Michigan. Anjeunna nuluykeun:

Dina hal infrastruktur, awan nawiskeun éntri pasar anu gancang, khususna pikeun anu gaduh lisénsi énggal, ogé kamampuan cadangan atanapi migrasi pikeun anu parantos investasi di nagara sareng hoyong ngajauhan investasi hardware anu mahal dina waktos tantangan ranté pasokan.

Diréktur inovasi Benua 8 Téhnologi David Brace

Samentara éta, Benua 8 parantos beroperasi di 24 nagara bagian AS sareng nawiskeun sajumlah jasa anu diijinkeun ku régulator lokal.

#Benua #Kéngingkeun #Persetujuan #MGCB #pikeun #Peluncuran #Cloud #Gaming

BMM Testlabs Narima Lisensi pikeun Akréditasi Massachusetts

Sumber Gambar: Shutterstock.com (Poto ku Jim Madigan)

BMM Testlabagénsi nguji terhormat di sektor tohan olahraga, geus narima lisénsi jeung idin pikeun ngalaksanakeun tés jeung ngaluarkeun sertifikasi di Massachusetts, nagara bagian jeung yurisdiksi séjén pikeun pausahaan di Amérika Serikat. The lisénsi panganyarna strengthens BMM Testlab‘ Reputasi sareng kamampuan nyayogikeun lisénsi akreditasi pikeun usaha anu nyumponan standar industri.

BMM Testlabs Ayeuna tiasa Sertifikasi Alat Tohan Olahraga di Massachusetts

Hasilna, BMM Testlabs bakal tiasa ngajamin alat tohan olahraga anu maju di Bay State. Ngomentaran kasempetan éta, CTO BMM Travis Foley nyarios yén perusahaan éta gumbira parantos disatujuan pikeun nawiskeun jasa ka pihak anu relevan sareng mumpuni di pasar Massachusetts sareng ngabantosan anu peryogi bimbingan.

ceuk Foley BMM Testlab miharep sangkan kaahlian na dipikawanoh di pasar sarta dibagikeun kalawan usaha pilari pikeun mastikeun yén alat maranéhanana meets standar diperlukeun. Anjeunna nambahan:

Urang ngahargaan partnership lumangsung kalawan Komisi kaulinan Massachusetts tur hoyong hatur staf maranéhanana pikeun gawé babarengan terus maranéhanana sarta kegigihan sapanjang proses ieu.

BMM CTO Travis Foley

BMM Testlab ayeuna dibuka pikeun sagala parusahaan wishing boga alat tohan olahraga na di Massachusetts reviewed na Certified nurutkeun standar industri pangluhurna. BMM Testlabs geus ngarasakeun kasuksésan hébat dina Amérika Serikat salaku salah sahiji nagara dimana pausahaan geus nempatkeun loba usaha pikeun jadi pilihan luhur pikeun operator landline pilari pikeun ngangkat bar dina alat maranéhanana.

Saméméhna, BMM Testlabs meunang idin pikeun ngalaksanakeun akreditasi sarua di Nebraska jeung Ohio sarta nembe dibuka BMM Inovasi Grupanu museurkeun kana pendidikan maya, inpormasi, téknologi sareng jasa cybersecurity.

#BMM #Testlabs #Narima #Lisensi #pikeun #Akréditasi #Massachusetts

Livespins Teams Up sareng Relax Gaming pikeun Eusi Kasino Anyar

Livespins terus ngawangun dina portopolio impressive na suppliers sarta panyadia eusi pikeun cara unik parusahaan ngawanohkeun eusi anyar pikeun fans kasino.

Livespins Diluncurkeun sareng Platform Pelor Pérak ku Relax

Livespins, anu museurkeun kana live streaming slot kasino ka panongton badag on Twitch, geus diasupkeun kana partnership anyar kalawan Relax Gaming, anu bakal masihan parusahaan jeung streamers aksés ka leuwih ti 70 studio terpadu salaku bagian tina platform Silver Bullet dijalankeun ku. Reureuhan.

