Home » Posts tagged 'pencét'

Tag Archives: pencét

MGCB: kaulinan internét, Olahraga tohan kuitansi kotor pencét $ 154,9M dina bulan Agustus

operator komérsial sarta tribal di Michigan dilaporkeun earnings kuat dina bulan Agustus, ditilik ku rinci panganyarna dikaluarkeun ku Board Control kaulinan Michigan (MGCB), regulator judi kaayaan.

judi Regulator di Michigan nembongkeun hasil pikeun Agustus

Regulator ceuk Salasa yén digabungkeun total sharing kaulinan internét kotor jeung tohan olahraga internét dina bulan Agustus ngahontal $ 154,9 jutaan. Lamun dibandingkeun jeung hasil dilaporkeun sabulan saméméhna, dina bulan Juli, nalika kuitansi sarua dieureunkeun dina $148.2 juta, 4,5% kanaékan katalungtik.

Sanaos dibandingkeun sareng Juli, hasil bulan kamari henteu nunjukkeun paningkatan anu signifikan, ieu sanés upami dibandingkeun taun-taun. Taun ka tukang dina bulan Agustus, operator Michigan dilaporkeun $ 113,1 juta dina kaulinan internét kotor sareng pendapatan tohan olahraga. Nalika hasil ieu dibandingkeun sareng $154.9 juta dilaporkeun taun ieu, dina bulan Agustus, paningkatan ampir 37% katalungtik.

Nanganan Olahraga tohan naek Bulan kamari

Numutkeun kana MGCB, $154,9 juta kuitansi kotor gabungan pikeun Agustus direcah jadi $ 130,9 juta di sharing kaulinan internét kotor jeung $ 24 juta di sharing olahraga tohan kotor. Dibandingkeun jeung Juli, kuitansi kotor game net $ 130,9 juta anu meager ngaronjat 3,4%.. Sanajan kitu, $ 24 juta dina resi tohan olahraga kotor ngagambarkeun 11% kanaékanlamun dibandingkeun Juli taun ieu.

Régulator ngungkabkeun yén gabungan total kuitansi kaulinan online kotor anu disaluyukeun sareng kuitansi kotor tohan olahraga anu disaluyukeun. bulan panungtungan ngahontal $ 133,6 jutaan. Jumlah ieu direcah jadi $ 16,1 juta kuitansi olahraga internét tohan sareng $ 117,5 juta dina pendapatan kaulinan internét.

Bulan kamari, total olahraga internét tohan cecekelan ngahontal $ 218,8 jutaan. Lamun dibandingkeun $ 206,1 juta tohan cecekelan, dilaporkeun sabulan saméméhna, jeung paningkatan 6,2% dititénan.

Operator Suku sareng Komérsial nyumbang kana Pajeg

régulator judi nyadiakeun rinci dina pajeg sarta pangmayaran Michigan dikumpulkeun dina bulan Agustus. Gemblengna, kaulinan internét pajeg jeung waragad ngahontal $24,3 jutasedengkeun pajeg jeung waragad pikeun olahraga internét tohan pikeun periode éta $ 989.621.

Dina bulan Agustus taun ieu, operator tribal dilaporkeun mayar $ 2,9 jutaan dina pangmayaran ka instansi nagara relevan. Salian ti éta, $ 6,7 jutaan dina pajeg tohan jeung waragad kota dibayar ku tilu casinos Detroit ka Detroit Kota. Jumlah ieu direcah jadi $ 6,3 juta dina pajeg internét jeung waragad, sarta $ 360,923 dina olahraga internét tohan pajeg jeung waragad.

#MGCB #kaulinan #internét #Olahraga #tohan #kuitansi #kotor #pencét #1549M #dina #bulan #Agustus

Juli kaulinan ngéléhkeun pikeun operator di Nevada pencét $ 1,3 milyar

operator kaulinan di Nevada dilaporkeun earnings kuat pikeun Juli, ditilik ku rinci dikaluarkeun ku régulator judi.

NGCB nembongkeun Hasil Keuangan pikeun Juli

Dinten Salasa, Board Control kaulinan Nevada (NGCB) dileupaskeun hasil finansial pikeun operator dilisensikeun némbongkeun éta ngéléhkeun kaulinan dina bulan Juli ngahontal $ 1,3 milyar. Sanaos ieu mangrupikeun hasil anu kuat anu nyirian bulan ka-17 berturut-turut kalayan kaulinan anu kameunangan langkung ti $ 1 milyar, perbandingan sataun-on-taun pikeun période anu sami nunjukkeun. saeutik turun 3,2%. Sanajan saeutik turunna dibandingkeun taun-on-taun, kameunangan kaulinan bulan kamari ngaronjat lamun dibandingkeun jeung jaman pra-pandémik. Dina Juli 2019, kameunangan kaulinan macét dina $ 1 milyar, sedengkeun dina Juli 2018, éta nangtung dina $ 995 juta.

Wincik hasil némbongkeun yén kaulinan meunang pikeun Clark County operator pencét $ 1.1 milyar bulan panungtungan. Upami dibandingkeun sareng dilaporkeun $ 1.2 milyar pikeun période anu sami dina 2021, sakedik panurunan 3.3% ditingali. Naon deui, pendapatan kaulinan Juli ieu henteu ngaleuwihan $ 860 juta dilaporkeun pikeun pra-pandémik Juli 2019.

