Home » Posts tagged 'Perang'

Tag Archives: Perang

Pamaén Sosial Meunangkeun Pertempuran, Henteu Perang Ngalawan Meta, Google sareng Apple

Sumber Gambar: Shutterstock.com

Pamaén kasino sosial jengkel sabab yakin yén raksasa téknologi sapertos Apple, Google, sareng Meta kedah ngalakukeun langkung seueur pikeun nyegah aplikasi kasino sareng kaulinan anu curang muncul dina platformna. Tilu defendants geus jadi jauh pamadegan yén maranéhna teu nanggungjawaban kanggo sagala ngarugikeun inflicted ngaliwatan kaulinan sosial dina salah sahiji saluran maranéhna, bari defendants geus reposted yén éta téh pamustunganana pakasaban platform téhnologi pikeun mastikeun yén pihak curang teu katampa dina munggaran. tempat.. tempatna.

Pamaén Kasino Sosial Keukeuh Pausahaan Tech salah

Ayeuna, Kacamatan Kalér California babagi pamadegan sawaréh dina ni’mat pamaké kasino sosial. Hakim Edward J. Davila boga pamadegan yén “pikiran wajar bisa jadi béda ngeunaan hasil tina pasualan”. Pamaén kasino sosial henteu nyerah sabab nyatakeun yén judi ilegal parantos ngalobaan nganggo platform perusahaan anu disebatkeun di luhur.

Gugatan datang sareng keluhan anu béda, kalebet pengayaan anu teu adil, karugian judi, sareng seueur deui. Hakim Davis sanaos henteu acan nawiskeun kameunangan anu pasti. Gantina, anjeunna ngécéskeun yén éta ayeuna nepi ka pihak séjén pikeun nangtukeun saluareun ragu naon anu jawab kabiasaan ilegal.

Hakim Davila ogé ngadukung téori tanggung jawab dua penggugat dimana aranjeunna nyatakeun yén perusahaan tanggung jawab kana paripolah sorangan – sanés paripolah pamekar kaulinan. Tapi, Hakim Davila teu satuju sareng dua téori sanés anu diajukeun ku para penggugat anu nyatakeun yén platformna ngagaduhan fungsi “éditor” atanapi nanggung jawabna pikeun ngabagi data ageung.

Tapi kasusna ogé langkung ageung, sabab de facto narékahan pikeun nyiptakeun precedent dimana perusahaan tiasa dipasihan kekebalan pikeun hosting anu dituduhkeun aplikasi kasino sosial anu henteu sah. Éta sababna Hakim Davila langsung ngajukeun banding interlocutory. Kasus parantos ditunda bari Pangadilan Sirkuit Kasalapan mutuskeun naha bakal nampi sertifikasi.

#Pamaén #Sosial #Meunangkeun #Pertempuran #Henteu #Perang #Ngalawan #Meta #Google #sareng #Apple