Kerjasama ieu ageung pikeun Relax Gaming, mitra na, sareng Livespins, sadayana bakal nguntungkeun tina gaduh aksés kana kaulinan slot pangsaéna di dunya. Kaulinan ieu kalebet Temple Tumble, Banana Town, sareng Money Train 2, pikeun nami sababaraha paporit kipas sadaya waktos anu gancang ngadegkeun ayana dina séktor iGaming.

Cinta tambahan anu bakal ditingalikeun ku Livespins streamer pasti moal cilaka. Livespins museurkeun kana campuran pangalaman inovatif dimana pamaén tiasa bet sareng streamer karesepna ku ngabagi taruhan sareng résiko sareng sasama pemirsa. Livespins geus ngawangun alat gamification jeung Dursasana kuat anu geus ngarasakeun hasil hébat sarta geus jadi salah sahiji innovators sabenerna industri iGaming.

Livespins CCO Michael Pedroson ngabagéakeun kasempetan ieu sarta ngomong yén Relax kaulinan mangrupa salah sahiji pausahaan paling signifikan lamun datang ka aggregating eusi iGaming, sarta slot hususna. Anjeunna ngajelaskeun naha eusi hébat penting sareng nambihan:

Eusi kualitas mangrupikeun komponén konci pikeun aliran anu suksés sareng ku ngagabungkeun slot tina Relax Gaming sareng mitra studiona sareng platform inovatif sareng streamer superstar, kami gaduh faktor pikeun nganteurkeun pangalaman pamuter anu ngahibur sareng pikasieuneun.

Livespins CCO Michael Pedroson

Bersantai sareng Livespins Senang sareng Partnership

Pedersen negeskeun yén Livespins aya di pasar pikeun mastikeun yén pamaén disayogikeun pangalaman anu pangsaéna sareng salah sahiji cara pikeun ngajantenkeun éta nyaéta ku gawé bareng sareng supplier anu leres sareng fasilitator kontén sapertos Relax Gaming.

Kasual kaulinan CCO Nadiya Attard duanana bungah boga kasempetan pikeun digawekeun ku Livespins. Cenah ngalirkeun jadi salah sahiji saluran paling signifikan pikeun pamaén ngarasakeun pangalaman kasino online, sarta Livespins geus mingpin jalan di bagean inovatif ieu ti mimiti.

Hatur nuhun kana Silver Bullet, pamaén ayeuna bakal boga kasempetan pikeun ngakses leuwih kaulinan sarta kasempetan.

#Livespins #Teams #sareng #Relax #Gaming #pikeun #Eusi #Kasino #Anyar

Evoplay Nambahkeun Eusi Anyar pikeun Superbet di Romania

Evoplay, pamekar kaulinan iGaming, terus nguatkeun posisi na di pasar iGaming Romania. Pausahaan geus nandatanganan partnership anyar kalawan Superbetngaran populér di séktor iGaming Romania, nu bakal ningali supplier ngaleupaskeun kaulinan na kalawan operator.

Evoplay Dibuka kalawan Superbet di Romania

Evoplay boga 62 liang video immersive tawaran a, nu ayeuna bagian tina portopolio Superbet. Kaulinan ieu kalebet pilihan populér sapertos Midnight Show, Hot Triple Sevens, Penalty Shoot-Out, sareng Elven Princesses.

Penalti Shootout Game mangrupikeun kaulinan win instan bertema maén bal anu mangrupikeun salah sahiji judul anu paling inovatif anu sayogi pikeun Evoplay sareng ayeuna pemirsa Superbet. ORIX urang platform aggregation. Commenting on partnership ieu, Evoplay CCO Vladimir Malakchi ceuk éta anjeunna bungah ngeunaan launching produk parusahaan na kalawan pausahaan ngadegkeun kawas Superbet.