Pajeg Operator Downtown Turun

NGCB nyadiakeun rinci salajengna ngeunaan kameunangan kaulinan dilaporkeun ku operator Clark County. Teu disangka, operator Las Vegas Jalur ngalaporkeun kameunangan kaulinan pangluhurna bulan panungtungan. Dina total, meunangna kaulinan pikeun operator Jalur nyaeta $ 773,4 jutaan, Turun 2.4% lamun dibandingkeun jeung $792.6 juta dilaporkeun Juli taun ka tukang. Bari Juli éta bulan kuat pikeun operator Strip, ieu teu kasus pikeun operator Downtown. Bulan kamari, Kameunangan kaulinan dilaporkeun ku casinos Downtown éta $ 60 juta, turun 15,6% dibandingkeun sareng Juli 2021.

Operator aya di Kalér Las Vegas ngalaporkeun win kaulinan $ 24,6 jutaan, nyirian turunna ampir 4% lamun dibandingkeun période sarua taun ka tukang. Dina sisi caang, operator batu gede Jalur earn $ 72,7 juta dina kaulinan ngéléhkeun bulan panungtungan. Lamun dibandingkeun jeung Juli taun ka tukang, hasilna ieu ngaronjat ku 3,6%.

Panyekel lisénsi kaulinan aya dina Washoe County ngalaporkeun win kaulinan $ 94,8 jutaan pikeun Juli. Hasilna nunjukkeun turunna sakedik 5.3% upami dibandingkeun sareng $ 100 juta dina kameunangan kaulinan anu dilaporkeun pikeun période anu sami dina 2021. Kidul Lake Tahoe operator dilaporkeun $ 31,8 juta dina kaulinan ngéléhkeun bulan panungtungan, bari Elko County kaulinan winnings kanaékan $ 36 jutaan.

Numutkeun NGCB, nagara ngumpulkeun $ 90,4 juta di pajeg dumasar kana panghasilan kena dihasilkeun ku operator judi dina Juli 2022. Dibandingkeun jeung $ 97,7 juta di pajeg dikumpulkeun dina Juli 2021, a panurunan tina $ 7,3 juta atawa 7,48% ieu observasi.

#Juli #kaulinan #ngéléhkeun #pikeun #operator #Nevada #pencét #milyar

Wynn pagawe ditumbuk di Makau, Pickering kasino pagawe pencét ku mobil

Sumber Gambar: Shutterstock.com

Kacilakaan anu lumangsung di Wynn’s Palace Hotel di Taipa ngabalukarkeun hasil fatal pikeun salah sahiji pagawe di situs. Lalaki maot.

worker Wynn tatu serius

Outlet warta Inside Asian Gaming nutupan kajadian tragis di Wynn’s Palace Hotel di Taipa kalayan laporan lokal anu ngajelaskeun yén trauma tangkorak mangrupikeun akibat tina kacilakaan nalika pangropéa lift rutin. Almarhum dilaporkeun saurang lalaki Filipina 51 taun anu maot di rumah sakit tina tatu sirahna.

Dimsumdaily nyadiakeun rinci salajengna dina kajadian, ngécéskeun yén pagawe ieu mariksa naha salah sahiji mékanisme lift éta faulty sarta komunikasi sareng batur sapagawean dina tingkat handap, anu dieureunkeun mékanisme sanggeus ngadéngé noise aneh. Kusabab ieu kacilakaan anu aya hubunganana sareng padamelan, Biro Urusan Buruh lokal dibéjaan. ASGAM ngalaporkeun yén Biro Buruh nyatakeun Wynn “dibéjakeun” sareng perusahaan dilaporkeun ngaku kajadian éta.

Biro Buruh dilaporkeun geus disebut adegan sanggeus pulisi jeung patugas pemadam kebakaran anjog gancang handap sinyal ti batur sapagawean sahiji pagawe almarhum ka atasan na. Numutkeun laporan, Biro ceuk eta bakal “neruskeun nalungtik cukang lantaranana kacilakaan” sanggeus ngatur Wynn “ngeureunkeun sagala pagawean” dina loka. Salian ti ngucapkeun belasungkawa, teu aya inpormasi resmi sanés anu dikaluarkeun ku otoritas lokal atanapi Wynn.

Pickering kasino pagawe pencét ku mobil salila neunggeul

Pagawe kasino di Pickering na AJAX, Kanada neunggeul dina bulan Juli, nyoba ngasahkeun deal anyar kalawan gaji hadé jeung kaayaan gawé, sarupa jeung counterparts maranéhanana di Atlantik Kota, anu réngsé ogé meunang kanaékan gaji hadé tur kauntungan. Sanajan kitu, dina malem 31 Juli, salah sahiji karyawan ngahalangan ieu katabrak mobil, kalawan sababaraha laporan nunjukkeun yén éta teu kacilakaan. Jalma anu henteu namina dikabarkan mangrupikeun karyawan Pickering, anu mangrupikeun bagian tina Unifor Lokal 1090 – serikat tukangeun tukang neunggeul kasino. Numutkeun laporan, Unifor naroskeun ka Great Canadian Gaming Corporation pikeun ngahukum naon anu ditingali salaku serangan ka karyawan sareng anggota serikat pekerja sacara damai sareng sah.

#Wynn #pagawe #ditumbuk #Makau #Pickering #kasino #pagawe #pencét #mobil