Anjeunna negeskeun deui komitmen Evoplay pikeun ngembangkeun tapak sukuna di daérah sareng Romania khususna dimana perusahaan parantos nampi tanggapan anu positif pikeun produkna. Malachi ditambahkeun:

Ngabogaan dukungan, pangakuan sareng kasatiaan pamaén Superbet penting pisan pikeun Evoplay ngawangun posisi anu kuat di pasar. Romania salaku pasar parantos nunjukkeun kamekaran anu kuat dina sababaraha taun ka pengker sareng kami ngarepkeun pikeun ngadamel tanda di daérah éta.

Evoplay CCO Vladimir Malakchi

Iklan kaulinan Superbet, eusi & manajer kasino live Nicholas Yu éta sarua gumbira jeung warta ngeunaan partnership anyar, nambahan yén parusahaan bakal geus delighted ningali portopolio iGaming Evoplay diulas salaku bagian tina kurban.

“Janji kami ka pamaén nyaéta pikeun nganteurkeun anu pangsaéna anu ditawarkeun iGaming, sareng ku ngajalin kerjasama jangka panjang sareng pamekar sapertos Evoplay, kami neraskeun janji kami.”

Evoplay geus ngumpulkeun tapak suku na di iGaming. Pausahaan junun nandatanganan kerjasama penting anu sanés sareng Relax Gaming minggu kamari.

#Evoplay #Nambahkeun #Eusi #Anyar #pikeun #Superbet #Romania

Ortiz kaulinan pikeun suplai NetBet kalawan kaulinan

Operator IGaming NetBet geus strengthened kurban na kalawan ditambahan kaulinan dikembangkeun ku Ortiz kaulinan. Spesialis slot bingo sapuk pikeun masihan NetBet sababaraha judul anu pangsaéna, anu ayeuna sayogi dina platform operator.

NetBet Nambahkeun Judul Ortiz kana portopolio

Dumasar perjanjian, Ortiz Gaming ngadukung tawaran NetBet ngeunaan judul hit, sapertos Ace Bonus, Ace Mania sareng Triple Bonus. Kaulinan ayeuna sayogi dina situs wéb NetBet. Kasepakatan éta bakal ngabantosan operator pikeun ngabédakeun portopolio anu kuat nalika terus dilegakeun sacara internasional. Sumawona, éta bakal ngabantosan judul Ortiz Gaming ngahontal langkung seueur pamaén.

Ortiz mangrupikeun supplier anu terkenal sareng pangalaman langkung ti 20 taun. Studio empowers loba operator renowned sarta aggregators kalawan kaulinan kritis acclaimed na. Dina awal 2022, contona, studio gawé bareng sareng agrégator unggulan SkillOnNet dina kerjasama bersejarah anu dipuseurkeun di LATAM.

Claudia Georgevici, PR Manajer di NetBet, ceramah ngeunaan deal. Anjeunna sks Ortiz Gaming salaku pamekar hébat judul iGaming sarta nyebutkeun timnya bungah pikeun nambahkeun anjeunna kana tawaran online NetBet urang. Georgevici cenah yakin pamaén NetBet bakal ngarasakeun judul anyar. Manajer PR nambihkeun yén tim NetBet ngarepkeun ngupingkeun input ti pamaén na.

Georgevici tungtungna nyimpulkeun yén NetBet bakal nuturkeun judul Ortiz Gaming kalayan minat anu hébat sabab perusahaanna yakin yén aya masa depan anu cerah di payuneun supplier.

NetBet Terus Nguatkeun Posisina sareng Tawaran Utama

NetBet diadegkeun dina 2001 sarta saprak geus tumuwuh jadi salah sahiji operator iGaming ngarah. Nanging, perusahaan sadar yén tetep di luhur peryogi inovasi konstan. Kusabab ieu, tim NetBet salawasna nyobian ngahasilkeun nilai leuwih pikeun pamaén na ku tanda perjangjian jeung suppliers kasino online ngarah, aggregators jeung pausahaan téhnologi.

Salaku conto, dina bulan Juli, NetBet ngahiji sareng Evolution, merek unggulan dina séktor kasino live. Anu terakhir sapuk pikeun nyayogikeun NetBet sababaraha judul anu paling luhur, ngabantosan operator ngiringan para nasabahna di Italia.

NetBet nembe gawé bareng FeedConstruct, panyadia ngarah data olahraga sarta solusi data inovatif. Kasapukan éta ningali NetBet ngagabung sareng kulawarga mitra FeedConstruct, anu kalebet seueur operator anu terkenal. Hatur nuhun kana partnership ieu, NetBet bisa nguatkeun kurban na kalawan solusi Premier BetGuard urang nu ngamaksimalkeun kauntungan sarta ngaleutikan resiko. BetGuard mangrupikeun alat multi-faceted anu bakal ngabantosan NetBet ngatur operasi dagang na. Ogé bakal mantuan pikeun ngaidentipikasi kabiasaan kaulinan curiga nu bisa jadi patali jeung masalah judi atanapi laundering duit.

#Ortiz #kaulinan #pikeun #suplai #NetBet #kalawan #kaulinan

Delaware ngarecah Rékam Pendapatan iGaming pikeun Kadua Bulan sakaligus

Pikeun bulan kadua sakaligus, Delaware lotre, nu tanggung jawab sagala bentuk judi di Delaware, dilaporkeun yén sharing judi online dikumpulkeun di Delaware pencét catetan tinggi. Dina bulan Agustus, sharing iGaming terus tumuwuh dibandingkeun hasil Juli.

Operator Delaware Park tetep Pamimpin dina bulan Agustus teuing

Dina bulan Agustus, jumlah total nu dibawa iGaming éta $ 1,30 jutaan. Éta 37.2% langkung luhur tibatan panghasilan anu dilaporkeun dina Agustus 2021, anu jumlahna $ 945,512. Hasil Agustus ogé ngaleuwihan $ 1.25 juta dilaporkeun dina bulan Juli.

Agustus ngayakeun pikeun iGaming éta $ 36,8 jutaan, nu nandaan 69,6% kanaékan dibandingkeun bulan sarua taun ka tukang. Tapi, jumlah ieu 6,6% langkung handap tina $ 39,4 juta warga Delaware bet dina Juli 2022.

Kontribusi sharing modest sumping ti waragad, kaasup poker rake, nu sumping di pa $ 37.169, rada handap ti $ 43.944 diangkat dina bulan Juli. Méja kaulinan dipigawé hadé bulan ieu ti dina bulan Juli earning $221.330, nu 25% leuwih bulan-on-bulan.

Kaulinan lotre Online deui pamimpin jelas kalayan total pendapatan $ 1,0 jutaan. Éta ogé dijieun jumlah sarua panghasilan dina bulan Juli.

Dina watesan total Holdings bulanan, kaulinan lotre akun $ 21,8 jutaan, bari warga Delaware méakkeun $ 15,0 juta dina kaulinan méja.

Saperti dina bulan Juli, racino Delaware Park tetep pamimpin iGaming jelas. Total nyekel na pikeun Agustus éta $ 15,8 juta, bari earnings sabenerna na $ 558,272. Dibandingkeun sareng sasih saacanna, ieu nunjukkeun paningkatan sakedik sakitar 3%.

Di tempat kadua nyaéta Bally’s Dover sapertos dina bulan Juli. total ditahan Resort kasino éta $ 12,1 jutaan, bari revenues totaled $ 412,044. tempat katilu dicokot ku Harrington Raceway kalawan $ 98,9 juta cecekelan jeung $ 326,657 di sharing.

Olahraga tohan panghasilan kalawan 439,7% Taun-on-Taun kanaékan

Panghasilan tina tohan olahraga ngahontal pertumbuhan anu ekstrim unggal taun. Panghasilan pikeun Agustus nyaéta $ 354,444, anu pakait sareng paningkatan ageung 439,7% dibandingkeun période anu sami taun ka tukang nalika dilaporkeun pendapatan $ 65,678.

Sanajan kitu, sharing turun bulan-on-bulan ku 7.5% dibandingkeun jeung $383,249 dilaporkeun pikeun Juli.

Di sisi séjén, hasil tina cecekelan tohan olahraga sabalikna. Taun-on-taun aya turunna 40,8% dina total Holdings ti $ 4,9 juta dina bulan Agustus 2021, ka $ 2,9 juta di stake pikeun olahraga dina bulan Agustus 2022. Tapi, bulan-on-bulan aya 7,4% tumuwuh tina $ 2,7 juta dina bulan Juli. ka $2,9 juta dina bulan Agustus.

Delaware Park oge pamimpin di sharing olahraga tohan. Ieu diangkat $ 162,795 motong tina $ 1,4 juta cecekelan. Bally’s Dover ogé sumping di tempat kadua kalayan penghasilan $ 101,243 sareng jumlah cecekelan anu sami sareng $ 837,814. Sarupa jeung iGaming, Harrington Raceway di tempat katilu. earnings na amounted ka $ 54.472, bari bettors bet total $ 448.645.

#Delaware #ngarecah #Rékam #Pendapatan #iGaming #pikeun #Kadua #Bulan #sakaligus

Stakelogic sareng Tim MrQ pikeun Eusi di Pasar Inggris

Stakelogic geus ngumumkeun partnership anyar kalawan MrQ, Salah sahiji merek kasino online anjog di Inggris. Hasilna, Stakelogic bakal nyebarkeun portopolio pinuh na kaulinan kalayan MrQ sarta ngenalkeun leuwih ti 250 kaulinan slot ka lapisan. Integrasina bakal dilakukeun ngaliwatan Relax Gaming, agrégator anu mapan pikeun produk pihak katilu sareng pamekar produk kaulinan bespoke sorangan.

Langkung liang pikeun MrQ portopolio ti Stakelogic

pamaén MrQ bakal miboga aksés ka sababaraha Candyways Bonanza 2 Megaways, El Patronjeung Liar Liar Bass pikeun sawatara ngaran. Pamaén ogé bakal tiasa ngaksés mékanik Super Stake khusus perusahaan.

Ngomentaran kasempetan éta, manajer penjualan Stakelogic Danila Dzehs nyatakeun yén perusahaan éta bungah pikeun ngaluncurkeun MrQ di pasar Inggris. Anjeunna muji merek anu parantos aya ti saprak 2018, sareng nyarios yén ka hareup, dua perusahaan éta bakal ngagaduhan hubungan anu saé. Anjeunna nambahan:

Urang hatur mitra kami di Relax pikeun pitulung maranéhanana dina finalizing deal ieu, nu salajengna strengthens hubungan urang jeung aranjeunna salaku agrégator kaulinan urang.

manajer jualan stakelogic Danila Dzehs

sirah MrQ operasi kaulinan Satpal Chaggar ogé pleased kalawan deal jeung ngabagéakeun kasempetan pikeun gawé leuwih raket jeung MrQ sarta mantuan dina misi parusahaan pikeun ngawanohkeun kaulinan kalayan sababaraha pilihan balik-to-pamuter ka pamaén di Inggris. Mitra anyar ieu sareng Stakelogic pasti janten alesan pikeun perusahaan bangga.

Samentara éta, Stakelogic terus dilegakeun tapak suku na di Éropa. Pausahaan nembe diluncurkeun sareng Unibet di Walanda sareng khususna ngenalkeun acara kaulinan Runner8Runner ekslusif di nagara éta. Saacanna partnership kalawan MrQ, Stakelogic Live, panangan hirup kasino-fokus parusahaan, meunang lisénsi ti UK judi Komisi dina bulan Agustus.

#Stakelogic #sareng #Tim #MrQ #pikeun #Eusi #Pasar #Inggris